Meningsfulle forbindelser

Meningsfulle forbindelser som forandrer verden

Meningsfulle forbindelser – lukk øynene et lite øyeblikk og smak på hva ordene eller setningen betyr for deg, før du leser videre.

Når jeg ser disse to vakre ordene sammen, kjenner jeg at hjertet mitt fylles med stor kjærlighet. Kjærlighet til alle de jeg har møtt på min vei og som virkelig har betydd mye for meg. Mennesker som har fått meg til å føle forbindelsen og påkoblingen på et dypere plan. De har alle fått meg til å vokse, elske og leve sterkere.Takk!

Jeg snakker ikke her om en hyggelig samtale med en kjæreste, venn, familiemedlem, kollega, nabo eller en tilfeldig person. Selv om det kan føles meningsfullt, er det ikke det jeg skriver om her. Det jeg skriver om her; dette møtet, denne samtalen, dette øyeblikket gjør noe med deg på et dypere plan enn en vanlig samtale. Det forandrer deg, gir deg og din sjel næring, fyller deg med glede og inspirasjon i lang tid. Du får rett og slett muligheten til å drikke ubegrenset av kilden. Jeg kaller disse meningsfulle forbindelsene for magiske møter som forandrer verden. Når du endres, endres din verden og verden forøvrig. Vi skaper ringer i vannet hvor alt liv rundt deg vil bli positiv påvirket samtidig som du helbreder delvis eller helt din egen fortid, nåtid og fremtid.

Woman

Magiske møter

Noen har bare dukket plutselig opp i livet mitt, for så å forsvinne igjen. Andre har jeg kjent lenge. Jeg har møtt mange veldig interessante og fine sjeler. Sjeler som har inspirert meg, løftet meg, fått meg til å le når jeg helst bare ville gråte, støttet meg, trodd på meg, hjulpet meg på magisk vis, lyst opp veien for meg, delt sin visdom og klokskap med meg, og fått meg til å verdsette og elske meg selv høyere. De har alle påvirket meg med sitt lys, varmet mitt hjerte og fått meg til å blomstre om og om igjen gjennom forskjellige tidsepoker i livet. Tusen takk!

På min vei har jeg blitt klar over at vi er aldri alene. Jeg er heller ikke i tvil om at det guddommelige har en finger med i spillet i form av synkronitet eller timing i alles liv. Når vi begynner å se og oppleve dette, vil vi forstå hvor magisk reisen vår er. Hvor heldig vi faktisk er!

Jeg kunne ha skrevet mye om de menneskene som har testet, trigget, utfordret og skapt dype sår i meg – sår som det har tatt tid å helbrede. De har også hatt en viktig oppgave i mitt liv. Uten dem, ville jeg ikke vært den jeg er i dag. De har gjort meg sterkere, modigere, visere, mer ydmyk, mildere og mer fredfull. De har knust alle forsvarsmurene jeg har bygd rundt meg gjennom mange år, så jeg kunne finne igjen mitt autentiske meg. Så takk skal dere faen meg ha! Det var verdt utfordringene!

Men i dag fikk jeg lyst til å skrive om de menneskene vi møter som får oss til å gnistre, lyse sterkere, åpne hjertet, føle forbindelsen i møtet. Hvor hele vår væren er våken og tilstedeværende i øyeblikket. Det er så digg å møte disse menneskene, er det ikke vel? Du har sikkert møtt mange av dem du også. Det er som tid og sted opphører, og din sjel får muligheten til å bade i lyset i nærværet av denne personen, vel vitende om at dere begge er ett og har en gjensidig glede av hverandre, både som menneske og sjel. I disse øyeblikkene skjer det som ligger naturlig i vår væren. Vi løfter og inspirerer hverandre uten noen form for hierarki eller maktkamp, noen fordømmelse eller misunnelse. Vi bader i hverandres kjærlighet, aksept, annerkjennelse, forståelse, glede og visdom. For et deilig bad!

Å gjenkjenne sjeleforbindelsen

Det er ingen tvil om at når du møter disse fine menneskene, er det sjeler som du kjenner godt og har samarbeidet med på mange plan tidligere.

Det ligger en gjensidig respekt og verdsettelse i disse sjeleforbindelsene. Det gjør at hjertene trygt kan åpnes opp og vi kan kommunisere med hverandre på et dypere plan. I dette møtet vil du ikke oppleve å bli angrepet, bare forstått og elsket for den du er. Du vil heller ikke bli misforstått. Latteren sitter ofte lett, du føler deg avslappet og kommunikasjonen flyter uten motstand. I tillegg vil du kunne føle forbindelsen og legge merket til at tid og rom åpner seg opp for at nettopp du/dere skal bli berørt på et dypere plan.

Du føler deg ofte veldig sterk i energien, inspirert og oppløftet i lang tid etter disse møtene. Det er virkelig i disse øyeblikkene du forelsker deg i livet og ser hvor magisk det er!

Når du oppdager synkroniteten i disse vakre møtene, vil du forstå at du alltid er ivaretatt og elsket, og du begynner å bygge tillit til deg selv og det guddommelige.

Mange av disse magiske treffene har inntruffet i livet mitt når jeg har stått i store endringsprosesser. Men også når jeg ikke har vært i noen prosess, bare hatt et behov for å føle en dypere forbindelse, inspirasjon, glede, tilstedeværelse og kjærlighet i hverdagen. Disse menneskene har betydd så utrolig mye for meg og gjort min reise til en fantastisk opplevelse! Jeg føler meg veldig heldig som har fått møtt så mange fine sjeler og følt denne dype forbindelsen, spesielt når jeg har stått i en endringsprosess. Det har lyst opp veien, gitt meg håp og en trygghet om at alt er som det skal være – og at jeg har vært på riktig vei.

I mitt arbeid møter jeg mange mennesker hvor livet deres er i endring. Noen er redde, andre er slitne og nedbrutte når de kommer til meg. Det fine er å vite at jeg kan dele litt av min erfaring og gi dem nytt håp. Det å løfte og inspiere andre og hjelpe dem til å se mulighetene som ligger foran dem, gir meg stor glede.

Livet vårt vil alltid være i endring. Uten endring, ingen vekst. Endring er noe alle vil oppleve flere ganger gjennom livet. Det er en naturlig prosess. Men tiden vi lever i nå, hvor alt og alle endres mer eller mindre samtidig, enten vi er klare eller ikke, er spesiell.

Alle som har bestemt seg for å stige opp i femtedimensjon, vil nå bli justert inn mot sin hensikt. Det er for at hver og en skal oppfylle sin oppgave, og ta kvantesprang i sin sjels utvikling. Vakkert, men krevende. Og selv om prosessene varierer fra person til person, er det for mange både utfordrende og vanskelig. Men ingen er alene i sin prosess – vi er alle en del av alles prosesser, i tillegg til at universet spiller på lag med oss. Universet vil alltid synkronisere meningsfulle forbindelser som løfter og inspirerer hver og en til å gå fremover.

Meningsfulle forbindelser skjer oftere og tettere nå enn tidligere. Det er fordi vi ikke lenger skal kaste bort dyrbar tid. Oppstigningen er i gang og mange har allerede fått tilgang til femte dimensjon.

Omfavn livet ditt, uansett hvordan det viser seg for deg akkurat nå. Kjenn på gleden over alt livet gir deg! Din reise og det du opplever er ikke tilfeldig. Det er guddommelig konstuert og designet for din sjels vekst og utvikling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen