Å styrke forbindelsen til seg selv

Det er så lett å bli forstyrret

Jeg satte meg ned for å meditere en dag, da dette bare kom til meg. Jeg håper det treffer ditt hjerte og får deg til å bli bevisst på hvor du har din oppmerksomhet. Mitt ønske er at du er i senter av din kraft og at din sjel får skinne på det sterkeste.

Å bli forstyrret, får deg ut av kurs.
Å følge massen, får deg ut av kurs.
Å være på hundrevis av sosiale plattformer, får deg ut av kurs.
Å kopiere andre, får deg ut av kurs.

Når du begynner å fjerner det som forstyrrer, stresser og uroer din sjels utvikling – vil du føle deg mer i harmoni med din natur og tiltrekke deg raskere og lettere det du ønsker mer av i livet ditt.

Så hva er det som får deg ut av kurs? Svekker din forbindelse og forstyrrer din reise?

Opplever du at du burde vært på et annet sted i livet akkurat nå? Oppnådd eller erfart noe mer enn det livet har bydd på fram til nå? Da er det kanskje tid for å se på hva det er som gjør at du ikke er der du vil være i dag.

Det er så mye som tar oss bort fra det vi faktisk burde oppleve, erfare og lære noe om i livet.

Woman laying lavender field on

Livsstrømmen

Mye av det vi opplever og erfarer tar oss bort fra flyten av livsstrømmen. Det sløver, hypnotiserer og gjør oss svake i kraft. Det gjør at mange føler seg syke, forvirret og desorientert uten helt å skjønne hvorfor.

Å styrke forbindelsen til seg selv, styrker forbindelsen til din sjel. Dette hjelper deg til å være mer bevisst og tilstedeværende i eget liv, samtidig som det hjelper deg å stille deg inn til ditt høyeste formål.

Hvordan vi forsterker forbindelsen til oss selv og vår sjel

Din sjel er der alltid for deg. Du trenger ikke å nå et visst nivå eller bruke timer på å øve for å få kontakt med din sjel. Din sjel er alltid tilgjengelig for deg og vil gi deg veiledning og støtte gjennom livet.

Sjelen vår er kraftigere enn vi kan forstå – den er mye smartere enn hvilken som helst datamaskin. Sjelen vår er endeløs, uendelig og tidløs, og venter bare på at vi skal forsterke forbindelsen til oss selv.

Det er mye vi kan gjøre for å forsterke forbindelsen vår. Her er noen forslag:

Demp støyen

Finn ut hva det er som forstyrrer deg i hverdagen og gjør de endringene som kreves for å få mer tid til det som virkelig har verdi for deg.

Tilbring tid i naturen

Ta av deg på føttene og gå barbeint om du har muligheten. Sitt eller len deg inn til et tre. Lukk øynene et øyeblikk og observer lyder og lukter. Føl kontakten med bakken, treet og naturen rundt deg. Hva gjør dette med kroppen din? Observer og reflekter.

Flytt oppmerksomheten på pusten din

Uansett hvor du befinner deg kan du ta noen dype åndedrag uten at noen legger merke til det. Kroppen din lytter til deg. Pust dypt inn, hold pusten noen sekunder, før du puster sakte ut igjen. Gjenta 5-6 ganger før du fortsetter dagen din. Gjør du dette til en vane flere ganger gjennom dagen din, vil du raskt merke endringer som mindre stress, mer fokustert og mer glede.

Åpne hjerte ditt

Hvor åpent hjertet ditt er, forteller hvor sterk forbindelsen din er. Alt henger sammen. Hvor høyt du elsker deg selv vil påvirke alle tankene og følelsene du har, alle valgene du tar i hverdagen, alle forholdene du velger, og hvordan du oppfatter og reagerer på enhver livssituasjon. Du kan lese mer om dette her.

Når hjertet er lukket vil du ta ting mer personlig. Du vil lettere klandre og angripe andre som en reaksjon på at du opplever at du ikke er elsket, god nok og du kan tro at noe er galt med deg.

100 ting som gir meg glede

Uten å tenke for lenge, lag en liste over det som gir deg glede. Se hvor langt du kommer, klarer du å finne 100 ting som gir deg glede? De første 10-20 tingene går sikkert greit, men så blir det vanskeligere og til slutt må du kanskje dykke dypt i deg selv for å finne perlene av glede. Se på listen din. De tingene du har skrevet først og sist, er det som nærer sjelen din mest. Det er disse ordene sjelen din føler seg på linje med fordi de første ordene var de som det var lettest for deg å skrive og de siste ordene måtte du mest sannsynlig grave dypt innover for å finne.

Sett av tid til å meditere

Har du først begynt å meditere og opplevd effekten av det, så vil jeg tro at du gjør det daglig og kanskje flere ganger for dag. Det har så stor innvirkning på livet vårt. Det har i alle fall hatt det på mitt liv. Etter at jeg begynte å meditere daglig har jeg opplevd mer glede, ro, fred, harmoni, være mer fokusert og konsentrert, se verden og det som skjer rundt meg med andre øyne, leve mer i flyt og fått en klarere indre veiledning. Dette er bare noe av det meditasjon kan hjelpe oss med. Dalai Lama sa en gang at om alle åtteringer på jorden lærte seg å meditere, ville all volden i verden være utslettet i løpet av en generasjon. Kanskje noe å tenke på.
Klikk her og les mer om meditasjon og hvordan du kan få mer ro i kropp og sinn.

Så min oppfordring til deg er; vær bevisst på hvor din oppmerksomhet er, hvilke valg du tar i hverdagen og hva du faktisk bruker tiden din på. Det påvirker og former deg mer enn du kanskje forstår.

Tillat deg å gi slipp på kontrollen og la det guddommelige få veilede deg i hverdagen. Våg å stol på at du er kraftfull og verdig å leve fullt ut din sjels sang. Uten å bli forstyrret, uten å miste kursen ut av syne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen