Healing

Healing


Healing er en av de beste gavene du kan gi til deg selv og andre.

Lite viste jeg at det var dette jeg skulle holde på med, inntil universet puffet meg ut i det. Først skulle jeg få oppleve healingens helbredende kraft selv rent fysisk på min kropp før jeg selv skulle bli en utøver. Og som healer selv har jeg fått sett selv hvilken positiv effekt healing også har hatt på andre menneskers liv.

Healing er en helhetlig og tradisjonell behandlingsform som har vært praktisert i alle kjente kulturer siden forhistorisk tid. Healing betyr å gjøre hel, helbrede.

Healing kan hjelpe deg til bl.a avspenning, få mer energi, et mer harmonisk indre og en bedre kontakt med dine følelser. Å være i balanse er en naturlig tilstand. Å være i flyt og i egen kraft gjør at du tiltrekker deg raskere det du ønsker deg inn i livet. Du trenger ikke å være syk for å motta healing. Men ofte opplever vi at livet byr på utfordringer i form av for mye stress, høye krav og forventninger, vonde opplevelser m.m. Healing vil kunne hjelpe deg å løse opp blokkeringer som dette kan skape. Healing jobber med årsakene til de fysiske og pyskiske plagene og vil kunne stimulere kroppens egne selvhelbredende mekanismer.

Når jeg åpner opp for å sende healing skjer dette ved jeg jeg åpner meg opp for at universet kan bruke meg som kanal for en energioverføring. Det er ikke jeg som gir healing, det er en kraft utenfor meg selv. Du får altså ikke energi av meg.

Under selve healingen, samt i dagene etter kan du oppleve at det foregår indre prosesser i kroppen din. Mange kjenner energistrømninger som varme/ kulde under behandling og/eller en form for prikking. Det er også veldig vanlig å bli svært avslappet og tung i kroppen under og like etter en behandling. Om du ikke merker noen ting under en behandling betyr det ikke at du ikke får hjelp. Noen mennesker er bare mer oppmerksomme og følsomme over for det som skjer i kroppen sin. Derfor kan noen kjenne mer enn andre. Enkelte kan merke en forverring av sin helsetilstand etter en behandling som jeg gjorde første gang jeg fikk healing, men det er kun kortvarig og er ikke en bivirkning, men en naturlig del av en helbredelsesprosess.  Det er viktig å drikke mye vann etter healingen og i de påfølgende dagene. Dette for å rense ut og jorde deg igjen.

En energioverføring kan skje ved at den som ønsker healing er tilstede i samme rom som meg eller jeg kan sende energien dit hvor den som ønsker healing befinner seg, såkalt fjernhealing.

Jeg jobber intuitivt når jeg kobler meg på healingenergiene, selv om jeg har lært og er sertifisert for ulike former for healing. Dette fordi jeg har fått beskjed om å jobbe på denne måten og ikke følge eller bli låst i et bestemt system.

Mye av prosessen handler om å gi slipp på det som holder deg tilbake, gi slipp på bindinger på indre og ytre plan plan for å kunne bevege deg mot en større frihet, glede og kjærlighet!

Gretha Dimmen


Praktisk informasjon

En time healing varer 50 minutter og koster kr. 1565,-

Valgfri behandling med healing 75 minutter koster kr 2330,-

Du kan selv velge om du ønsker fjernhealing eller ønsker å møte meg personlig. Du vil få samme resultat uansett hva du velger. Healingenergien går utenfor tid og rom.

Jeg minner om at jeg tar forhåndsbetalt på alle mine tjenester og at betaling må være registrert på min konto senest 24 timer før avtalt tid.

Du kan betale til kontonummer 6039 06 56559 eller vippse til vippsnummer 353537.

Kunder fra utlandet: IBAN kontonummer: NO7160390656559 SWIFT: NDEA NOKK

Avbestilling av time må skje innen 24 timer før oppsatt tid. Timer som ikke er avbestilt innen fristen vil bli fakturert.Skroll til toppen