Å omfavne vår tiltenkte livsvei

En ny vei

Vi lever i en tid hvor alt og alle er i endring. Det kan oppleves både kaotisk og utfordrende. Men vi er faktisk i ferd med å ta et stort steg fremover inn i en ny epoke, og en ny måte å tenke, føle, være og leve livet vårt på.

Noen ganger kan det virke som om en stor gravitasjonskraft tvinger oss til å se innover. Det kan til og med virke som alt vi vet blir deformert. La det skje, alt har en hensikt. Våre sannheter blir testet for å se om de er i samsvar med universets sannheter.

Det som skjer i livet ditt nå, er utrolig viktig for din fremtid og din sjels utvikling. Uansett hva som skjer, se innover og lytt til ditt indre, din intuisjon. Den bærer med seg informasjon til deg om din fremtid. Så hvis du er villig til å være åpen og ikke kontrollere det som skjer, vil du bli vist veien.

Å la seg lede

For mange er det vanskelig å gi slipp på kontrollen og ha tillit til at en blir ivaretatt. Det er kanskje en av de største prøvelsene vi står i akkurat nå. Tillit handler om å overgi seg til noe større enn oss selv. I tillegg skal vi lære oss å samspille med naturen, og bruke naturen i oss til å oppfylle vår hensikt. Vi får nå muligheten til å omfavne vår tiltenkte livsvei og nå vårt høyeste potensiale. Grip muligheten!

Å leve i flyt, betyr at vi må gi slipp på kontrollen og leve i full tillit til at livet viser oss det vi trenger for å lære, se og forstå på et dypere plan for å nå neste nivå i vår sjels utvikling. Det at vi skal kontrollere alt som skjer, skaper blokkering i flyten. Når vi kontrollerer det som skjer, stanser vi det universet ønsker å vise oss.

Happy women, open arms

Våre utfordringer, er våre velsignelser

Det vi opplever som utfordringer ,er der for å vise oss hva vi trenger å se nærmere på for å kunne gjenopprette balansen i vår natur. Vi blir tvunget til å endre oss fordi alt vi er skal stemme overens med formålet vårt. Så la kraften få føre deg dit du skal være og til det du skal gjøre.

Alle har sår av noe slag, og du og jeg er intet unntak. Disse kommer ofte fra seperasjon, at vi er blitt forlatt, sviktet, krenket eller mangel på egenkjærlighet. Alt det vi ikke har helbredet i oss, men prøvd å skjule for både oss selv og omverden, vil komme opp til overflaten nå. Det er en tid for å se på sårene våres og konfrontere det som hindrer oss i å gå videre. Det viktigste for oss nå er helbredelse. Alt vi har undertrykt gjennom tidene, blir nå aktivert i oss og vil komme til overflaten. Vi blir tvunget til å konfrontere og håndtere det som hindrer oss i å innrette oss etter den tiltenkte veien. Derfor kan det være mange følelser som utspiller seg nå, både i deg selv og relasjonene rundt deg. Så vær medfølende og raus både mot deg selv og andre i denne tiden. Vi gjør alle vårt beste utfra det vi tidligere har erfart og virkeligheten vi lever i her og nå.

En smakebit på fremtiden

Jeg kan svært lite om astrologi, men las her for litt siden at Pluto gikk inn i vannmannen i mars for første gang på 250 år. Og at vi i løpet av de neste månedene vil få en smak på hva Pluto kan bringe med seg i løpet av de neste 20 årene. Interessant, er det ikke vel? Pluto representerer transformasjon i form av død og gjenfødelse, og den avslører skyggesidene av det den berører. Vannmannen handler om likhet og objektivitet – det er en humanitær arketype. Den påvirker det kollektive, inkludert systemene og strukturene som har vært på plass i samfunnet (lokalt og globalt), men den fungerer også på individnivå. Vannmannen handler om å være annerledes, legemliggjøre ditt mest unike jeg og leve utenfor boksen. Og fordi vannmannen handler om bevissthet, vil vi gjennomgå en transformasjon av bevissthet. Dette forteller jo at vi lever i en tid med stor tranformasjon, at alt og alle er i endring.

Det er ingen tvil om at sterke og dyptgripende energier er i gang nå, så vær oppmerksom på tegn og synkroniteter i hverdagen, de er her for å veilede deg til de riktige forpliktelsene. Vi har kommet til en tid hvor vår energi og kraft trenger å være i tjeneste for noe større, og den trenger å være gjennomsyret av kjærlighet og medfølelse. Dette handler ikke om religion, men om å skape i kjærlighet.

Når du forplikter din energi og setter intensjonene dine til å manifestere det som virkelig er autentisk for deg, vil du alltid bli fylt med energi og ny kraft. Du vil aldri bli tappet eller utslitt. Når du vet dette, vil du kunne navigere deg lettere gjennom dine områder i livet. Hvor mister du kraft og hvor får du påfyll av ny energi? Vi må begynne å ta i bruk en større del av naturen i oss for å finne tilbake til vår livsoppgave!

Hvis du ikke vet hva din livsoppgave er, men har lyst å finne den, hjelper jeg deg gjerne med det. Du finner min kontaktinformasjon her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen