Mine tjenester

Hva kan jeg hjelpe deg med?


Mine tjenester

Som spirituell veileder, healer, lærer og coach hjelper jeg deg gjerne med å navigere når du står i utfordringer eller når livet brått og uventet ønsker å endre kurs. Jeg kan også hjelpe deg som er nysgjerrig på livet og det som skjer rundt deg i hverdagen, som ønsker å vite mer om fremtiden eller bare trenger påfyll av ny energi.

Jeg kan hjelpe deg med å finne den dypere meningen bak det som skjer i livet ditt, tilpasse og justere livet etter sjelens hensikt, åpne opp og følge hjertets ønsker og drømmer, løse opp mønster og blokkeringer du står fast i og til å stige opp på en høyere frekvens.

Jeg vil gjennom healing, kanalisering, veiledning og læring hjelpe deg til å finne tilbake til essensen av den du er, finne din kraft og hjelpe deg å skape et liv som får deg til å føle en dypere kjærlighet, glede, inspirasjon og fred i hverdagen.

Jeg bruker forskjellige verktøy for å støtte deg på din reise, slik at oppvåkningen og oppstigningen til en høyere frekvens og bevissthet, går lettere og raskere.

Jeg kan også hjelpe deg som ønsker å balansere og rense energiene i boligen du bor i for å få en bedre livskvalitet og hverdag. God helse er viktig for å leve et godt liv.

Det er forskjellige grunner til at mennesker søker min hjelp. De fleste ønsker hjelp til å:

woman and birds
 • Bli kjent med seg selv og sin unike kraft
 • Få kontakt med sine kjære avdøde på den andre siden
 • Å rense energiene i og rundt seg selv, og i sin bolig
 • Navigere i livets utfordringer
 • Forstå og finne sin sanne retning og hensikt
 • Åpne hjertet og leve i kjærlighet
 • Utvikle et sterkere og mer positivt tankesett
 • Utvikle sine evner og talenter
 • Vekke og utvikle en sterkere intuisjon
 • Fjerne indre blokkeringer for å føle mer glede og kjærlighet
 • Manifestere det de virkelig ønsker seg i livet
 • Bevege seg bort fra fortidens smerte, heale traumer og sår
 • Rense energiene rundt og i seg for å få en bedre livskvalitet
 • Vekke sin indre visdom
 • Lære å se og forstå tegn fra universet
 • Et pusterom fra hverdagens mange utfordringer
Å bli kjent med deg selv er den mest verdifulle reisen du kan ta. Utforsk ditt indre landskap og finn skatter du aldri visste eksisterte.

Gretha Dimmen


clairvoyant

Kanalisering

En kanalisering med meg vil kunne hjelpe deg til å forstå hva du som sjel har kommet for å forstå, lære og utvikle i dette livet. Du vil også kunne få hjelp til å se og forstå hva som står i veien for deg og hva du kan gjøre for å komme forbi disse hindringene. Under en kanalisering vil du kunne stille spørsmål og motta beskjeder fra dine kjære avdøde på den andre siden, dine åndelige veiledere og andre lysvesen som ønsker å hjelpe, støtte, trøste, oppmuntre og veilede deg på din reise.

Healing

Mye av prosessen handler om å gi slipp på det som holder deg tilbake, gi slipp på bindinger på indre og ytre plan for å kunne bevege deg mot en større frihet, glede og kjærlighet.

Healing kan hjelpe deg til bl.a avspenning, få mer energi, et mer harmonisk indre og en bedre kontakt med dine følelser. Å være i balanse er en naturlig tilstand. Å være i flyt og i egen kraft gjør at du tiltrekker deg raskere det du ønsker deg inn i livet.

Kommunikasjon

Kurspakke

Dette er kurset for deg som ønsker å forsterke forbindelsen til deg selv, stå mer stødig i din egen kraft, skape positive forandringer i livet, åpne opp for nye muligheter, leve et godt og harmonisk liv både på innsiden og utsider.

Kurset er tilpasset dine unike behov og det du trenger å jobbe med for å nå de målene og drømmene du ønsker i livet.

Enten du står ved et veiskille, i en vanskelig livssituasjon eller ønsker å forbedre kvaliteter, egenskaper eller vaner, er dette kurset for deg.

Rensing av hus

Rensing av bolig kan være nødvendig når en opplever at det skjer uforklarlige fenomener i boligen. Å leve, jobbe eller oppholde seg i en bolig, i et lokale eller en fritidsbolig hvor det er urolig energi vil ofte føre til at de som oppholder seg der blir dårlige og tappet for energi.

Å leve, jobbe eller oppholde seg på steder/boliger/lokaler som er i harmoni og balanse gir bedre helse i form av økt trivsel, mer energi, mer glede og gjør oss mer fokusert på det vi ønsker å oppleve.

House energy cleansing
Bli kjent med din kraft og stå trygt i senter av deg selv!

Gretha Dimmen


Skroll til toppen