7 ting du bare kan gi opp med en gang

– Om du ønsker å skape et godt liv

Om du ønsker å skape et godt liv, så sett deg selv fri. Det er så mange ting som får oss til å miste kraft, livsglede, dempe kjærligheten vår, være kreative og skapende.

Her er noen av de tingene jeg vil anbefale deg å gi slipp på. Gjør det til en lek. La det gå sport i det. Bli god på det og se at livet ditt vil forandre seg til det bedre etterhvert som du mestrer disse områdene i livet ditt fullt ut.

Woman at the lake

Å «please» folk

De fleste av oss har opplevd å strekke seg langt for å bli sett, akseptert og verdsatt av andre. Men har du opplevd at du er viktig for dem bare fordi du har noe å gi dem, ikke fordi du er den du er? Gi slipp på dem! Med en gang du slutter å «tjene» dem, vil du se at de ikke lenger er like interessert i deg. Da er de ikke verdig din tid eller kjærlighet. Bli bevisst hvem du vil ha i ditt nettverk. Du trenger ikke personer som ikke er interessert i den du er. De vil bare dra ned frekvensen din.

Tvile på deg selv

Å sammenligne seg med andre er en kamp du taper. Du vil aldri bli originalen, kun kopien om du prøver å være noen andre enn den du egentlig er. Du er god nok som du er. Du trenger ikke å bevise noe eller gjøre noe for å være elsket. Du er allerede elsket. Ingen vil klare å fylle den hensikt du er kommet for å gjøre i dette livet mer enn deg selv. Og ingen vil klare å gi verden det du har å gi den, på din måte. Så forstå at du er kommet hit av en helt spesiell hensikt og tillat deg å hvile i det.

Negative tanker

Negative tanker får deg i dårlig humør og til å lide. Så hvorfor i all verden skal du bruke livet ditt på dem? Negative tanker er frykt og kan lett byttes ut med kjærlighet. Hver gang du tar deg selv i å tenke negativt, kan du si «hva om» og bytte den negative tanken ut med det motsatte. Gjør det til en lek!Bli god på det og se hvordan livet ditt forandrer seg, litt etter litt.

Frykt for å feile

Å feile er en del av det vi trenger å gjøre for å lære. Ingen har fått suksess uten å feile mange ganger. Så vil du lykkes med noe, så aksepter at du vil feile mange ganger. Å feile handler om å utforske forskjellige sider av livet. Det er helt Ok. Du blir klokere og mer vis for hver gang. Ikke så ille det vel?

Å kritisere deg selv

Du er den viktigste personen i ditt liv. Du skal gå sammen med deg selv hvert eneste øyeblikk du er her på jorden. Så behandle deg selv med kjærlighet. Du gjør så godt du kan og det er godt nok. Du fortjener å bli verdsatt og elsket som du er, også av deg selv.

Å seie JA når du helst vil si NEI

Vi her her for å hjelpe hverandre, men noen ganger går dette på bekostning av eget velvære. Begynn å lytt til ditt indre og hva det forteller deg. Ha tillit til at det som ikke er riktig for deg, vil heller ikke være riktig for andre. Ta deg selv, dine følelser og behov på alvor. Tren opp din intuisjon og åpne hjertet ditt, så vil du se at det blir lettere å ta riktig valg. Og rett valg uten å føle skyldfølelse.

Å utsette ting du ikke vil gjøre

Utsettelse handler om motstand. Det er naturlig å kjenne på indre motstand. Vår indre motstand er ofte knytt opp til våre mønster (vår atferd) som igjen er knytt til våre åndelige oppgaver. Når vi bryter gjennom denne motstanden vil vi få frigjort energi som vi kan bruke på andre ting, for eksempel å være sosial med familie og venner.

Bli den beste utgaven av deg selv.Det er mer enn godt nok!

2 hendelser på “7 ting du bare kan gi opp med en gang”

  1. Marianne Høglien

    Takk! Gjennom tvil og fortvilelse i lang tid, har jeg kommet igjennom mørket tilbake til eller frem til Lyset . Og er så trøtt at jeg må sove flere ganger gjennom dagen, og nettene er fulle av søvn og våkenhet igjen og igjen. Kroppen stivner til det bekymringsfulle, med smerter som kniver her og der for så etter min healing forsvinner like brått som de kom. Det var fint å lese ditt syn og forståelse. Ja ja prosessen er igang, gi deg over og hold ut ❤️🎶🍀

    1. Gretha Dimmen

      Hei Marianne. Ja, transformasjon kan være en krevende prosess. Men verdt det når du har kommet gjennom den. Egenkjærlighet er spesielt viktig i sånne prosesser. Fortsett med selvhealing og lykke til videre. Trenger du min hjelp, så er det bare å ta kontakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen