Sterke sjelemøter

Du har helt sikkert møtt mange mennesker som har hatt stor betydning for deg og din utvikling, du også. Vi vil alle møte disse sjelene som er med på å endre oss i løpet av livet.

Når jeg tenker på de sjelene jeg har møtt og som har hatt en dyp og varig endring på min utvikling, fylles hjertet mitt med en så stor kjærlighet! Kjærlighet til alle de som har fått meg til å vokse, elske og leve sterkere. Hver gang jeg tenker på dem bobler hjertet mitt over av kjærlighet, takknemlighet, glede, inspirasjon og fred.

Noen bare dukket plutselig opp i livet mitt, for så å forsvinne like fort ut igjen når «oppdraget» var fullført. Det er noen rare greier det der. Andre har blitt lenger.

Jeg har møtt mange veldig interessante og fine sjeler på veien. Sjeler som har inspirert meg, løftet meg, fått meg til å le når jeg helst bare ville gråte, støttet meg, trodd på meg, hjulpet meg på magisk vis, lyst opp veien for meg, delt av sin visdom og kjærlighet med meg, fått meg til å verdsette og elske meg selv høyere. De har alle påvirket meg med sitt lys, varmet mitt hjerte og fått meg til å blomstre om og om igjen gjennom forskjellige tidsepoker i livet. Tusen takk!

På min vei har jeg blitt klar over at vi er aldri alene. Jeg er heller ikke lenger i tvil om at det guddommelige har en finger med i spillet i form av synkronitet eller timing i alles liv. Når vi begynner å se og oppleve dette, vil vi forstå hvor magisk reisen vår er. Hvor heldig vi faktisk er!

Jeg kunne ha skrevet mye om de menneskene som har testet, trigget, utfordret og skapt dype sår i meg – sår som det har tatt tid å helbrede. De har også hatt en viktig oppgave i mitt liv. Uten dem, ville jeg heller ikke vært den jeg er i dag eller fått forsterket forbindelsen til guddommelige i meg.

meaningful friendships

Men i dag fikk jeg lyst til å skrive om de menneskene vi møter som får oss til å gnistre, lyse sterkere, åpne hjertet, føle forbindelsen i møtet og hvor hele vår væren er våken og tilstedeværende i øyeblikket. Det er så digg å møte disse menneskene, er det ikke vel? Du har helt sikkert møtt mange av dem du også. Det er som tid og sted opphører, og din sjel får muligheten til å bade i lyset i nærværet av denne personen, vel vitende om at dere begge er ett og har en gjensidig glede av hverandre. I disse øyeblikkene skjer det som ligger naturlig i vår væren. Vi løfter og inspirerer hverandre uten noen form for hierarki eller maktkamp, noen fordømmelse eller misunnelse. Vi bader i hverandres lys, kjærlighet, aksept, annerkjennelse, forståelse, glede og visdom. For et vidunderlig magisk møte det er å møte disse sjelene, er det vel ikke?

Det som gjenkjenner disse magiske møtene er at latteren sitter lett, du føler deg avslappet og kommunikasjonen flyter uten motstand.

Du føler deg ofte ren og veldig sterk i energien, inspirert og oppløftet i lang tid etter disse møtene. Det er virkelig i disse øyeblikkene du forelsker deg i livet, ser hvor magisk det er og du bare er! I disse øyeblikkene fyller vi hverandres søken etter en sterkere forbindelse, en dypere visdom og forståelse for vår sjel.

Noen av disse magiske treffene har inntruffet i livet mitt når jeg har stått i store endringsprosesser. Men også når jeg ikke har vært i noen prosess, bare hatt et behov for å føle en dypere inspirasjon, glede, tilstedeværelse og kjærlighet. Disse menneskene har betydd så utrolig mye for meg og gjort min reise til en fantastisk opplevelse! Jeg føler meg veldig heldig som har fått møtt disse vakre sjelene og fått føle denne dype forbindelsen, spesielt når jeg har stått i en endringsprosess. De har lyst opp veien, gitt meg håp og en trygghet om at alt er som det skal være – og at jeg har vært på riktig vei.

I mitt arbeid møter jeg mange mennesker hvor livet deres er i endring. Noen er redde, andre er slitne og nedbrutte når de kommer til meg. Det fine er å vite at jeg kan dele av mitt lys og erfaring med dem, gi dem nytt håp, samtidig som jeg får muligheten til å løfte og inspirere dem til å se gullet som ligger gjemt til dem i denne prosessen.

Livet vårt vil alltid være i endring. Uten endring, ingen vekst. Det er noe alle vil oppleve flere ganger gjennom livet. Det er en naturlig prosess. Men tiden vi lever i nå, hvor alt og alle endres mer eller mindre samtidig, enten vi er klare eller ikke, er spesiell. Alle som har bestemt seg for å stige opp i femtedimensjon, vil nå bli justert inn mot sin hensikt. Det er for at hver og en skal oppfylle sin oppgave, og ta kvantesprang i sin sjels utvikling. Vakkert, men krevende. Og selv om prosessene varierer fra person til person, er det for mange både utfordrende og vanskelig. Men ingen er alene. Universet vil der det er nødvendig synkronisere meningsfulle forbindelser som løfter og inspirerer hver og en til å gå fremover.

Enten du lever i flyt eller i motstand for øyeblikket, nyt reisen! Prøv å se hva som ligger bakenfor det som blir vist deg. Prøv å forstå de underliggende motiviene, årsakene og sannhetene som ikke alltid er så åpenbare og du vil få tilgang til dyperefølt forbindelse til alt som er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen