Våre karmiske forhold

Hvem er dine sjelevenner i dette livet?

Når vi møter en sjelevenn vil vi umiddelbart føle en dyp forbindelse og helhet med denne sjelen. Det oppleves som om vi alltid har kjent hverandre, når vi møtes for første gang i livet. Og det er jo akkurat det vi gjør, vi kjenner hverandre fra tiden i åndeverden og tidligere inkarnasjoner. Vi hører til samme sjelegruppe.

En sjelevenn er ikke nødvendigvis en romantisk partner. Du har mest sannsynlig mange sjelevenner i ditt liv. Dine sjelevenner kan være hvem som helst – søsken, foreldre, barn, kolleger, sjefer, naboer, venner med flere. En sjelevenn kan være en person som gir deg kjærlighet, inspirasjon, støtte, hjelp og fyller livet ditt med glede. Men det kan også være en person som utfordrer deg eller er forferdelig mot deg. Begge formene for sjelevenner er her for å hjelpe deg med å oppfylle ditt formål med livet, på samme måte som du er her for å hjelpe dem å leve sitt liv.

sjelevenner

Våre karmiske forhold

De vanskeligste forholdene vi har i livet vårt, er våre karmiske forhold. Dette er forhold som vi sammen med våre sjelevenner har gjort avtale med før vi inkarnerte i livet. Forholdene er skapt for å hjelpe begge parter med den enkeltes leksjoner og med å balansere ubalanserte energier.

Du kan ha flere sjelevenner som hjelper deg med samme leksjon til forskjellige tider i livet ditt.

Disse forholdene er linket til våre leksjoner. Og det er først når leksjonen er lært, at karmaet er løst ut og avtalen oppfylt. Dere har da muligheten til å velge om dere vil holde på dette forholdet eller gå alene videre uten dem.

Hvis begge har klart å løse sine leksjoner, fullt ut forstått og helbredet dem, vil begge ha endret sin bevissthet. De har begge utviklet seg og vil stige i vibrasjon. Forholdet vil da kunne fortsette å tjene begge to videre. Men forholdet vil da ikke lenger være utfordrende og vanskelig siden begge sjelene har klart å løse sine leksjoner.

Men dessverre så er det ikke alltid slik at begge sjelene velger å helbrede og løse opp sine leksjoner. Noen velger å fortsatt stå i den gamle energien hvor de fortsatt vil gjenta den samme gamle leksjonen om og om igjen. Jeg har virkelig hatt noen runder selv med en av mine leksjoner. Men det jeg kan si, med hånden på hjertet, er at jeg fortsatt er like glad i disse personene, selv om de «banket» meg hardt, så hardt at det tok år å komme seg på bena igjen.

Når vi ikke lærer i første runde, så ser det ut til at vi tiltrekker oss tilsvarende situasjoner på nytt. Men da hardere og vanskeligere utfordringer.

Vi har alle det samme potensialet til å utvide vårt nåværende nivå av bevissthet og fremme sjelens utvikling.

Det som er viktig å være bevisst på og også passe på, er å ikke bli fanget eller holdt tilbake i din egen oppstigningsprosess fordi din sjelevenn fortsatt velger å være i en tilstand av fortvilelse, forvirring og benektelse.

Dette kan være vanskelig for oss å unngå fordi vi bryr oss om våre sjelevenner. Det er likevel viktig at vi løsriver oss hvis vi planlegger å fortsette vår egen personlige helbredelse og ønsker å heve vår frekvens. Du kan lese mer om å gi slipp her.

Vi har den frie vilje, men mange har dessverre gitt den fra seg. Pass på at du ikke er en av dem. Du trenger kraften din til å vokse og skape et fantastisk liv! Til å følge drømmene dine og leve fullt ut! Så kast skyldfølelsen eller hva det er som holder deg tilbake i dårlige forhold som du ønsker å gå ut av.

sjelevenner

Hvem vil du være og hva vil du skape

Våg å si nei når du trenger det, og ja når du føler det er til dit høyeste og beste. Hver og en av oss må lære å stå i kraften vår, og bli bevisst hva som er god investering av vår tid og energi, den tiden vi er her på jorden for å lære.

Å bli værende i giftige forhold vil tappe oss for kraft og hindre at vi beveger oss fremover på vår egen sjels vei.

Gi slipp på dem – du kan ikke forandre de som ikke er klare for forandring.
Alt utenfor oss selv er bare en refleksjon av forholdet vi har til vårt eget indre vesen.
Når vi slutter å please andre, vil vi klare å bygge opp en personlig kraft som hjelper oss til å fremme vår sjels utvikling.

Det er ikke egoistisk eller tegn på svakhet når vi velger å distansere oss eller gå vekk fra de som vi føler holder oss tilbake eller tapper oss for kraft. Livet handler om balanse. Det handler om å spre kjærlighet og vennlighet. Om å skape et indre liv i fred og harmoni. Da må du ikke la andre ta godheten bort fra deg.

Det lengste forholdet du har i livet, er forholdet du har til deg selv. La det bli det beste av dem alle!

Det er mye lettere å være positiv og se det gode i livet, verdsette oss selv og elske dagene våre, med positive og gode mennesker rundt oss. Så vær bevisst hvem du inviterer inn i livet ditt.
Når du er forankret i din kjærlighetskraft, ditt lys og din indre visdom, er det mye lettere å stå støtt og ikke miste kraft når du er sammen med andre. Dette tjener både deg, dine relasjoner, menneskeheten og alt liv.

Vi vil ikke kunne klare å fremme vår egen sjels utvikling eller tjene menneskeheten om vi lar andre trekke oss ned i de lavere frekvente energiene av forvirring, kaos, fornektelse, begrenset tro, drama og avhengighet. Vi må trekke oss ut av fornektelse, være helt ærlig med oss selv og spørre om våre nåværende forhold er basert på frykt eller kjærlighet. Hvis de er basert på frykt, må du elske deg selv høyt nok til å løsrive deg for alt som tapper deg for kraft og som ikke tjener ditt høyeste beste.

Ha fokus på det som har verdi for deg

Invester din tid og kjærlighet i de forhold som får deg til å føle glede, kjærlighet og verdsettelse. Det er de du bør vokse sammen med i hverdagen. Utfordrerne vil komme inn i livet ditt til perfekt tidspunkt, uansett. Så vær bevisst på hvem du har rundt deg i hverdag.

Jeg begynte å rydde i mine forhold for mange år tilbake. Ikke alle har forstått meg og mine valg. Og kanskje har jeg såret noen på veien. Det har aldri vært min hensikt. Alt jeg har ønsket er å lytte til sangen i mitt hjerte og følge min lengsel etter å bli hel.

Din personlige vekst er en pågående åndelig prosess og det kan ta tid å komme dit hvor du ikke lenger blir påvirket av andres oppførsel.

Alt som skaper ubalanse i oss, burde egentlig blitt behandlet med en gang. For hvis ikke, vil den bare komme tilbake til oss på ett eller annet tidspunkt. Vi gjemmer det i vårt indre og håper det aldri mer dukker opp. Men det gjør det. Det venter på å bli trigget, så popper det opp igjen. Ofte uten at du klarer å forhindre det. Det bare skjer. Nettopp fordi universet responderer på din vibrasjon og vil alltid returnere den energien du sender ut.

Når en sjel velger å være våken og heve sin frekvens, mens den andre sjelen fortsetter å leve i fornektelse og nekter å forandre seg, vil disse to sjelene ikke lenger være i en vibrasjonsmessig match lenger. Forholdet vil være usunt for dem begge to og det beste er å gå videre uten hverandre.

Du har den frie vilje, bruk den godt! Det er en gave du har fått med deg inn i livet som skal hjelpe deg til å fremme din sjels utvikling. Men den kan også holde din sjel tilbake og tappe deg for kraft om du blir værende i usunne forhold. Det er ditt valg! Du kan ikke skylde eller klandre andre for hvordan du har det i livet. Livet ditt er formet av dine valg.

Vær en inspirasjon for andre. Våg å gå videre når forholdet er usunt for deg. På denne måten vil du kunne helbrede livet ditt. Vis denne personen forandringene du skaper i ditt liv ved å velge kjærlighet. Det vil gjøre dem i stand til å forandre sitt liv også.

Den beste måten du kan hjelpe andre på, er å stå i din høyeste vibrasjon av kjærlighet, glede, medfølelse, tilgivelse og forståelse. Vær et godt eksempel for andre.
Men husk – de har også den frie vilje og full rett til å velge stagnasjon for deres sjels utvikling, om de ønsker det.

Det vil bli viktig å lære å se alle ting fra et høyere perspektiv og ikke bare fra et menneskelig perspektiv. Da vil det være lettere å forstå, og vite at der alltid er en guddommelig orden og et større bilde i alle begivenheter som oppstår.

Trenger du hjelp til å se på et eller flere av dine karmiske forhold fra et høyere perspektiv, så ta gjerne kontakt med meg her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen