Mine kurs

bli kjent med din indre kraft

Dette er kurset for deg som ønsker å forsterke forbindelsen til deg selv, stå mer stødig i din kraft, skape positive forandringer i ditt liv, tiltrekke deg større muligheter, leve et indre og ytre godt liv, og være den beste utgaven av deg selv.

Kurset er tilpasset dine unike behov og det du trenger å jobbe med for å nå de drømmene og målene du ønsker i livet ditt.

hvordan løse opp gamle mønster

Reisen i livet

Har du lagt merke til at noen utfordringer i livet ditt ser ut til å gjenta seg? Og kanskje har de gjentatt seg over lang tid? Ganske så irriterende, ikke sant?

Hvis du har sett eller forstått at du har en utfordring som kommer igjen, gang etter gang, har du avdekket et mønster i livet ditt.

Det er mange måter vi saboterer for selv på. Utdaterte mønster er en måte vi saboterer for oss selv på.

kanalisering en vei til innsikt

Love yourself

Kanalisering er en praksis hvor du lærer å motta og formidle informasjon eller visdom fra en kilde utenfor din egen bevissthet. Dette kan være å kommunisere med guider, åndelige vesener, høyere selv eller andre ikke-fysiske entiteter.

På dette kurset lærer du hvordan du åpner deg for denne type informasjon og hvordan du formidler den på en måte som er meningsfull for andre.Skroll til toppen