Å forstå speilet

Din verden speiler deg

Du er en kraftfull skaper og har evnen til å skape og omskape deg selv, ditt liv og fremtiden hvert eneste øyeblikk. Du har fått den frie vilje og med den kraften til å skape forandring.
Du lever i en tid hvor du nå blir bedt om å ta ansvar for alt det du har skapt, i dette og tidligere liv. Dette fordi du nå skal integrere Kristusbevisstheten i ditt vesen.

Du kan ikke være i kraften av et opplyst vesen og samtidig se deg selv som offer for omstendigheter.

Fornektelse og undertrykkelse av deg selv har holdt deg i en gjentagende syklus gjennom mange liv. Men nå er tiden her hvor du får muligheten til å bryte gjennom og helbrede dine blokkeringer, gamle forvrengte verdisystem, frykt og karma skapt av deg gjennom livstider.

I prosessen hvor du nå skal gi slipp på gammel bagasje viser universet deg hvordan du kan bruke speilet for å se deg selv og de tingene du trenger å forløse ut av ditt system.

Du kan bruke speilet på flere måter og jeg vil vise deg hvordan du kan bruke det for å finne dine mønster og leksjoner, hvordan du kan gi slipp på dem og måle din fremgang.

Mitt ønske for deg er at du skal stråle og fylle dagene i livet ditt med dypfølt glede, kjærlighet, inspirasjon og kraft.

Mirror

Speilet viser deg hva du trenger å lære

Inntil dine mønster og leksjoner er helbredet, vil du løpe inn i deg selv over alt hvor du går.
Menneskene du har rundt deg eller møter i livet, vil alle speile forskjellige aspekt ved deg. De vil reflektere dine undertrykte følelser og forholdet du har til deg selv. De vil vise deg alt det du har forkledd eller gjemt i skyggen av ditt ubevisste sinn.

Når du fornekter det du ikke liker ved deg selv, velger å se bort istedet for å møte det, avviser du din egen skapelse og velger å være kraftløs. Å våge å møte og omfavne hele deg, også ditt mørke, vil hjelpe deg til å sentrere din kraft og skape en bedre hverdag.

Ditt ubevisste sinn styrer 95 % av dine handlinger. I det ubevisste sinn ligger alt det du som sjel har opplevd og erfart gjennom mange liv. Ditt ubevisste sinn kan huske minner fra tidligere liv, tiden imellom livene og fra tiden mens du ventet på å bli født. Dette er normalt skjult for deg, fordi din evne til å huske hele din fortid, ville gjøre det «for enkelt» for deg å navigere rundt hendelser og mennesker, som ellers ville bety utfordringer for deg. Dette holdes skjult nettopp fordi du skal ha full tilgang til fri vilje uten å vite. Ditt ubevisst sinn er kilden til alle dine emosjoner. En emosjon er en følelse som er aktivert. Hver gang du føler noe, er det tegn på at det ubevisste sinn prøver å formidle noe til deg. Kommunikasjonen mellom ditt ubevisst og bevisste sinn skjer kun via følelser, som også kan oppfattes som intuisjon, magefølelse eller «den lille stemmen».

Ingenting er tilfeldig i universet, alt er nøye designet for din sjels unike vekst.

Men nå er altså tiden inne for at du skal huske hvem du er og aktivt delta i din egen oppstigningsprossess gjennom en dyp renselse av hele ditt vesen.

Hvis du ser noe i noen andre du ikke liker og dette utløser en negativ følelse i deg, har du mest sannsynlig med et minne fra en tidligere opplevelse å gjøre som du ikke har bearbeidet eller helbredet enda. Dette er en mulighet, en velsignelse til deg, til å løse opp i ubalansert energi i deg og stige i vibrasjon.

På samme måte, hvis det er noe du ikke liker med deg selv, vil du se det i alle andre. Dette gir deg mulighet til å se og studere mønsteret, egenskapen, vanen eller hva det måtte være grundig for så å gå i gang med å endre det.

Hvis du ikke har forstått dette før nå, så begynn å legg merke til det som skjer i samspillet med andre mennesker i livet ditt. Kanskje får du deg noen aha opplevelser!

Neste gang du er i en negativ situasjon, spør deg selv; Hva er det denne personen reflekterer tilbake til meg? Hvilken atferd, tanke, følelse eller verdier er det denne personen viser meg som jeg trenger å helbrede i meg selv?

Hvis noen behandler deg dårlig, spør deg selv: På hvilke områder er jeg ikke snill mot meg selv? Hva tolerer jeg i mitt liv, som ikke lenger tjener meg? Hvor trenger jeg å sette grense for meg selv og andre, slik at jeg kan skape det min sjel virkelig ønsker?

Noen ganger kan speilet også vise deg at et forhold har hatt sin tid og at det er tid for å gå videre uten denne personen inn i fremtiden. Har du problem med å gi slipp på denne personen, holder du ikke bare deg selv fanget i en negativ energi, men også den andre. Ikke hold på noe som har fullført sin hensikt. Takk og la det gå videre. Du skal opp i frekvens.

Hva tillater du blir trukket til deg gjennom din vibrasjon? Er det du trekker til deg, det du ønsker deg inn i livet? Hvis ja, fortsett å trekk til deg mer av det. Hvis nei, hva må du justere på for at det skal skje?

Hvilke situasjoner gjentar seg, om og om i igjen i livet mitt, og som du ikke ønsker? Vet du det?

Å gi slipp

Ved å bli mer oppmerksomt tilstede i det som skjer i livet ditt, granske hele deg, undre og reflektere deg over det som skjer i din indre og ytre virkelighet, sette passende og sunne grenser, bli bevisst dine kjerneverdier, bli bevisst hva dine emosjoner og følelser prøver å fortelle deg, vil du klare å helbrede og gi slipp på store deler av dine problem i livet.
Men det krever at du setter av tid til å bli kjent med deg selv og tar ansvar for det du har skapt.

Speilet handler ikke om atferden eller historien som blir vist deg, men følelsen det vekker i ditt indre.

Det handler om hvilke følelser du trenger å omskape for å være justert inn mot senter av din sanne kraft, din opplysthet.

Du vil stige i vibrasjon når du har mestret og forstått dine leksjoner og renset dine energikropper. Til mer du forløser, til mer vil du smelte sammen med og integrere Kristusbevisstheten i ditt vesen.

Å se fremgang

Du kan også bruke speilet til å måle din fremgang.
Hvis du har jobbet mye med deg selv over tid, kan en annen person eller situasjon gjenspeile fremgangen din.

Jeg vil prøve å vise deg med å gi et eksempel fra mitt eget liv. Da jeg flyttet til Oslo sommeren 2007 var kvaliteten på mine tanker ikke så høy som jeg kanskje skulle ønske de var. Jeg må innrømme at jeg gjennom årenes løp hadde lagt til meg både et dømmende og negativt tankesett. Det tok meg tre år å snu tankesettet mitt. Vel, la meg starte ved å vise deg en av veldig mange historier fra mitt liv fra denne tiden. En dag jeg stod ved fruktdisken på Ica på Ullevål og plukket frukt opp i en pose, kom en mann og stilte seg ved siden av meg. – Skal du stå her å neve på all frukten, hørte jeg plutselig han si. Fordi jeg hadde vært gjennom ganske store og vanskelige forandringer de siste to årene, ble jeg helt skjelven og redd av hans bråe og råe uttalelse. Jeg puttet posen i korgen og dro bort fra fruktdisken, mens min indre dialog var i full krig med han. Jeg var så lei av sinte mennesker. Men fordi jeg hadde fornektet og undertrykt meg selv gjennom mange år, hadde det bygget seg opp et sinne på innsiden av meg. Jeg forstod at jeg måtte ta tak i dette for å skape et bedre og mer harmonisk liv. Så jeg gikk i gang med blant annet å bevisst snu min indre dialog til å bli mer positiv, mild og kjærlig. Jeg gikk i gang med å snu hver eneste negativ tanke jeg ble bevisst, til det motsatte.

Jeg husker at jeg under denne prosessen møtte en mann med grønn bukse på Bislett. Jeg husker at jeg tok meg selv i å tenke; «herregud, så teit bukse han har på seg da». Huff ja, jeg vet at jeg var dømmende på den tiden. Men jeg hadde lært å være det, et sted på veien i livet. Men med en gang jeg hadde tenkt denne tanken og ble klar over hva jeg gjorde, erstattet jeg den med en ny og mer positiv tanke. Jeg erstattet den med; – Så fantastisk å se at han går med en grønn bukse og tørr å være seg selv!

Jeg telte mine velsignelser hver dag. Det vil si, når kvelden kom telte jeg alle de gangene jeg hadde klart å snu en negativ tanke til en positiv tanke gjennom dagen. Jeg hadde tegnet streker på hånden eller knekt fyrstikker som jeg la i en lomme. Slik holdt jeg orden på mine velsignelser. I tillegg var jeg fokusert på å se etter det positive og gode, både i meg selv, andre og alt som møtte meg.

Da det hadde gått en tid, begynte jeg å se at ting var i ferd med å endre seg. Menneskene jeg møtte på var annerledes enn tidligere. De var mer lekne, glade, frie og ikke så dømmende. Og de lo mer! Dette skiftet var så utrolig deilig! Jeg husker jeg stod i kassakø på Ekstra på Bislett da mannen foran meg i køen plutselig snudde seg mot meg og lurte på om jeg skulle kjøpe flaxlodd. -Eh nei, det hadde jeg ikke tenkt på….men siden du spør, så bør jeg vel gjøre det…så overtroisk som jeg er, svarte jeg og lo. Vi begynte å le alle tre, både jeg, mannen og ekspeditøren….for nå viste ikke mannen hvor mange lodd han skulle kjøpe og om han skulle kjøpe før eller etter meg. Nei, der kan du se, du skulle aldri ha spurt, sa jeg og lo godt av hele situasjonen.

Jeg kan også gi deg et fiktivt eksempel som viser deg noe av prosessen og resultatet ved en endring på det indre plan. La oss si at du har hatt et mønster som har gått ut på at du har tiltrukket deg personer som har utnyttet eller tatt deg for gitt i mange år. Du forstod at noe måtte gjøres og at du måtte ta ansvar for å endre denne ubalansen i deg. Etter å ha gransket deg selv fant du frem til hvilke følelser disse personene og situasjonene vekket i deg. Du forstod at du ikke verdsatte deg selv høyt nok på flere områder og bevisst gikk i gang med å endre din egen verdsettelse av deg selv. Du lærte å elske deg selv, og sette grense for hva du aksepterte og hvordan andre behandlet deg. Etter hvert som du endret deg, fikk du se at personene som behandlet deg dårlig enten endret væremåte overfor deg eller forsvant ut av livet ditt. Du oppdaget også at du trakk til deg nye mennesker som verdsatte deg like høyt som den nye frekvensen av deg tillot.

Du vil ikke være i stand til å gjenkjenne ufullkommenheter hos andre med mindre de er i deg.

I tillegg så vil jeg si at dersom du beundrer noen og finner noen egenskaper i en annen person som du virkelig liker, så forstå at disse kvalitetene også er i deg. De venter bare på å bli anerkjent og utvidet i ditt vesen. Når du har klart integrere og fullt ut forstått dem, så er du naturlig denne egenskapen.

Livet er så utrolig fascinerende når du begynner å observere det som skjer i livet ditt! Og når du forstår at du er skaperen i livet ditt og har tilgang på en helt enorm stor kraft – ja, da er det bare å sette i gang å skape det du ønsker deg!

Har du et mønster eller en ubalanse du ønsker å få hjelp til å gi slipp på, så ta gjerne kontakt med meg. Du finner min kontaktinformasjon her. Jeg ser frem til å hjelpe deg på veien mot en bedre hverdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen