8 måter som vil bringe mer glede, letthet og flyt inn i livet ditt

Hemmeligheten bak suksess og det å leve et lykkelig liv

Jeg er overbevist om at hemmeligheten bak suksess og det å leve et lykkelig liv ligger i dine daglige rutiner og vaner. Så snart du begynner å praktisere daglig positive rutiner, vil du oppdage at du bringer mer glede, letthet og flyt inn i dagen din. Det vil ikke bare få deg til å føle deg bra, men det vil også hjelpe deg fremover mot dine mål og det livet du ønsker å leve.

Tiden du lever her på jorden, er tilmålt. Bruk den klokt. Gå etter det som har verdi for deg og som får din sjel til å vokse. Det er derfor du er her.

Her viser jeg deg 8 enkle måter som vil hjelpe deg å bringe mer glede, letthet og flyt inn i livet ditt. Jeg håper du vil prøve dem ut over tid og se hvordan livet ditt forandrer seg etterhvert som du praktiserer disse øvelsene.

Happy life

Tren opp din takknemlighet

Å praktisere takknemlighet daglig, hjelper deg til å bringe oppmerksomheten tilbake til her og nå, og alt det du har å være takknemlig for i livet ditt i dag.

Når fokuset ditt er på det du ikke har, vil det aldri være nok. Det vil ligge et udefinert behov i deg som hele tiden vil gjøre krav på din oppmerksomhet, uansett hvor vellykket du er og hvor du er i livet ditt. Du vil jage etter mer, uten å stoppe opp og fullt ut sette pris på alt du har akkurat nå. Det er utrolig slitsomt å aldri være fornøyd, men hele tiden være på jakt etter mer. Vi disponerer heller ikke energien vår riktig, når vi er i denne tilstanden.

Det er alltid noe å være takknemlig for. Hvis du ikke føler det, så let etter det, det er der. Å uttrykke dyptfølt takknemlighet, endrer synet ditt og øker humøret ditt umiddelbart.

Tips: Finn deg en fin notatbok og skriv ned 3-5 ting du er takknemlig for hver dag. Sett av samme tidspunkt, morgen eller kveld, til å skrive ned det du er takknemlig for. Da er det mye lettere å forplikte seg til å etablere en ny god rutine og det er lettere å holde den nye frekvensen i din bevissthet.

Det tar ikke mange minuttene å gjennomføre dette, men det hjelper deg å få din oppmerksomhet på det som oppleves som positivt og godt i livet ditt. Du bekrefter og setter energi på det. Og alt du setter energi på, vokser. Så la det positive få gro.
Husk å ha det gøy når du går i gang med å endre dine daglige vaner og rutiner.

Skap en klar intensjon for dagen

Bli bevisst kraften i din intensjon. Å starte dagen med en klar intensjon på hva du vil skape og ha din bevissthet på i dag, vil hjelpe deg å tiltrekke deg nettopp det du ønsker å gi videre til andre eller motta selv.

Formålet med en klar intensjon kan være å hjelpe deg til å ta bedre beslutninger gjennom dagen, motivere deg til å nå dine mål og det du ønsker å oppnå i livet, forbedre dine relasjoner eller leve ut din hensikt.
Intensjonen din kan for eksempel være å åpne for å ta imot, spesielt hvis du er en person som bare gir og gir til alle rundt deg. Du trenger også å oppleve det å få ta imot. Men hvis det å ta imot er vanskelig for deg, hvordan skal da universet kunne gi deg noe?

Vi har alle blokkeringer som stenger for noe av det vi ønsker mer av i livet. Men det betyr ikke at vi ikke kan tiltrekke oss det. Vi har tross alt livskraften som strømmer gjennom hver eneste celle i kroppen vår hvert eneste sekund – vi kan skape stort sammen med den om vi bare tillater å la den få strømme fritt gjennom oss.

Når du åpner opp i full tillit til at det du ber om skal komme til deg og føler at du er verdig til å ta imot – så kommer det.
En klar intensjon hjelper deg til å slippe stresset rundt det som blokkerer for at du skal tiltrekke deg mer av det du trenger for å leve fullt ut din hensikt.

Du vil oppdage at det å ha en klar og ren intensjon for dagen, fort kan skape mirakler i livet ditt. Når både du og universet spiller på de samme strengene, kan alt skje. Og det kan skje fort.

Ikke glem å lek og ha det gøy når du går i gang med å gjøre endringer i livet ditt. Det vil åpne opp for en større indre veiledning når du jobber med å skape nye positive vaner og rutiner.

Etabler en god morgenrutine

Hvordan du starter dagen din er superviktig for hvordan resten av dagen din vil bli. Hvis du legger opp til å lykkes med det du ønsker å oppnå, kan du forvente at resten av dagen vil følge etter.

Det finnes mye forskning som til at hvordan du strukturerer morgenene dine, kan ha en stor innvirkning på hvor motivert, fokusert og skapende du vil være gjennom dagen. Og ikke bare det, det påvirker også ditt velvære og tilstedeværelse i øyeblikket.

Det finnes så utrolig mange gode måter å strukturere morgenen sin på. Det viktigste er at du finner ut hva som fungerer bra for deg og som bidrar til å få deg i riktig retning mot det du ønsker at hverdagen og livet ditt skal inneholde.

Her er 10 oppløftende ideer du kanskje vil prøve ut i din daglige rutine:
– Vær i bevegelse. Gjør det du liker enten det er yoga, trening, gå tur etc.
– Mediter, sitt i stillhet eller bønn.
– Drikk et stort glass vann med sitronsaft eller øk frekvensen i vannet ved å legge krystaller i vannet.
– Gjenta positive bekreftelser gjennom dagene.
– Les eller hør på noe positivt og oppløftende; podkast, youtube o.l.
– Skriv ned 3-5 ting du er takknemlig for.
– Sett din daglige intensjon.
– Sett deg ett stort mål for dagen.
– Spis en nærende frokost.
– Si noe positivt til deg selv i speilet hver dag.

Gi ånden næring

Alt henger sammen. Å ta vare på seg selv, handler ikke bare om et sunt kosthold, nok søvn, tenke positivt og regelmessig trening. Det handler også om å nære og komme i en dypere kontakt med en større del av deg – med ånden din. Du kan oppnå stor suksess på mange plan, men min påstand er at du vil ikke klare å bli dypt eller vedvarende lykkelig om du ikke gir næring til ånden din.

Når du skaper et hellig rom i deg selv, hvor du utforsker det åndelige i deg; essensen av den du er og kobler deg til en større del av den du er, vil du gjenopprette din kontakt til alt som er. Du vil ikke lenger bare forholde deg til det fysiske plan, men forstå at du er en del av noe større. Du få tilgang til en dypere visdom og forstå hvorfor ting er som det er, fra et høyere perspektiv.

Etter hvert som du forsterker forbindelsen til deg selv og skaperkraften, vil du merke at at får tilgang til mer lys (lys er forståelse, visdom, kjærlighet, informasjon, kraft, rom, tid, væren).

Gi det videre

Jeg vil utfordre og oppfordre deg til å gi av din overflodsfontene til de du møter på din vei i hverdagen. Det koster så lite, men kan bety så mye og vi har alle noe å gi.

Vær raus – gi et kompliment, et smil, en klem, gi bort klær/sko/ting du ikke lenger trenger, hjelp noen som trenger din kompetanse, spander en kopp kaffe, legg igjen lykkelapper på intetanende steder. På denne måten er du med på å spre godhet rundt deg. Dette er veldig kraftfullt og du vil fort oppdage at ikke bare hjelper dette å endre dine vaner og tankesett, men at dette har en boomerang effekt. Det du sender ut, vil alltid komme tilbake til deg, på en eller annen måte, i en eller annen form. Men gi fordi du ønsker å gi og ikke fordi du vil ha noe tilbake. Gi din gave i kjærlighet.

Godhet er noe verden trenger. Det er oppriktig omsorg og omtanke for andres velferd. På enkle måter gir vi kjærlig oppmerksomhet som bringer andre glede.
Sett deg et mål om å gi et kompliment og spre vennlighet rundt hver dag, og se hvordan verden forandrer seg. Du vil også forandre deg etterhvert som du praktiserer dette. Lek og ha det gøy mens du utforsker dette mer.

Vær i bevegelse

Å være i bevegelse ligger i vår natur som menneske. Det er viktig for oss, for å føle velvære og harmoni. For at vi skal føle oss hele eller fullstendig, må kropp, sinn og ånd være i balanse. Vi trenger å ta vare på hele oss.

Det finnes mange ulike måter å holde seg i form eller i bevegelse på. Det er ikke så viktig hva du gjør, men at du gjør noe for kroppen og helsen din.
Om du lufter hunden, går fast på tur sammen med en venninne/kollega/kjæreste, løper fjelltopper eller går fast på trening – spiller ikke så stor rolle, bare du liker det du gjør. For en av nøklene til god helse på alle plan, er at du har det gøy mens du gjør det du gjør.

30 minutter om dagen er nok for å hjelpe deg til å være mer fokusert, motivert, engasjert og inspirert. Og ikke bare det, du styrker også dine organ og ditt immunforsvar, stresser mindre og blir i bedre humør. Du frigjør energi og stiger i vibrasjon.

Forenkle livet ditt

Hvordan ser en vanlig dag ut i ditt liv? Hva gjør du og hvordan har du det emosjonelt, intellektuelt, fysisk, materielt og åndelig? Stresser du med å skape balanse på ett eller flere plan?

I våre altfor kompliserte, overstimulerte liv løper vi gjerne fra den ene tingen til den andre, handler på autopilot og fyller dagen vår opp til randen med oppgaver.

Men hvor mange av disse oppgavene som du fyller dagen din med, har virkelig verdi for deg?

Mange tror at det å se opptatt ut, ha mye å gjøre, en laaaang «to do- liste» er lik suksess. Ja, det er en suksessoppskrift på dårlig helse, ikke leve autentisk eller ha tid til det som virkelig betyr noe for deg.
Jeg vil anbefale deg, uansett hvordan du lever livet ditt i dag, å fjerne alt som ikke har verdi for deg eller som fører til mer letthet, glede og flyt i livet ditt.

Vi har alle muligheten til å leve livet vårt fullt og helt, med lidenskap, mening, inspirasjon og glede. Når vi forenkler livet vårt og renser ut alt det som forstyrrer vår hensikt, vil lyset vårt brenne klarere og sterkere – vår egen ledestjerne, vår sjel vil kalle på oss og vise vei.

Sjelen vår kom til verden for å lære, ikke for å gifte seg, få barn, forbli gift og få den eller den jobben. Disse tingene er underordnet. Spørsmålet er dermed ikke om en skal ta den eller den jobben, men hva er det neste min sjel trenger og ønsker å lære mer om.

Hva er det som kaller på deg akkurat nå?

Vær sann mot deg selv

Vær ærlig mot deg selv og andre om hva du føler, tenker, verdsetter og ønsker. Det gjør livet enklere og kompliserer det mindre. Tillat deg å vis deg selv kjærlighet. Lær å elsk den du er. Du er den viktigste personen i ditt liv, den du er sammen med hvert eneste øyeblikk så lenge du lever her på jorden. Du er verdifull. Ta derfor godt vare på deg selv.

For å kjenne din sannhet fullt ut og uttrykke den autentiske, må du først dyrke et dypt og tillitsfullt forhold til deg selv. Aksepter og anerkjenn den du er fullt ut; med dine styrker, lidenskaper, begrensinger og hensikt med livet.

Du gjør kanskje mye av dette allerede. Det er strålende! Kanskje er her noe i dette blogginnlegget du har lyst å prøve ut, som du ikke har prøvd ut før. Gjør det! Hvis du ikke har prøvd ut noe av dette enda, anbefaler jeg deg å starte med å prøve ut en eller to ting først, for så å bygge videre etthvert som du får etablert nye positive vaner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen