Du er på din egen tidslinje.

Du er på din egen tidslinje og du er akkurat der du trenger å være.

Det er utrolig lett å sammenligne seg selv med andre mennesker i dag. Det gjør at mange mistrives med livet sitt. Flere jeg har snakket med, hører jeg sier; – «Jeg hadde trodd at jeg i en alder av 30-40-50 eller hvilken som helst alder, skulle hatt det huset, den bilen eller den jobben, og kommet lenger enn hva jeg har i livet». Jeg kan høre en tristhet bak ordene. Mange føler at de ikke er der de skal være, som om de går glipp av noe, at andre har det mer morsomt enn hva de selv har det, er mer vellykkede og lykkeligere enn dem.

Sannheten er at alle føler det slik fra tid til annen.

Du er der du skal være. Og så lenge du trenger å være der, vil du være der. Når du blir værende i en situasjon du ikke ønsker å være i, så kan det være forskjellige årsaker til at du fortsetter å være der og ikke går ut av den. Det kan være at tidspunktet ikke er riktig, er redd for forandring eller at du ikke har forstått dybden, visdommen eller innsikten situasjonen ønsker å gi deg enda.

Tidligere så levde jeg et helt vanlig A-4 liv på Sunnmøre. Jeg bodde i en flott enebolig med en velstelt hage og en fantastisk utsikt over byen. Gift, tre flotte barn og vi hadde to gode inntekter. Jeg burde vært lykkelig. Og mange trodde det. Men det var jeg ikke. Jeg trivdes ikke med livet mitt. Noe manglet. Dagene var grå. Livet var kjedelig, monotont og forutsigbart, uten en eneste gnist av inspirasjon, glede og magi. Forstå meg rett, barna har alltid gitt meg mye glede, men jeg trengte likevel noe mer. Jeg lengtet etter å få leve ut hele meg og ikke minst min spiritualitet. Selv om jeg hadde mange spirituelle opplevelser og mottok mye informasjon, hadde jeg ingen å dele dette med. Jeg led i stillhet, mens jeg holdt på masken. I mange år. Helt til romjulen 2002. Da bestemte jeg meg for å endre kurs, gå i en ny retning. Tiden for å gjøre endring var inne. Jeg ville ha noe mer ut av livet.

Woman on her timeline

Å være redaktøren av sitt eget selvbilde

Du vet bare hva folk forteller deg om seg selv – eller hva de legger ut på sosiale medier. Det er ikke sikkert du får høre sannheten om hvordan de egentlig har det. De er redaktøren av sitt eget selvbilde og i vår moderne tid kan du bli lurt trill rundt av alle høydepunktene folk legger ut på nettet.

Det kan være lett å tro at andre har det så mye bedre enn deg, fordi det kan det se slik ut på utsiden. Den eneste du bør sammenligne deg med, er gårsdagens utgave av deg selv. Ikke andre.

Det finnes så uendelige mange historier som viser at det å ha den flotte bilen, dyre huset og alle utenlandsreisene ikke nødvendigvis betyr at en er lykkelig.

Jeg var ute på byen en kveld sammen med noen venner. På vei hjem oppdaget jeg at en bekjent av meg gikk med armen rundt en kvinne litt foran meg. Jeg kjente han lett igjen, selv om det var mørkt ute. Jeg trodde han holdt rundt sin kone, som jeg hadde god kontakt med. Jeg skulle til å løpe frem til dem for å slå følge hjem, da jeg oppdaget at det ikke var konen han kysset og holdt rundt. Ikke lenge etter, smatt de inn en side gate og inn i et hus. Det virket ikke som han hadde planer om å dra hjem med det første. Noen uker senere satt jeg og drakk litt vin sammen med hans kone. Jeg viste ikke om jeg skulle si noe eller la være. Jeg var så redd for å såre henne. Men hun kom meg i forkjøpet, for plutselig sa hun; – Jeg vet at han er utro, men det er jeg også. Vi snakket om mye den kvelden og det var vanskelig å forstå at de som så ut til å ha alt, ikke var lykkelige. Det var vondt å vite. De holdt masken og fasaden utad, de også.

For noen få år siden reiste jeg på en event i utlandet. Jeg hadde fulgt denne kvinnen over tid på sosiale media, og det kunne se ut som hun hadde stor suksess. Jeg ble nysgjerrig på henne og dro for å lære av henne. Men da jeg fikk ta en titt på baksiden, var det langt fra det bildet jeg så på sosiale media av henne. Hun kjempet en kamp på så mange plan at jeg var redd hele tårnet hun holdt på å bygge skulle falle fra hverandre. Hun hadde ikke et godt nok ankerfeste i livet.

Hvordan vi opplever det vi erfarer, vet bare den som går gjennom det selv.

Vi ser ikke hvor mye andre mennesker sliter. Vi ser ikke tårene, ensomheten, frustrasjonen, usikkerheten, tristheten, sorgen, sjalusien, fordømmelsen eller noen av de andre tegne på de indre kampene som personene sliter med. De fleste skjuler hvordan de har det på innsiden. Og selv om vi vet at noen har det tøft og vanskelig, så vet vi likevel ikke dybden i fortvilelsen.

Vi tror ofte at vi føler disse følelsene bare i oss selv. At alle andre har det så mye bedre. Sannheten er at alle mennesker føler på både gode og vonde følelser i livet. Og på vår reise i dette og/eller tidligere/fremtidige liv, vil vi alle oppleve dybden av forskjellige følelser. Det er en del av livet og vår erfaring her på jorden.

Når vi lever livet vårt ut fra andres forventninger og godkjennelse, vil vi låse vår egen kraft fordi vi ikke klarer å leve opp til vårt eget potensiale. Å ta en beslutning om å gå ut av forholdet, slutte i jobben eller flytte til nytt sted, blir ofte møtt med misnøye, harme og fiendtlighet. Og bare du kan bestemme om det er verdt det. For det er en pris forbundet med å bryte ut av en vanskelig situasjon. Det er ikke lett, og til tider kan det både være både ensomt og smertefullt. Men jeg tror likevel at det er mer smertefullt og ensomt å ikke oppfylle potensialet og koble seg til formålet sitt. Å bli værende i en situasjon som ikke får deg til å stråle.

Men på ett eller annet tidspunkt, enten i dette livet eller et fremtidlig liv, vil du klare å løse oppgaven. Du er på din egen tidslinje og alt skjer til perfekt tidspunkt for deg og din sjels utvikling.

Å velge å stråle innenfra og ut

Det trenger ikke å være slik at du må velge enten eller, heller. Du kan fint ha det godt både på innsiden og utsiden. Det er din rett å være rik, både på innsiden og utsiden. Du er her for å leve ut hele deg, for å være lykkelig, strålende og fri.

Bare du kan begrense deg og ditt liv, ingen andre. Det kan være fristende å legge skylden på andre, men nei – du er ansvarlig for ditt liv. Fullt og helt. Du er kommet hit for å leve ut hele deg. Jeg håper du gjør det!

Bær deg selv, ditt hjerte og din kraft i kjærlighet.

Sann lykke er ikke knyttet til din status, men til din dypfølte glede, visdom, kjærlighet og fred på innsiden.

Du er der du skal være på din egen tidslinje. Du henter den erfaring, visdom og kraft du trenger, for så å utforske dypere og nye sider av den du er. Du kan ta nye valg og gå i en ny retning, når du måtte ønske det. Du kan begynne på nytt hvert eneste øyeblikk i livet. Det er en gave du har fått med deg inn i livet. Så du trenger ikke å være i det forholdet, i den jobben eller bo på det stedet om du ikke ønsker det. Du er skapt med en kraft kalt den frie vilje, så du har kraften og makten til å skape det livet du ønsker å leve. Lev det!

Vi kan alle velge å gå i en ny retning eller justere kursen uansett alder. Lenge trodde jeg min skjebne var bestemt. Men nei, jeg bestemmer min skjebne, med livet jeg velger å leve. Jeg styrer roret på min egen skute. Jeg vil selv bestemme hvor jeg skal reise og hvilken havn jeg skal legge til.

Leksjonene du har kommet for å lære noe om i dette livet, de følger deg, på din tidslinje, din reise, helt du har forstått dem. Så om du reiser til et annet sted, legger til ved en annen havn, så vil du møte nye mennesker og situasjoner som viser deg dine leksjoner. De er der, helt til du har løst dem ut av ditt system.

Alle din sjel har gjort en avtale med før du inkarnerte på jorden, vil du møte i livet. Og alle de har noe å gi deg som din sjel trenger. Det kan være de vil gi deg en ny innsikt, støtte deg i en vanskelig tid, hjelpe deg til å åpne hjertet og elske dypere. Og de kommer til helt perfekt tidspunkt i ditt liv, på din tidslinje. Noen for et kortere besøk, andre for å gå sammen med deg resten av livet.

Livet er en kunst, ikke en vitenskap. Perfeksjon er ikke mulig eller ønskelig. Alt som kreves av deg, er at du er du. Du trenger ikke være noen andre. Lyset ditt skinner på sitt sterkeste når du er deg og ingen andre. Rett oppmerksomheten innover og du skaper raskere det livet du ønsker å leve.

Skaperkraften har en plan for deg. Og du lever etter skaperkraftens timing, noe langt større enn noen av oss noen gang vil kunne forstå. Ingen kan fylle deg eller din hensikt på jorden, bare du. Du er en verdifull del av en helhet.

Bygg opp verdien av den du er. Hent tilbake kraften av den du er, kraften du har gitt fra deg til andre personer, situasjoner og steder. Åpne hjertet og omfavne hele deg med stor kjærlighet. Du er verdt å bli elsket og få elske på et dypt plan. Ikke se til naboen eller skum overflaten, men gå dypere innover i deg selv. Det er her du vil finne din størst skatt.

For det som virkelig betyr noe, er hvordan du lever livet ditt, hvem du velger å være som menneske, opplevelsene du har og forholdet du har til deg selv og andre.

Tillat deg å stråle hver dag!

Står du i en vanskelig livssituasjon eller ønsker å skape endringer i livet ditt, så hjelper jeg deg gjerne på veien mot en bedre hverdag og et rikere liv. Du finner min kontaktinformasjon her.

2 hendelser på “Du er på din egen tidslinje.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen