Å åpne hjertet

Hva skjer når jeg åpner hjertet?

Når du åpner opp hjertet ditt, vil din bevissthet utvide seg. Du vil lettere kunne motta åndelig informasjon om hvem du er og om din sjels progresjon. Den kreative kraften vil begynne å bevege seg mer i deg og guide deg mot din hensikt. Du begynner å stole på at din erfaring er helt unik og verdifull for deg og din reise her på jorden, og du knytter deg til ditt sanne vesen. Du vil lettere se og motta veiledning i form av tegn fra universet. Og du vil oppleve en enorm støtte og kjærlighet som hjelper deg i livet.

Hvor høyt du elsker deg selv vil påvirke alle tankene og følelsene du har, alle valgene du tar i hverdagen, alle forholdene du velger, og hvordan du oppfatter og reagerer på enhver livssituasjon.

Når hjertet er lukket vil du ta ting mer personlig. Du vil lettere klandre og angripe andre som en reaksjon på at du opplever at du ikke er elsket, god nok og du kan tro at noe er galt med deg.

Hjertesenteret ditt er eller kan være svært sårbart fordi det brukes til å kanalisere ren kreativ energi, samtidig som det behandler følelser.

Når du åpner hjertet vil dette øke intensiteten av lys-energi som strømmer gjennom deg og du vil kunne både motta og gi kraft som er hentet fra den guddommelige kilden. Denne kraften vil kunne hjelpe deg å finne alle dine perler som skinner i ditt indre, men som er dekket med kapper av støv skapt av negative tanker og følelser om deg selv.

Lysenergi som strømmer gjennom ditt åpne hjerte, vil hjelpe deg til å føle deg mer avslappet og medfølende mot alle og alt rundt deg, gi deg en følelse av velvære og hjelpe deg til å bli mer kreativ i ditt liv.

Kjærlighet og frykt har motsatt virkning på deg. FRYKTEN hindrer deg i å se hvor kjærligheten er tilstede og begrenser dine muligheter. KJÆRLIGHETEN hjelper deg til å elske deg selv og alt som er på et dypere plan, og åpner opp for muligheter langt over din fantasi.

Kjærligheten gjør deg bevisst. Den skur på lyset ditt. Den gjør deg bevisst på dine tanker, mønster, hvem du trenger å tilgi og hva du trenger å helbrede.

Tillat deg å blomstre

Hvordan åpne hjertet

Denne øvelsen vil hjelpe deg til å få kontakt med ditt hjerte.
Lukk øynene dine ett lite øyeblikk. Plasser venstre håndflate på hjertet og høyre håndflate på toppen av hodet ditt. Pust sakte og dypt inn, og kjenn hvordan hjertet utvider seg i håndflaten din. Ro sinnet ved å fokusere på pusten. Masser hjertet ditt og fortell at du ønsker det skal snakke til deg. VENT! LYTT! Hør nøye etter. Her kan du lese mer om når hjertet snakker. Vær tålmodig, det kan ta litt tid, hvis du ikke har lyttet bevisst til hjertet tidligere. Det kan være en stille hvisken til å begynne med, men sakte men sikkert, vil hjertet svare deg! Når det skjønner at du virkelig lytter, vil det fortelle deg mye! Be det fortelle deg alt det du ønsker å høre! Still spørsmål, ha penn og papir klart! Skriv ned tanker, følelser, ord, bilder, lyder – alt du sanser fra ditt indre.

Det finnes en stillhet inne i deg som kjenner din sjel. Ingen andre enn du kan høre den. Når du får kontakt med denne stillheten i deg, så vil du høre en stemme ingen andre i rommet hører. Du vil aldri bli redd når du hører denne stemmen. Den vil aldri skremme deg. Den vil snakke med deg med en tone, i et tempo og med en kjærlighet som gjør at du forstår at denne stemmen vil deg alt godt.

Start hver dag med en affirmasjon eller et mantra.

En affirmasjon er en positivt formulert frase som gjentas med jevne mellomrom daglig. Affirmasjoner kan gjøres stille, sies høyt, skrives ned, synges eller chantes. Mantra er et hellig eller kraftfylt ord eller stavelse, alltid på sanskrit.
Start dagen med en affirmasjon eller et mantra for å sette kraft og fokus på det som er viktig for deg. Jeg vil anbefale deg å lage affirmasjoner eller mantraer som du kan synge. Sang forsterker affirmasjonene/mantraene ytterligere. Bruk affirmasjoner eller mantraer som verdsetter din kraft, din erfaring og som gir deg en følelse av takknemlighet for muligheten til å åpne hjertet ditt.

Det finnes noen mantraer som har en kraftig effekt på hjertesenteret.
– Det enkleste mantraet til å åpne hjertet er Anahatas Bija eller frø kraft mantraet Yam.
– Et annet enkelt mantra er Aham Prema, som betyr at jeg er ren universell kjærlighet.
– Et veldig populært buddhistisk mantra for å åpne hjertet er Om Madi Padme Hum som betyr «O strålende juvel i hjertet av hjertet mitt, vær så snill å skinne. Må mitt hjerte ha styrken til å føle medfølelse for alle levende vesener.»

Her er noen eksempler affirmasjoner du kan bruke, men lag gjerne dine egne om du føler for det:
– Jeg elsker meg selv ubetinget.
– Jeg holder mitt hjerte åpent for å både gi og motta ubetinget kjærlighet.
– Det er trygt for meg å kjenne kraften av min dypeste kjærlighet.

Praktiser å lytte til stemmen av ånd gjennom ditt hjerte.

For å kunne høre stemmen av ånd er det viktig å praktisere stillhet hver dag. Finn dine øyeblikk hvor du kan praktisere stillhet i hverdagen. Jeg anbefaler deg å finne et fast tidspunkt på dagen, for ved å sette av et fast tidspunkt er det lettere å forplikte seg enn om du dag for dag velger forskjellige tidspunkt. Da er det lett at det koker bort i kålen og vi glemmer det. Vi bør alle ha tid til 10-15 minutter i stillhet sammen med oss selv hver dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen