Jeg hører ikke mine hjelpere og guider.

Jeg ber og ber mine hjelpere om hjelp, men ikke noe skjer!

Dette er noe veldig mange lurer på. Hvorfor hører hun sine hjelpere, mens det er helt stille her? På samme måte som våre hjelpere og guider vibrerer på forskjellige frekvenser, har også vi som lever her på jorden vår helt egen karakteristiske vibrasjon.

Mennesker som lever fra hjertet, vibrerer på en frekvens som ligger nærmere de åndelige frekvensene som befinner seg på et ikke-fysisk plan enn mennesker som lever mer i intellektet (og som har glemt at de åndelige vesener). Det er dette som gjør det lettere for noen å komme i kontakt med sine hjelpere og guider enn andre.Det betyr ikke at mennesker som lever fra hjertet, har kommet lenger eller betyr mer. Det betyr bare at vi er på forskjellige reiser i livet.

Samtidig vil vanskelige livssituasjoner også gjøre at vi er mer mentalt tilstede i kroppen enn i hjertet. I disse periodene kan det også være vanskeligere å oppfatte budskapene som blir gitt oss.

Når vi lever i intellektet så har vi ofte bestemte meninger om hvordan universet skal hjelpe oss. Det gjør at vi ikke er åpen for de signalene som universet faktisk sender oss. For deres løsning på problemet, kan være en helt annen enn den vi ser for oss. Derfor går det oss hus forbi og vi tror vi ikke får noen hjelp.

woman listen to the universe

Alt i universet er ånd som vibrerer med forskjellige frekvenser. Det er akkurat som å tune seg inn på en radiofrekvens. Til mer vi finjusterer vår frekvens, til lettere blir det å finne frekvensen til våre hjelpere og guider. Til klarere og tydeligere blir veiledningen, hjelpen, støtten vi får fra våre hjelpere og guider.

Jeg har tidligere skrevet et blogginnlegg om guider og det kan du lese ved å klikke på linken her. I dette blogginnlegget ligger det også en meditasjon til deg.

Åndeverden kommuniserer med oss på forskjellige måter, men den vanligste formen for kommunikasjon er telepatisk med ord eller korte setninger som du hører i tankene dine. Er du en kontrollfreak kan dette være utfordrende, da du gjerne vil ha en lengre dialog med dem når du først har fått dem på tråden. Det kan være frustrerende noen ganger at de er så kortfattet. Men dette gjør at du også blir flinkere til å virkelig lytte når de kontakter deg.

Du vil alltid få den hjelpen du trenger, men ikke alltid det du ber om. De er her for å hjelpe deg, ikke for å leve livet for deg. Livet er din unike reise. Men de vil alltid være med deg og støtte deg på reisen. Du er aldri alene, de vil alltid gi deg omsorgsfull hjelp og veiledning som vil gjøre det lettere for deg i hverdagen. Men det er din jobb å bli sensitiv og bevisst nok til at du kan oppdage og akseptere den hjelpen de tilbyr deg.

På kurset Lek og lær med energier vil du lære mer om energiene i og rundt deg. Du vil lære å håndtere din sensitivitet og åpne opp for din indre veiledning. Du kan lese mer om kurset ved å klikke på linken her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen