Den åndelige vei

Flere og flere søker den åndelige vei


Vi lever i en tid hvor vi skal stige opp på en høyere bevissthet, og for å komme dit må vi søke innover i oss selv og finne tilbake til essensen av den vi er.

Noe av det første du vil bli konfrontert med når du begynner å gå på den åndelige vei, er frykten din. Den ligger i dine programmeringer, dine mønster, dine leksjoner og blokkerer for lyset og kjærligheten i deg.

På hvert nivå ligger det oppgaver du må mestre, før du får tilgang til neste nivå gjennom en initiering. Initieringen vil være din bekreftelse på at du har klart oppgaven, og at du er på vei opp på neste nivå – opp på en høyere frekvens av bevissthet.

Når du dykker dypt nok i deg selv, vil du få tilgangen til den visdommen du trenger, for å mestre neste nivå.

Dine læremestrer både på den andre siden og her på jordplanet (personer/situasjoner), er håndplukket til deg for at du skal klare oppgaven. Visdommen ligger skjult, men den som leter i dypet eller bakenfor det som blir vist en, vil finne den. Og den som finner den vil få tilgang til mer lys og kjærlighet i alle sine kropper og stige opp i frekvens.

Uansett hvor du er på din åndelige reise, vil du møte på utfordringer som vil teste din tålmodighet, styrke, vilje, kjærlighet, kraft m.m. Og på veien, vil du finjustere din kraft og dine kvaliteter.

Se for deg at livet ditt utspiller seg på en stor scene. Din livsscene. På denne scenen er ditt liv selve forestillingen. Hvem kommer inn/går ut av forestillingen, hvilke drama og programmeringer skaper spenning i forestillingen, hvilke suksesser og fiaskoer utspiller seg og hva lærer du på veien.

Målet for deg til enhver tid er å påta deg å gå inn på scenen med;
– Verdighet
– Ærlighet
– Tillit

Du skal bygge din kraft på sanne verdier. Luftslott vil ikke tåle stormene. Du vil måtte utforske alle sider av deg selv, lære å elske det uperfekte i det perfekte. Og akseptere dem alle med kjærlighet.

Å bygge opp tillit forandrer alt

En av nøklene du trenger for å stige opp, handler om tillit. Til mer tillit, til mer lys og kjærlighet vil det bli integrert i deg på alle energetiske nivå.

På den åndelige veien vil du lære om tillit og hvordan bygge opp sann tillit til deg selv, din sjel, skaperkraften og omverdenen. Denne leksjonen handler blant annet om å bygge opp igjen tilliten til seg selv og sin kraft, ha tillit til at hver og en gjør sitt beste utfra hva han/hun har lært og erfart i sitt liv uten å dømme, og tillit til at du alltid er støttet, elsket og verdsatt.

Til mer tillit du har, til mer kjærlighet og lys vil bli integrert i deg på alle energetiske nivåer;
– Det fysiske
– Det eteriske
– Det astrale
– Det følelsesmessige

Ved hver tilstrømning av lys og kjærlighet, vil de lavere legemene begynne å smelte sammen og helbrede deg. Hvert steg i denne helbredelsen, skaper en energetisk og vibrasjonsmessig endring i ditt vesen. Du vil begynne å vibrere på en ny varig frekvens. Din BEVISSTHET begynner å utvide seg, både oppover og utover. Du blir mer kraftfull og sterk i din konstruksjon, både som menneske og sjel.

Kilden vil til enhver tid møte deg på ditt nåværende nivå av bevissthet gjennom blant annet nedlastning av informasjon som vil hjelpe deg på veien,
fullføre de initieringene du trenger for å stige opp på neste nivå av bevissthet, og med utvidelse og integrering av ny bevissthet i ditt guddommelige vesen.

Til høyere åndelig bevissthet du oppnår til raskere vil chakraene dine rotere. Energien din vil bli renere og fargende dine mer subtile. Og denne nye frekvensen av lys vil bli sendt som bølger ut fra din aura. Disse nye bølgene av energi vil gå langt ut og påvirke massen.

Du blir som et fyrtårn av lys. Derfor er du viktig i denne store endringsprosessen verden står i nå. Du har valgt å inkarnere og være med på denne store begivenheten ved å holde lyset ditt oppe i en tid hvor alt er i endring. Stå i kraften din og la lyset ditt skinne sterkt. Gjør hva du kan for å stige opp på en høyere bevissthet.

Ditt lys er din kjerneenergi, men din kjerneenergi vil alltid være i endring, så lenge du er i endring. Til høyere bevissthet, til mer tilgang til lys får du og til mer lys vil du sende ut.

Den nye deg

Du vil forandre deg for hvert nivå av ny bevissthet som du klarer å integrere i ditt system. Du vil oppleve å føle, tenke og handle annerledes enn den tidligere utgaven av deg selv. For hvert nivå du mestrer, vil du oppleve mer ro, balanse, glede og kjærlighet i ditt indre, og være mer i harmoni med alt som er.

På et energetisk nivå vil du tiltrekke deg nye personer og situasjoner som matcher din nye vibrasjon og energi.

Du vil begynne å legge merke til at du har endret deg på så mange nivåer. Jobbet med deg selv på så mange områder. Endret både tankesett, følelser, mønster og leksjoner. Ervervet deg en ny visdom, forfinet dine kjerneverdier og egenskaper. Forsterket forbindelsen både til deg selv og skaperkraften.

Personer, situasjoner, tankesett, handlinger og følelser som tidligere var en del av din gamle utgave, vil forlate scenen. La denne prosessen få skje. Ikke med tristhet, men vel vitende om at dette er en positiv indikasjon på at du stiger i vibrasjon og at din åndelige bevissthet utvikler seg og vokser seg sterkere! Ta deg tid til å feire deg selv, livet og reisen din.

Ønsk nye muligheter, nye folk, nytt tankesett og ny bevissthet velkommen. La energien din få tid til å omstille, balansere og integrere denne nye BEVISSTHETEN. Feir deg selv og din reise! Skinn sterkt, og spre glede og kjærlighet til alle du møter på din vei!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen