Veien til femtedimensjon

I femtedimensjon er det hjertet som fører.

Jeg er så utrolig glad for at vi har fått tilgang til frekvensen på femtedimensjon igjen. Vi er på vei mot en ny og bedre tid. Vi har faktisk hatt tilgang til denne frekvensen en gang tidligere i historien, nemlig under Atlantis. Det er så mye jeg kunne ha skrevet om dette, men jeg velger heller å skrive noe om hva det betyr for deg, meg og verden å få tilgang til denne høye frekvensen i vår tid.

Vi vil alle få muligheten til å koble oss opp på frekvensen til femtedimensjon. Det er et valg vi tar ut fra hvordan vi ønsker å leve livet vårt. Vi kan gjøre motstand, ignorere det og holde oss selv tilbake. Men vi kan også velge å gå med strømmen. Vi vil kunne oppleve både å bli dyttet, inspirert og noen ganger tvunget til å forandre livet vårt, for å tilpasse oss denne høye frekvensen.

Når vi får tilgang til frekvensen i femte dimensjon (mange har allerede fått tilgang til den) er det naturlig at vi i starten vil svinge mellom femte-, fjerde- og tredje dimensjon før vi klarer å integrere denne frekvensen som vår grunnfrekvens, en tilstand vi klarer å være i over lengre tid og som vil være vår naturlige væren.

Før vi har har klart å etablere denne frekvensen som vår fullkomne tilstand, vil vi kunne oppleve å falle ut av frekvensen nå og da. Da kan vi blant annet be vårt høyere Selv om hjelp til å bringe oss de folkene og situasjonene som kan styrke vår frekvens. Du kan lese mer om hvordan du kommer i kontakt med ditt Høyere Selv her.

woman in the sun

Hjertets stemme er ditt sanne selv

Ingen av oss vil klare å være i femtedimensjon uten å engasjere hjertet. For på denne frekvensen, er det hjertet som fører og hodet som følger. Det er derfor helt nødvendig at hjertet er helt åpent og at alle former for beskyttelse rundt hjertet blir fjernet. Murene vi har bygd rundt hjertet har hindret oss i å kjenne vårt sanne vesen.

Sinnet elsker å skape drama og kan spille ut katastrofale utfall. Hjertet vil aldri engasjere seg i noe slikt. Hjertet handler om kjærlighet og tillit. Hjerte kan påvirke sinnet når sinnet er rolig og mottakelig. Når hjertet får lede, vil det alltid vise deg veien til en større indre fred, en dypere kjærlighet og mer glede i livet.

En måte å være tilstede i hjertet på, er å legge merke til hvilke følelser vi til en hver tid er engasjert i, når de veksler og ta ansvar for dem. Vi har alle hele registeret med følelser å spille på. De er der for å lære oss selv bedre å kjenne. Og det er først når vi anerkjenner og forstår hele spekteret av den vi egentlig er, at vi stiger i vibrasjon og kan skape himmel på jord.

Tenk deg at du står overfor en vanskelig beslutning, og du føler deg frustrert og ikke vet helt hva som er riktig for deg. Hva tror du hjertet ditt vil si til deg? Hva tror du sinnet ditt ville si deg? Hvis du ikke vet det, kan du sette fram to stoler på gulvet og prøve ut denne øvelsen. Sett deg først på den ene stolen, stolen hvor hjertet får snakke og før bevisstheten din til hjertet. Skriv ned eller fortell alt hjertet har å si. Sett deg så på den andre stolen, stolen hvor sinnet ditt får snakke. Før bevisstheten din til sinnet ditt. Skriv ned eller fortell høyt alt sinnet ditt har å si. Du vil kanskje oppleve det som om det var to forskjellige mennesker som snakket. At hjertet snakket fra ekte følelser og i hengivenhet, i nåtiden. Mens sinnet snakket fra meninger, gamle overbevisninger, skyld, frykt og bør ikke.

Å være i frekvensen av femtedimensjon vil si at vi lever i en tilstand av ubetinget kjærlighet, der det ikke finnes noen frykt. Når vi ser på verden i dag, så kan det jammen se ut som om vi er langt unna femte dimensjon. Men vi er ikke det, selv om det råder mye kaos, uro og frykt akkurat nå. Vi er på vei til en ny virkelighet, en nyt tid og en ny verden.

Vi beveger oss inn i enhetsbevisstheten – er du klar?

Jeg fikk en visjon for tre uker siden, hvor jeg fikk se at mye av det vi har lært gjennom oppdragelse, utdanning og som medlem av samfunnet har vært direkte vranglære. Jeg fikk se hvordan dette har ført oss bort fra essensen av den vi egentlig er og hvordan vi i generasjoner har videreført denne vranglæren. Hvor vi har følt at vi ikke har hatt noe annet valg enn å innrette oss etter det bestående og på denne måten gjentatt historien om og om igjen.

Vi har frem til nå levd i en dualistisk verden. En verden hvor seperasjon og splittelse har fått hersket mellom mennesker, kulturer, religioner, utdanning m.m. Vi har i praksis vært splittet mellom lyset og mørket, kjærlighet og frykt, smerte og glede. Men vi er nå i ferd med å bevege oss bort fra denne dualistiske bevisstheten og over til en gruppebevissthet, ofte kalt enhetsbevissthet. Det finnes ingen dualitet i femte dimensjon.

Når vi nå trer inn i enhetsbevisstheten vil vi ikke lenger være separert fra det guddommelige i oss eller hverandre. Vi vil igjen oppdage at uansett hva vi har gjort, vært eller er, så er vi fullkomne. Enhetsbevisstheten handler om at vi alle er ett og om å gå inn i hjertet vårt. Her vil vi se at våre hjerter er helt unikt koblet sammen – at vi alle er ett – ett lys, en kjærlighet.

Det handler om å elske seg selv, og se gnisten og miraklet i hvert vesen. Ikke bare hos mennesker, men også hos dyr, planter, elver, hav, bergarter m.m. Til mer vi går inn i hjertet vårt og følger det, til vanskeligere blir det å skade andre og planeten vår.

Vi vil klare å skape en bedre verden, hvor medfølelse og kjærlighet vil være den rådende vibrasjonen til menneskeheten, og hvor ressursene i verden vil bli bedre fordelt. En etter en vil våkne, og oppvåkningen vil skje raskere og raskere for hver dag som går. Jeg har i et tidligere blogginnlegg skrevet om hvordan det er å være i kontakt med sin egen kildeenergi.

Vi vil igjen klare å koble oss sterkere på vår egen kildeenergi og på denne måten få en sterk klarhet i hva vi er kommet for å gjøre, hva som er livsoppgaven vår og hva vi skal stå til tjeneste med den tid vi er her.

Ønsker du å lære hvordan du kan bruke hjertet ditt til å forløse og fjerne murer rundt hjertet, så hjelper jeg deg gjerne. Du finner min kontaktinformasjon her.

Jeg ønsker deg en fantastisk oppstigning til femtedimensjon – la oss sammen skape himmel på jord!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen