Naturlig kjærlighet

Å miste kontakten med sin sanne natur

Når en fugl flyr, er den i et element av kjærlighet – i perfekt overensstemmelse med essensen av dens vesen. Når en fisk svømmer, er den i ett med sitt eget perfekte selv, helt uanstrengt.

Vi er skapt til å leve i ett med naturen i oss, være sterkt forankret i kjærlighet og bruke de gavene og talentene som er unike for hver og en av oss.

Men jeg kunne se det på henne, at hun hadde vært ute i hardt vær. At hun hadde kjempet så lenge, at hun ikke lenger viste hva som gjorde henne glad. Hun hadde prøvd så hardt, så lenge og så mange ganger at hun nesten var ved å gi opp søken etter kjærligheten, gleden og inspirasjonen i livet. Hun var trøtt, frustrert, forvirret og usikker på veien videre.

Mitt største ønske i møte med henne, var å kunne tenne håpet i henne igjen. Få henne til å forstå, at hun bærer visdommen om hva hun trenger å gjøre inne i seg. Men uroen for fremtiden og frykten for å ikke klare seg, var overveldende. Den lå som en tung kappe over hele hennes vesen.

Hele livet hadde hun prøvd å passe inn, innfri andres forventninger og krav, vært snill pike uten en gang å kjenne etter hva som var best for henne. Hva hun trengte og hvilke behov hun hadde.

Det var som om hun svømte rundt, ute på det åpne havet uten å se land. Rimelig sliten og redd for å drukne. Det var bare så vidt hun hadde hodet over vann. Noen dager var så tunge å komme gjennom at hun bare ble dratt under vann. Men kravlet seg opp igjen til overflaten, når hun trengte luft….

Om hun bare kunne ta roret og styre skuten selv, tenkte jeg. Følge sitt indre kompass. Stole på sin egen kraft og forsterke forbindelsen til seg selv. Uansett hvor sliten hun var, så viste jeg at hun hadde kraften til å snu, gå i en ny retning.

Jeg vet at det er en tung snuoperasjon å endre kurs, bygge nytt rundt seg. Men jeg tror det er mye tyngre å gå gjennom livet og slite seg gjennom dagene en har fått tildelt på denne måten.

Hun er ikke alene om å føle det slik. Jeg har møtt mange av dem gjennom min jobb. Snuoperasjonen er krevende, men likevel så utrolig verdt det. Hun fortalte at hun hadde prøvd mye i mange år, men ikke fått det til. Vel, det er lettere å nå målet ved hjelp av en mentor som kjenner veien og verktøyene, enn å gå den alene og famle i mørket.

Et spørsmål jeg har fått mange ganger er; Hvorfor er det så mange mennesker som havner i dette sporet i løpet av livet? Som mister gleden, inspirasjonen og kjærligheten til livet? Jeg har gjort meg noen tanker rundt dette. Og det er helt sikkert flere årsaker, enn de jeg nevner.

Jeg tror en del av forklaringen kan komme av at vi så lett underkaster oss et system som strider mot vår sanne natur. Matrisen, slik den fungerer i dag, ser ut til å være et system som er gjennomsyret av regler, mønster og programmeringer som holder oss tilbake fra å leve ut vår naturlige essens. Den bygger på frykt og ikke kjærlighet, slik jeg ser det. Den mater vårt guddommelige vesen med negativitet og frykt, for å kontrollere oss. Den prøver å skape splittelse, forvirring og usikkerhet i oss, slik at vårt eget kompass/ vår egen natur kommer ut av kurs. Det er tross alt lettere å kontrollere en masse som lever i frykt, enn om massen står i sin egen kraft. Kanskje ikke så rart at mange ikke finner veien til sann glede og kjærlighet?

Det er kjærlighet som er kommunikasjonslinjen mellom deg og universet, og  mellom deg og din sjel. Det er denne forbindelsen du bør forsterke for å bli bedre kjent med deg selv, din kraft og din hensikt. Uavhengig av matrisen. Din sjel snakker til deg gjennom din lengsel og din lidenskap. Lytter du og følger du veiledningen du får, vil sjelen din vise deg veien til sann kjærlighet, lykke og visdom. Kraften i din lengsel og i din lidenskap, vil kunne forsterke forbindelsen din til hele universet, slik at det blir satt i gang en synkronitet for at du skal nå dit ditt hjertes ønsker. Og husk at det kun er kjærlighet som kan fjerne de barrierene du har bygget rundt deg gjennom mange liv.

transformation

Å være i flyt med sin sanne natur

Hva er hensikten med livet ditt? Når du har oppdaget hensikten med livet ditt, vil du føle en dyp, vedvarende følelse av glede og fred i hverdagen din. Det blir en spenning og en forventning til livet som du aldri har kjent før. Når du begynner å gå inn på den veien som er ment du skal gå, vil du oppleve en håndgripelig nåde over livet ditt.

Hensikten din stikker dypt i deg. Den er vevd inn i selve stoffet i din eksistens. Den er temaet i livet ditt. Den kommer til uttrykk i dine lidenskaper, dine drømmer, dine ønsker, dine gaver, dine talenter og din visjon for fremtiden. Det brenner som en ild i deg. Kan du kjenne denne gnisten i deg?

Hvis du aldri oppfyller din hensikt, vil du alltid føle en dyp følelse av misnøye i hjertet ditt. Det vil kunne tære på deg og din sjel. Elsk og verdsett deg selv høyt nok til at dette ikke skjer. Hvis du er klar for å finne tilbake til din hensikt og følge den veien, så ta et ark og skriv ned svarene på følgende spørsmål:

  • Hva er ditt hjertes dypeste ønske?
  • Hva vekker lidenskapene dine?
  • Hvilke tanker, drømmer og visjoner er det umulig å fjerne fra sinnet ditt?
  • Hva kan du gi 100% av deg selv til i livet?
  • Hva er dine talenter og gaver i livet?
  • På slutten av livet ditt, hva er den ene tingen du ville angret på at du aldri gjorde?

Prøv å legg merke til dette, fordi det er din essens som blir åpenbart for deg – hvor de ytre omstendighetene og energiene blander seg perfekt med din indre sjels essens.  Hvor strømmen av skapelse og kjærlighet åpenbarer seg fullt ut når du er i denne tilstanden – dette er deg, som er i kjærlighetens energi; å være den du kom hit for å være; å være den du var hele tiden før noen ga deg et navn eller en adresse, en karriere eller rolle. Når du er på linje med din dypere essens, blir du magnetisk til kjærligheten i og rundt deg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen