En god start på dagen

En god morgenrutine er gull verdt

Jeg var godt opp i voksenalderen før jeg tok meg tid til å utforske hva en god morgenrutine hadde å si for meg og dagen min. Jeg er ingen morgenfugl som står opp klokken 05.00, mer en nattugle som kan jobbe til klokken 04.00 om natten. Men uansett, så står jeg opp før klokken 08.00 hver morgen.

Den viktigste jobben vi har å gjøre i denne tiden som vi lever i nå, er å heve frekvensen vår. Til raskere du og jeg stiger i frekvens, til sterkere blir kraften i lyset vårt og til raskere går oppstigningen vår. Denne morgenrutinen vil hjelpe deg til å holde energien og lyset ditt sterkt gjennom hele dagen. Prøv den gjerne ut.

En god morgenrutine hjelper deg til å sette den riktige frekvensen, intensjonen og kraften for dagen! Den hjelper deg til å ha en sterkere påkobling til din egen kildeenergi gjennom hele dagen.

Kvelden før jeg legger meg, ber jeg alltid om å få våkne opp i frekvensen til femtedimensjon. Allerede da setter jeg intensjonen og agendaen for neste dag. Når jeg våkner om morgenen, ligger jeg noen minutter og strekker meg hvor jeg ønsker meg selv, min skytsengel og mitt åndelige team god morgen.

Jeg bruker ikke vekkerklokke lenger. Jeg lar min skytsengel og mine åndelige guider vekke meg til det tidspunktet jeg velger kvelden før. Og jeg våkner hver eneste dag til nøyaktig og riktig tidspunkt. Dette er en mye mildere og bedre måte å våkne opp til en ny dag på, enn en elektronisk lyd. Anbefaler deg å prøve det ut om du ikke allerede gjør det. Hvis du er redd for å forsove deg på jobb, så kan du stille klokken på det du bruker og be din skytsengel og åndelige veiledere om å vekke deg for eksempel 30 – 40 minutter før vekkerklokken ringer. Denne tiden kan du bruke til å gjøre din morgenrutine.

Når jeg står opp om morgenen, gjør jeg mitt morgenrituale før jeg dusjer og spiser frokost.

Når jeg våkner, henter jeg meg et stort glass vann før jeg setter i gang med min morgenrutine. Jeg venter med med å dusje og spise frokost til jeg er ferdig med morgenrutinen min. Dette fordi vi alle har en sterkere forbindelse til universet rett etter at vi våkner og før vi setter i gang med dagens gjøremål. Jeg bruker denne forbindelsen til å forankre min påkobling, og på denne måten holder jeg en høy frekvens gjennom hele dagen. Dette er gull verdt for deg, så gå ikke glipp av det.

Det er ikke sikkert at innholdet i min morgenrutine passer deg. Vi er forskjellige. Det viktige her er å velge noe som forsterker din påkobling, noe du elsker å gjøre og som du ikke klarer å være uten.

Hvor lang tid du velger å bruke på din morgenrutine, bestemmer du selv. Jeg bruker mellom 60-90 minutter på min morgenrutine i dag, men jeg startet med 30 minutter og har gradvis utvidet den etter hvert som jeg har opplevd effekten av den.

woman morning

Meditasjon

Meditasjon endrer balansen mellom signalstoffene i hjernen, slik at den utskiller større mengder med lykkehormonet dopamin og mindre av stresshormonene. Dette gjør deg gladere og mer avslappet. I tillegg blir hjernen skarpere, og bedre til å huske og lære.

Meditasjon hjelper deg til å bli kjent med kraften i lyset ditt og viser deg veien til ditt sanne jeg. Dette vil gi deg mer ro, mindre stress, bedre konsentrasjonsevne, større selvinnsikt og bedre bearbeiding av tanker og følelser. Du vil også utvikle en dypere tillit og trygghet både til deg selv og din egen kildeenergi, når du mestrer meditasjonens kunst.

Praktiserer du meditasjon vil du fort oppdage at det også forsterker intuisjonen din, åpner hjertet ditt og hjelper deg til å komme i kontakt med en evig, pålitelig og utømmelig visdomskilde. En indre kilde som aldri vil svikte deg, men lede deg med stor suksess mot dine drømmer og en bedre hverdag.

Jeg mediterer minimum 30 minutter hver morgen, ofte mer. Jeg liker best å mediterer til stillhet uten musikk eller guidet meditasjon. Under meditasjon åpner meg for sitte i stillhet og bare lytte. Jeg opplever svært ofte å få inn informasjon fra blant annet min sjel, mitt høyere selv, min skytsengel, mine guider og skaperkraften under morgenmeditasjonen. Her viser de meg det jeg trenger å vite for å få mest mulig ut av dagen som ligger foran meg. Hvis jeg holder på å lære noe, så kan et navn, en bok, et bilde dukke opp som viser seg å være en ledetråd på veien. Trenger en kunde hjelp, så dukker ofte navnet hans/hennes opp og så viser det seg at han/hun tar kontakt med meg i løpet av dagen for hjelp. Jeg får også ofte inn informasjon om hva jeg bør ha mest fokus på denne dagen.

Her er noen korte meditasjoner enten du liker å meditere til bare musikk eller guidet meditasjon på 5 minutter. Her er også en fin guidet meditasjon på ti minutter. Du finner mange fine meditasjoner på blant annet plattformene youtube og spotify.

Noen liker å ta en løpetur eller trene før de starter dagen. Dette er også en form for meditasjon. Jeg liker å svømme og drar ofte til svømmehallen for å svømme, i stedet for å sette meg ned å meditere hjemme. Men da bruker jeg å svømme en time og slår sammen de to første sekvensene her. Når jeg svømmer, så tror jeg det er det samme som for de som løper, tid og sted bare opphører. Og da er du i ett med kildekraften og alt som er. Og det er min målsetning – å få en sterkere påkobling. Til sterkere påkobling, til mer lys får du inn i systemet ditt.

Takknemlighet

Takknemlighet er en åndelig praksis jeg er blitt mer og mer glad i. Det jeg har oppdaget er at det tar meg alltid i retning av en dypere kjærlighet. En dypere kjærlighet til meg selv og alt liv.Å virkelig føle takknemlighet er en velsignelse.

Takknemlighet viser deg veien til hjertet ditt.Jo, mer du praktiserer takknemlighet, til nærmere kommer du den du egentlig er. Takknemlighet utvider din bevissthet og hjelper deg til å se verden med nye øyne.

Takknemlighet er et hellig ja til deg, livet og alt som er!

Når takknemlighet kommer enkelt, er det tegn på at livet ditt er på riktig vei. Fortsett fremover og omfavn dine velsignelser. De er gitt deg i gave for at du skal fortsette å utvide lyset i deg.

Men hvis takknemlighet er vanskelig, er det derimot et tegn på at du bør stoppe litt opp og revurdere ett eller flere områder i livet ditt. Har du vandret vekke fra deg selv så vit at du kan starte på nytt og ta nye valg hvert eneste øyeblikk du lever. Du kan aldri feile, du bare utforsker forskjellige sider ved livet.

Hvis du du står i en vanskelig situasjon eller har problem med å føle takknemlighet for noe i dag, kan du prøve dette: Tenk på ett til tre øyeblikk i livet ditt som du kan føle takknemlighet for. Noe du har følt takknemlighet for tidligere. Bare gå fra et øyeblikk av takknemlighet til det neste. Gå inn i øyeblikket og se gjennom egne øyne det du så og følte i det øyeblikket og hent frem igjen følelsen du hadde i dette øyeblikket. Føl hvor verdifullt dette øyeblikket var for deg og verdsett det ved å forsterke det. Vær i øyeblikket så lenge du kan og føl forbindelsen med denne kraften. Føl hvordan du er i ett med deg selv, livet og alt som er. Dette er et magisk øyeblikk, et øyeblikk som forsterker lyset i deg og som hever din frekvens.

Her er også en video om takknemlighet jeg kan anbefale deg å høre på og som jeg selv har brukt mye tidligere.

Takknemlighet er en bønn som hjelper deg med å forbli på sporet og si ja til det som er virkelig. Takknemlighet hjelper deg med å være mer tilstede i livet ditt.

Læring

Ett av mine lykkeligste øyeblikk er når jeg får lære noe nytt som virkelig vekker og utvider min bevissthet. Det kan for eksempel være så lite som at en setning fanger hele min oppmerksomhet. En setning som jeg ikke har hørt, lest eller sett noe sted tidligere. Da kan jeg merke at hele min bevissthet utvider seg, og prøver å forstå og sette dette i sammenheng med noe jeg har lært tidligere. Men noen ganger så er der ingen knagger å henge dette på, men hvor noe helt nytt, spennende kommer inn som en helt ny innsikt. Å som jeg elsker disse øyeblikkene!

Det mest fantastiske med å lære noe nytt hver dag må være den helhetlige forståelsen vi får av både oss selv og verden vi lever. Selv opplever jeg at de som lærer noe nytt hver dag er mye mer interessante å snakke med og mye morsommere å være sammen med. Det er disse menneskene jeg liker best å være sammen med. Men jeg snakker ikke da om lært bokkunnskap, men om erfart visdom. Du kan ha vært skoleflink og fått toppkarakterer, men være en kjedelig grå mus uten innhold…..fordi du ikke har fulgt lidenskapen i deg, det som får deg til å gløde og virkelig leve ut hele deg. Ja, du skjønner sikkert hva jeg mener.

Læring motvirker kjedsomhet og lærer deg å fokusere på det som viktig og verdifullt for deg.

Vi er alle født med ett eller flere talenter som er helt unike for oss. Dette er gaver og talenter vi har med oss inn i livet, som vi skal utvikle mer og dele med verden. Tenk om all oppdragelse og undervisning i skolen kunne bygd i større grad opp om dette? Hvilken fantastisk verden ville vi ikke klart å skape da?

Disse talentene er det som får oss til å gløde og føle oss hele. Så jeg vil absolutt anbefale deg å fordype deg i disse talentene som ligger naturlig i deg hver dag. Lær noe nytt innenfor ditt felt, din unikhet. Dette vil vekke din nysgjerrighet og ønske om å lære mer. Og det er dette som vil gi deg mer glede, inspirasjon og kraft i hverdagen.

Læring hjelper oss til å tilpasse oss nye situasjoner lettere. Læring gir mestringsfølelse og forsterker vårt selvbilde. Det gjør oss tryggere, mer våkne, løsningsorienterte og kreative.

Jeg håper blogginnlegget ga deg ny inspirasjon!

Trenger du min hjelp på veien til å forsterke og bygge rundt dine talent/gaver, så ta gjerne kontakt med meg. Jeg elsker å løfte og inspirere mennesker til å finne sin glød.

2 hendelser på “En god start på dagen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen