Kanalisering

Hva er kanalisering?


Mine tjenester

Kanalisering kan sies å være et samlebegrep på det å motta informasjon fra «den andre siden» eller andre dimensjoner. Det kalles kanalisering fordi den som mottar informasjonen fungerer som en kanal. Kanalisering er en vei til vekst og større forståelse.

En kanalisering vil påvirke deg dypere enn en vanlig veiledning. Det vil uten unntak alltid være en eller for annen form for healing i et kanalisert budskap. En kanalisering åpner opp for at du kan kommunisere på et helt annet plan enn bare det fysiske. På denne måten vil du få verdifull informasjon om en situasjon som du ellers ikke vil få. Du vil også kunne få kontakt med blant annet dine åndelige veiledere og kjære avdøde som har gått bort gjennom meg som kanal.

Det er forskjellige grunner til at mennesker henvender seg til meg for å få en kanalisering. Jeg hjelper både enkeltpersoner, familier og bedrifter gjennom kanalisering. En kanalisering kan vise deg veien ut av frustrasjon, sorg og vanskelige livssituasjoner. Men du trenger ikke å være i en vanskelig livssituasjon for å ha stor glede av en kanalisering. En kanalisering hjelper og åpner opp til å se muligheter som ligger fremfor deg, enten det gjelder personlig utvikling, karriere, parforhold, relasjoner eller økonomi.

Jeg vil gjennom healing, kanalisering, veiledning og læring hjelpe deg til å finne tilbake til essensen av den du er, finne din kraft og hjelpe deg å skape et liv som får deg til å føle en dypere kjærlighet, glede, inspirasjon og fred i hverdagen.

Jeg lærer også bort kanalisering via enkelttimer og kurs, for de som ønsker å lære dette verktøyet selv.

Kanalisering er som en bro mellom det guddommelige og det menneskelige, der visdom strømmer gjennom sjelens kanaler for å veilede oss på vår reise.

Gretha Dimmen


Praktisk informasjon

En time kanalisering varer 50 minutter og koster kr. 1565,-

Valgfri behandling med kanalisering 75 minutter koster kr 2330,-

Du kan selv velge om du ønsker kanaliseringen over telefon, online eller ønsker å møte meg personlig.

Jeg minner om at jeg tar forhåndsbetalt på alle mine tjenester og at betaling må være registrert på min konto senest 24 timer før avtalt tid.

Du kan betale til kontonummer 6039 06 56559 eller vippse til vippsnummer 353537.

Kunder fra utlandet: IBAN kontonummer: NO7160390656559 SWIFT: NDEA NOKK

Avbestilling av time må skje innen 24 timer før oppsatt tid. Timer som ikke er avbestilt innen fristen vil bli fakturert.

Du kan lese mer om hva kanalisering er og hvordan jeg jobber her.

Skroll til toppen