Hva er kanalisering

Kanalisering – en vei til vekst.

Det er litt rart, for noen ganger så kan vi gå oss litt blind i eget terreng. Vi er mennesker som utforsker og lærer forskjellig den tiden vi er her på jorden. Det du har utforsket, lært og erfart, blir din innsikt og kompetanse. Og ofte kan vi tro at det vi vet noe om, vet alle andre noe om også. I alle fall kan jeg ta meg selv i å tenke sånn, fordi det er så naturlig og kjent for meg. Men så gjorde flere meg oppmerksom på at jeg burde fortelle litt om hva kanalisering egentlig er. For ikke alle vet hva en kanalisering er for noe, og hvilke verdi den faktisk kan ha på ens utvikling. Derfor har jeg valgt å skrive noe om dette her i dag.

En kanalisering er et budskap gitt av en høyere frekvens enn den vi som mennesker vibrerer på. Derfor vil en kanalisering påvirke deg dypere enn en vanlig veiledning. Det vil uten unntak alltid være en eller for annen form for healing i et kanalisert budskap. En kanalisering åpner opp for at du kan kommunisere på et helt annet plan enn bare det fysiske. Du kan lære å ta inn denne informasjonen selv eller bruke en kanal for å få dette formidlet til deg.

En kanalisering kan gi svar på de spørsmålene du selv ikke finner svar på. Den kan vise deg veien ut av frustrasjon, sorg og vanskelige livssituasjoner. Men du trenger ikke å være i en vanskelig livssituasjon for å ha stor glede av en kanalisering. En kanalisering hjelper og åpner opp til å se muligheter som ligger fremfor deg, enten det gjelder personlig utvikling, karriere, parforhold, relasjoner eller økonomi.

De som søker meg for en kanalisering, søker meg av forskjellige grunner. Jeg har de som står i vanskelige situasjoner og som trenger hjelp og svar for å klare å gå videre. Jeg har de som er nysgjerrige og som ønsker svar på alt fra kjærlighet, vennskap, økonomi, jobb o.l. Og jeg har de som ønsker meg som sin mentor for å utvikle sine evner og talenter mer.

spread your wings

Å få hjelp og inspirasjon på veien

På samme måte som mange nytter seg av personlig trener for å komme i form i dag, begynner flere og flere å søke åndelige og spirituelle veiledere for å vokse og utvikle seg.
Jeg har selv flere mentorer som jeg bruker for å utvikle meg innenfor de områdene som er viktig for meg. Jeg har en mentor innenfor det spirituelle, som har kommet litt lenger enn meg selv, og som jeg har stor glede av å snakke med. Her kan jeg stille spørsmål og få svar som andre mentorer ikke kan gi. Her får jeg både kanaliserte budskap og en dypere forståelse for min reise. Derfor er denne type mentor så verdifullt for meg. I tillegg har jeg flere mentorer som hjelper meg som grûnder. Jeg har liten/ingen erfaring med å være grûnder og trenger å lære meg mye innenfor dette området. Jeg elsker å lære og prøve ut nye ting, men jammen er det mye å sette seg inn i. Da er det godt å ha noen som har gått veien og vet hva som er mitt neste rette steg på veien.

Fordi jeg er så glad i livet, meg selv og min reise, velger jeg å investere både tid og penger til dette. Dette er bevisste valg jeg velger å ta, nettopp fordi de gir meg daglig inspirasjon, glede, støtte og trygghet som gjør at jeg kan vokse og utvikle meg i mitt tempo. Uten å bli stående fast i måneder og år med samme problematikk.

Jeg håper at du også har funnet din/dine mentorer som kan hjelpe deg. At du ikke går alene, står fast eller går i sirkel hvor de samme leksjonene gjentar seg. Jeg gjorde det i mange år, og så vondt vil jeg meg selvbare ikke lenger. For det er det er – vondt, vanskelig og ensomt. Om du ikke har noen i livet ditt nå, så vil jeg på det varmeste anbefale deg å investere i det for en kortere eller lengre periode av livet ditt. Men du må først finne ut hvilken type mentor du trenger. Min spirituelle mentor har jeg kun av ren, pure glede over å være et spirituelt søkende menneske selv. Jeg brenner så utrolig for det spirituelle, livet og det ukjente, så det er kun derfor. Mentorene mine innenfor min grûndervirksomhet trenger jeg for å forstå og lære det jeg må for å kunne leve av drømmen min. Og det er ikke rent lite – men så lenge jeg har det gøy, elsker det jeg gjør og liker å lære, er dette også med på å krydre livet mitt og min reise.

Å være en kanal

Å være en kanal og ta inn informasjon fra en annen verden, krever at du lytter, formidler det som kommer igjennom og har tillit til at universet kan håndtere situasjonen. Her kan du lese mer om en kanalisering jeg hadde for en tid tilbake. Og her er en annen søt historie hvor åndeverden griper inn for å gratulere vedkommende med dagen.

Forrige uke ringte en kvinne til meg. Hun ville så gjerne gi meg tilbakemelding på en kanalisering hun hadde hatt hos meg i august i år. I den kanaliseringen hadde jeg fortalt henne at hun kom til å få en mye bedre helse i løpet av høsten. Hun hadde vært syk og ute av arbeidslivet i mange år. Så jeg skjønte fort at hun ikke helt trodde på meg. På telefon forrige uke kunne hun nå fortelle meg at hun hadde kommet over en behandlingsform som hadde hjulpet henne i høst og at hun etter bare noen få behandlinger var blitt mye bedre. Hun vurderer nå å begynne å jobbe igjen. Hvor fantastisk er ikke dette! Når en kanaliserer, kan en se dette, nettopp fordi en får inn informasjon fra et høyere perspektiv. Derfor har mange fått øynene opp for verdien av en kanalisering.

Ønsker du en kanalisering eller pakkepris på mentortimer hvor vi jobber en til en, så ta kontakt med meg. Jeg hjelper deg gjerne. Klikk her for å komme i kontakt med meg.
Jeg holder også foredrag for en mindre eller større gruppe innenfor det spirituelle om noen skulle ønske det. Det er bare å invitere meg, så vil jeg vurdere hver enkel henvendelse. Du finner all kontaktinformasjon her.

Føl deg fri til å dele bloggen videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen