Oppvåkningens tid er kommet

Å omfavne den du egentlig er

Å være i kontakt med sin egen kildeenergi handler om å tenke, føle og handle i kraft av kjærlighet. Det kan være vanskelig når vi daglig blir påvirket av frykt gjennom nyhetsbildet, media, tv, filmbransjen, politikere, ledere, utdanningssystemet, kirken, arbeidsplassen m.m. Denne påvirkningen skjer ofte uten at vi merker det, fordi det skjer langsomt over tid. Og det er ingen tvil om at dette vil føre oss bort fra vår egen kildeenergi.

Kjærlighet er din opprinnelse, din essens! Til mer kjærlighet du klarer å være, til mer kjærlighet vil du få tilgang på. Og til mer vil denne kraften vokse i deg og påvirke livet ditt i positiv retning.

Når du er i en tilstand av ren kjærlighet, er du nærmest din sannhet og den du egentlig er. Og det er når du er her, at du er sterkest i din kraft.

Å være i ubetinget kjærlighet til seg selv

Å være i ubetinget kjærlighet til seg selv, handler å gi deg selv den kjærligheten du lengter etter og leve den ut. Det handler om å sette deg selv fri, trene opp ditt indre landskap til å bli et sted hvor du føler deg elsket, støttet og trygg – ansett hva som skjer i livet ditt. Men det krever bevissthet og innsats å elske seg selv. Dette er din viktigste livsoppgave. Det handler om å finne ut hvem du egentlig er som sjel.

Til mer du lærer å kjenne den du virkelig er, til mer vil du ære og verdsette deg selv og andre. Til mer vil kjærlighetskraften flyte fritt gjennom deg. Å være i ubetinget kjærlighet til seg selv handler om å verdsette alle sider av den du er, samt reisen du har hatt og menneskene som du møtt. Å klare å se den store sammenhengen, og forstå at alt har sin hensikt og er unikt designet for din vekst.

Reisen starter ofte med å bli sann og ærlig mot seg selv, bevege seg bort fra en ego-orientert bevissthet til en nærvær-orientert bevissthet.

Egoet får aldri nok, og ingenting er godt nok. Det jager hele tiden etter mer. Mennesker som lever i egoet, jakter på makt, penger, bekreftelser, eiendeler og veltrente kropper. De kan oppleve tilfredsstillelse en kort begrenset tid, men så kommer suget etter mer. Jakten på større opplevelser, ting og kick er i gang igjen, og sannheten er at egoet sitt behov blir aldri mettet. Det vil alltid være en følelse av savn og uro på det indre plan når vi lar egoet styre livet vårt. Og til større egoet vårt er, til lenger bort er vi fra vårt sanne jeg.

Egoet er en falsk identitet som tror på at vi er adskilt fra hverandre og verden. – Wayne W. Dyer

Når vi bestemmer oss for å bli kjent med oss selv og leve i ubetinget kjærlighet, begynner vi å gå en ny vei. En ny retning. Veien fra hodet og inn til hjertet kan være kronglete. Å finne ditt sanne jeg, krever at du er tålmodig, modig, oppriktig og ærlig med deg selv.

woman butterfly

Oppvåkningens tid

Vi er nå inne i en tid hvor en stor oppvåkning på jorden skjer. En sjel kan ha flere oppvåkninger i løpet av et liv. Slik jeg har fått sett det, så har en oppvåkning flere stadier. Ikke alle får en full oppvåkning med en gang. Men en oppvåkning gjør noe med deg. Den vekker deg og får deg til å begynne å leve mer sant, vekker en indre søken i deg, hjelper deg å finne deg selv og leve mer modig. Og ikke minst, den viser deg hvordan du kan leve ut din ektefølte kjærlighet og sannhet. Du lærer å kjenne din sanne kraft og kommer i kontakt med en større bevissthet av deg selv. Hjertets kraft (ditt lys og indre visdom) blir aktivert.

En oppvåkning fører til at din forbindelse blir gjenopprettet og at du lettere vil kunne følge hjertet. Kraften og lyset ditt blir sterkere! Og når du først har fått aktivert denne forbindelsen vil du ikke klare å leve som før lenger. Du vil begynne å leve mer sant og ekte.

Bølger med lys har i lengre tid skyllet inn på jordplanet, spesielt de siste to årene. Og disse lysbølgene vil intensiveres å bli sterkere og sterkere frem til oppstigningen til femte dimensjon er fullført. Når vi puster inn dette lyset vil det sette i gang en enorm transformasjon både på det indre og ytre plan hos veldig mange. Mange gjør endringer i sitt liv nå. Lyset gir oss økt bevissthet og med økt bevissthet, tar vi nye og bedre valg.

Hjerte etter hjerte vil begynne å lyse sterkere og sterkere, og sammen vil vi hjelpe hverandre opp på et høyere bevissthetsnivå. Antall hjerter som begynner å skinne sterkere og sterkere, vokser for hver dag. Denne prosessen er guddommelig styrt og kan ikke stoppes. Selv om vi lever i en tid med strenge tiltak, vil vi være sammen alltid sammen, aldri fra hverandre. Kanskje i avstand, men aldri i hjertet. Og på denne måten, vil alle som vekkes og har våknet, være med på å påvirke verden – ved å bruke lyset fra hjertet vårt.

Som sjeler, er vi utrolig heldige som får lov å ta del i denne begivenheten hvor hele menneskeheten er i ferd med å skape en ny virkelighet. En virkelighet hvor vi ikke lenger skal vokse gjennom lidelse, men gjennom glede og lykke.

Vær snill mot deg selv i denne prosessen. For det er ikke rent lite du har valgt å rense ut og gi slipp. Du har tatt på deg ansvaret med å rense ut alle mønster, trosystem og traumer som dine foreldre, besteforeldre og oldeforeldre aldri klarte å face eller forløse ut av sitt system. I tillegg til ditt eget. Dette viser hvilken stor sjel du faktisk er!

Trenger du hjelp i din prosess til å forløse og gi slipp på gamle mønster, trosystem og traumer som gjentar seg, så er jeg her for å hjelpe deg. Du finner min kontaktinformasjon her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen