Å gi slipp

Våre relasjoner

I løpet av livet vil vi gjøre oss mange forskjellige erfaringer i våre relasjoner. Du vil møte på mennesker som får deg til å føle deg verdsatt og elsket, men også mennesker som får deg til å tvile på deg selv og din kraft. Mitt ønske med dette blogginnlegget er å gjøre deg bevisst hvor viktig det er å gi slipp på relasjoner som holder deg tilbake i din sjels utvikling og hvor viktig det er å bygge riktig nettverk rundt seg.

Jeg har en venninne som ofte sier til meg; «Gretha, du er bare så rå på å gi slipp på mennesker rundt deg. Jeg skulle ønske jeg var like modig. Men jeg er så redd for at de ikke skal like meg eller bli sinte på meg om jeg ikke lenger vil ha kontakt med de.»

Mange vil nok kjenne seg litt igjen i min venninne. Jeg var også der en gang. Men det var før jeg forstod hvor viktig det er å være sann mot seg selv og løse sine leksjoner.

Jeg håper du elsker og ærer deg selv høyt nok til å ha sunne og gode relasjoner rundt deg.

Nå er det ikke slik at selv om en opplever en konflikt så skal en gi slipp på en relasjon. Det er når relasjonen blir usunn og tapper deg for kraft og glede over tid, du skal gi slipp.

angry woman

Følesesmessige bånd

Både mennesker du er glad i og mennesker du er sint på – kan det være vanskelig å gi slipp på. Begge relasjonene danner sterke følelsesmessige bånd. Vi tror kanskje at det er lettere å gi slipp på mennesker vi er sinte på, enn dem vi er glade i. Det er lettere å gå fra dem rent fysisk, men det følelsesmessige båndet til disse menneskene er ofte like sterke som de vi er glade i. Og det er først når vi har gitt slipp på dette båndet og helbredet det som har vært, at vi først er fri og har gitt slipp.

Når vi tviholder på noen som vi bør gi slipp på, holder vi oss selv og andre energimessig fast. Vi bremser vår egen utvikling og fremgang.

Å gi slipp på mennesker er tegn på styrke, mot og stor kjærlighet.

Ekte kjærlighet frigjør, det er egoet som holder fast, ikke kjærligheten. Det følelsesmessige båndet spør alltid om å få være i svarsvar med dine behov og ønsker. Når det ikke er det, så er tiden inne til å gi slipp. Båndets følesesmessige hensikt er å få deg til å føle deg hel.

Å gi slipp på mennesker, som du ikke lenger trenger eller som ikke ønsker å være i livet ditt, er å ære ditt Høyere Selv og overgi deg til den naturlige strømmen av flyt i livet.

Når du gir slipp på noen, så er det ikke fordi du ikke bryr deg om de eller ikke lenger er glade i dem. Du gir slipp på de fordi du forstår at både du og de blir lykkeligere uten å gå videre sammen. Dette er ekte kjærlighet.

Det trenger heller ikke nødvendigvis å være slik at dere som sjeler er atskilt for alltid. Om det er meningen at dere skal finne tilbake til hverandre på et senere tidspunkt, så vil sjelene klare det, enten det er i dette livet eller fremtidige inkarnasjoner.

Selv har jeg gitt slipp på min største kjærlighet, nære familiemedlemmer, venner og kolleger. Det har vært smertefullt og vondt, men nødvendig. Det er en del av livet å gi slipp. Men ofte så tviholder vi på dem nettopp fordi vi er så redde for ikke bli elsket, likt eller akseptert.

Det kommer en tid i livet vårt hvor vi må gjøre det som er riktig, en tid hvor vi blir bedt om å hedre, ikke bare oss selv, men også menneskene rundt oss.

Vi slipper fordi vi har lært å ære, ikke bare oss selv og vår sannhet, men også alle rundt oss. Vi slipper fordi vi ønsker at de skal nå lengst mulig i sin utvikling. Vi slipper fordi vi trenger å gå videre i vår utvikling.

Når vi gir slipp på mennesker vi ikke lenger trenger eller som ikke lenger ønsker å være i vårt liv, gir vi plass til at nye mennesker som matcher vår vibrasjon mer, kan komme inn i livet vårt. Holder vi på relasjoner som tapper oss, vil vi tiltrekke oss mer av dette. Så vær derfor bevisst hvem du vil ha i ditt nettverk og hvilke kvaliteter de skal ha for at du skal ha det bra. Hvis noen av menneskene i livet ditt ikke behandler deg godt eller du ikke opplever godhet fra dem, så gå videre. Verdsett deg selv høyt nok til å tiltrekke deg mennesker som fyller deg med glede, inspirasjon, kjærlighet og godhet. Det er de som får deg til å strekke deg, ville mer og være din beste utgave!

Jeg lærte å elske meg selv, være god også mot meg selv. Og ved å gjøre det, lærte jeg hvordan jeg skulle leve livet jeg ønsket å leve. Et liv med indre balanse, fred, glede, inspirasjon og en dyp ektefølt kjærlighet. (Ps: Klikk på teksten som er uthevet, så finner du tidligere blogginnlegg).

Når vi holder oss selv og andre tilbake, ikke klarer å gi slipp, så vil vi oppleve lidelse og smerte lenger enn hva vi trenger å gjøre.

Stol på at livet har en større og bedre plan for deg. La den naturlige strømmen i livet flyte gjennom deg uanstrengt og med nåde. Frigjør deg fra alt som holder tilbake og sett deg selv fri til å tiltrekke deg nye mennesker som matcher din vibrasjon og som løfter din sjel til høyere nivåer.

Trenger du hjelp til å gi slipp på en relasjon eller se hva som skjer fra et høyere perspektiv, hjelper jeg deg gjerne. Du finner min kontaktinformasjon her.

I neste blogginnlegg vil jeg skrive om våre karmiske relasjoner og hva det vil si når den ene i forholdet velger å løse sin karmiske leksjon, mens den andre ikke gjør det. Det kommer snart. Følg med på bloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen