Om meg

Litt om meg og min reise


Fra det ytre til det indre

For noen år tilbake kom det gjennom en kvinne til meg med et budskap som skulle vise seg å få stor betydning for mitt liv. Jeg ble vekket om natten av en stemme som sa: »Du kan velge å gå den veien du vil, men den guddommelige er den enkleste». I mange år lette jeg på det ytre plan etter denne veien, helt til jeg en dag skjønte at denne veien finner du bare når du søker innover. Dette handler ikke om religioner, men om kjernen av alt du er; kjærlighet.

Jeg har måttet skrelle av lag på lag av gamle overbevisninger og trossystem. Jeg har beveget meg fra å følge massen, gjøre det som andre forventet av meg, til å hoppe ut i det store intet i søken etter meg selv. Jeg har vært redd, kjent på stor frykt, men hver gang jeg har hoppet, har livet endret seg til det bedre. Og hver gang har jeg fått nye innsikter. Om meg selv, livet på jorden og hvordan guider og hjelpere hjelper oss i hverdagen.

Jeg har vært gjennom flere store transformasjoner i livet. Transformasjoner som har endret den jeg er og som har gjort at jeg har kommet nærmere den indre kjernen i meg. Store transformasjoner fører alltid med seg endringer både på det indre og ytre plan. Når du forandrer deg, så forandrer livet ditt seg også.

Når jeg åpnet opp hjertet og begynte å lytte mer innover, kom jeg i kontakt med noe større og mektigere i meg. Jeg fikk en lettere, klarere og tydligere indre veiledning om hvem jeg er og min sjels progresjon. Jeg begynte å se magien i livet og at alle mine erfaringer er unikt konstruert for min sjels utvikling.

Jeg har hele livet vært et søkende menneske og inspirert av det spirituelle. Det har på en måte vært drivkraften i meg, en del av min essens. Og det er kanskje nettopp derfor jeg har hatt så mange opplevelser på det spirituelle plan.

Å leve

Gretha

En dag bestemte jeg meg for å fylle dagene med liv og ikke livet med dager.

Jeg lyttet til hjertet og fulgte drømmene!

Utforsket påstander og sannheter.

Ble sann mot meg selv.

Tok sjanser, lukket øynene og hoppet.

Svevde i fritt fall, uten noen garantier for lykkes.

Valgte lidenskap framfor komfort.

Valgte magi framfor forutsigbarhet.

Valgte kjærlighet framfor frykt.

Stolte på magefølelsen og utviklet en sterk intuisjon.

Lærte når jeg skulle holde fast på noe og når jeg skulle gi slipp.

Oppdaget det magiske i livet!

Feilet en million ganger, bare for å finjustere energien min, så jeg kunne velge riktig.

Åpnet hjertet og satte meg selv fri!

Tok kraften min tilbake og lærte å stole på egen styrke.

Fikk kontakt med min indre guddommeliget.

Nye muligheter åpenbarte seg.

Når gjør jeg det jeg elsker og elsker det jeg gjør.

Jeg er takknemlig for livets gaver!

healing

Omfavn forandringer og se deg selv blomstre!


Gretha Dimmen


Skroll til toppen