Er vår erfaring en velsignelse eller forbannelse?

Begrensinger eller muligheter?

Jeg møter mange mennesker hver dag. Alle med hver sin historie å fortelle. Hver sine opplevelser og erfaringer av livet. Alle på søken etter noe mer, den dypere meningen med livet, jakten på kjærligheten og essensen av seg selv.

Vi er så redde for å falle, få hjertet knust, føle smerte at vi gjør hva som helst for å skjule disse opplevelsene og følelsene som følger med disse opplevelsene. Mange bærer på sinne etter vonde opplevelser. De fleste vil oppleve å bli forrådt eller dypt såret en eller flere ganger i livet.

Vi er opplært til å være snille mennesker. Vi er opplært til å ikke vise vårt sinne. Så det vi gjør når vi føler sinne er å nekte å la det å komme frem. Vi gjør alt vi kan for å skjule det for oss selv og omgivelsene. Vi lyver om det, tar medisin for å ikke føle det og gjør alt vi kan for å dempe, overdøve eller ignorere det. Vi putter det ned i kjelen (inn i vårt indre) og legger lokk på det. Her ligger det å putrer til noen våger å trigger det.

Våre omgivelser vil trigge de følelsene vi har valgt å fortrenge, fordi vi trenger for å forløse denne stagnerte energien. Dette for at vi skal kunne vokse, utvide vår bevissthet, bli sterkere i vår kraft og blomstre mer.

Når vi føler sinne, så lytt til den følelsen. Sinne er en stemme, et rop, en bønn og et behov om å bli tatt på alvor. Når du føler sinne, så er sinne ditt kart til å forløse noe du ikke har lært enda. Det viser oss hvor vår grense går. Hvor du mister kraft. Sinne hjelper oss å gå i en ny retning. Hjelper oss å bevege oss ut av det gamle og inn i det nye. Sinne er vår venn. Ikke en snill og skånsom venn, men en veldig, veldig lojal venn. Den vil alltid fortelle oss når vi blir lurt eller bedratt. Og den vil alltid fortelle når vi lurer eller bedrar oss selv også. Samtidig som den vil fortelle oss når det er tid for å handle i vår egen interesse.

Respekter dine følelser, du har fått hver og en av dem, som verktøy til å transformere livet ditt til ditt høyeste og beste!

La ditt hjerte være levende, slik at du klarer å se innsiktene i dine opplevelser.

woman spring

Hva om våre erfaringer er unike?

Hva om våre erfaringer er konstruert på en helt perfekt måte for oss, for at vi skal klare å fullføre vår hensikt?

Jeg tror de er det, for det kan virke slik ut fra mine erfaringer. Jeg har lært at det finnes ingen tilfeldigheter. De menneskene og situasjonene vi møter, er viktige medspillere for utvikling av vår bevissthet. Det vi opplever, erfarer, lærer og helbreder, kan se ut til å ha ringvirkninger både bakover i tid og fremover i tid, for både oss selv og andre.

Universet er så genialt sammensatt, at når du begynner å se hvordan ting henger sammen, vil du ikke unngå å undre deg over fantastisk mektig alt sammen er. Og dette er du og jeg så heldig å være en del av! Snakk om å være velsignet av guddommelig kjærlighet! Universet støtter deg i alle dine erfaringer for at du skal blomstre!

Din opplevelse er sann og ekte.

Men hvordan forteller vi våre historier og hvordan de påvirker oss, uten å nevne de menneskene som gjorde oss vondt?

Vi deler vår side av våre historier med venner, familiemedlemmer, kolleger, terapeuter og hvis vi er en offentlig figur, deler vi dem med våre venner på sosiale medier. Hvordan kan vi dele og samtidig respektere den andre personen(e) sin side av historien.

Din side av saken slik du opplevde den, er alltid sann og ekte for deg. Det du må spørre deg, er hvordan den eller de personene klarte å utløse så mye smerte og lidelse i deg? Er det et gammelt sår som du har fått tidligere i livet som førte til at dette ble en smertefull opplevelse? Ja, mest sannsynlig. Mange sånne opplevelser handler om sår fra barne- og ungdomsårene som ennå ikke er helbredet.

Om du ikke står i en sånn situasjon akkurat nå, så er jeg ganske sikker på at du kjenner deg igjen og har opplevd det tidligere. Det er en del av det å leve – å oppleve smerte.

Det handler ikke om dem, men om deg.

Du er kommet for å lære mer om deg selv og din kraft!
Når vårt ønske er å øke vår bevissthet og realisere oss selv gjennom gjenskapelse etter gjenskapelse, er våre leksjoner ment å vise oss hva vi trenger å helbrede for å gå til neste nivå i vår utvikling. Menneskene vi møter på vår vei og som viser oss vår smerte, er viktige medspillere i vår utvikling her på jorden. Derfor handler det ikke om dem, men om deg.

De er kommet for å utfordre oss, vise oss hva vi trenger å jobbe mer med og at vi ikke er sterke nok i kraften vår enda. Det er lett å miste kraft i slike situasjoner, vi blir svake og sårbare. Men det er bare midlertidig. Klarer du å få helbredet det som blir vist deg, er du sterkere enn noen gang.

Våre historier er ekte. Hvordan vi reagerer og responderer på å bli såret er virkelig. Bare husk at det er ikke sikkert at vi alltid er opprørt av den grunn vi tror vi er. Selve kjernen i utfordringen kan ligge bakenom det som skjer og det er dette du må finne for å kunne helbrede situasjonen.

Ære din smerte. Her ligger noen av dine største skatter gjemt. Jeg er stor tilhenger av filosofen Rumi som levde på 1200-tallet. Han sa; du trenger å få knust hjertet helt til du klarer å åpne det opp. Smerte bryter ned «veggene» av beskyttelse som du har lagt rundt deg tidligere. Det kan være at du på et tidligere tidspunkt trengte å beskytte deg, men at denne beskyttelsen i dag hindrer deg i å nå dine drømmer eller skape den hverdagen du ønsker. Smerte gir deg ny visdom og innsikt som kan være gull verdt for deg, for den lærer deg å bli bedre kjent med den du er og hjelper deg til å være mer tilstede i ditt eget liv. Smerte sliper din diamant så du får muligheten til å skinne mer.

Ha tillit til at både personene og situasjonene du møter i livet, er der for at du skal kunne nå lengst mulig i din utvikling. De har noe å lære deg. Slik at du skal få den kompetansen du trenger gjennom visdom og innsikt til neste riktige steg i din utvikling. Husk at alt det vi opplever, forbereder oss og gjør oss kvalifisert til det vi skal gjøre og møte i fremtiden.

Livet er ikke et problem – det er en mulighet som er blitt gitt deg i gave!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen