logo

Du h​​​​ar kraften i deg! 

Tillat deg å skinne!

Mer enn noe annet, ønsker jeg for deg at du skal stråle, fylle dagene dine med kjærlighet, liv, glede, inspirasjon og mening.

På mine foredrag i høst vil jeg gi deg vakre perler av visdom og innsikter som vil hjelpe deg til å finne din kraft og komme i senter av den, slik at du kan skinne fra dypet i deg selv og ikke i skyggen av andre. 

Jeg vil dele litt av min historie med deg, så du får se verdien i å bli kjent med hele deg og din kraft. 

Her er litt om min reise:

Jeg trosset og utfordret frykten, smerten og lidelsen for å sette meg selv fri, for å finne veien jeg ville gå og livet jeg ville leve. Jeg ville ikke lenger tillate at jeg holdt meg selv tilbake, for bare meg og ingen andre holdt meg tilbake. Jeg kan ikke klandre noen, ikke engang meg selv, for hvordan kan jeg det, når det jeg fant var så verdifullt? Jeg ble kjent med kraften min, fikk dype innsikter og perler av visdom, fikk se magien og synkroniteten i livet.

Jeg har skapt himmel på jord og er en brobygger mellom verdener.

La meg vise deg hvordan du kan skape din himmel på jord.

Dette foredraget vil handle om å våge å skinne i en verden hvor janteloven er så sterk. Og hva kreves det av deg for å skinne innenfra og ut?  Jeg vil vise deg noe av det du får når du legger ut på reisen etter din kraft og ditt lys. 

Mer om dette på foredraget den 28. november.

Jeg er blitt guidet til å holde gratis foredrag i høst og du er hjertelig velkommen til å delta om du har lyst. Ta med deg en venn og kom. Det er begrenset med plasser, så for å sikre deg din plass, er det lurt å melde seg på foredraget. 

Gretha Dimmen

Du har kraften i deg!

Tillat deg å skinne!

Meld deg på foredraget i dag!

Oslo

Adresse: Skovveien 13

Dato: 28. november

Klokkeslett: 18.30 - 20.30