Høsten viser oss hvor vakkert det er å gi slipp

Kraften i naturen

Aaah, hvor vakker er ikke naturen? Den bare lar alt som skal skje, få skje! Uten motstand gir den slipp på sommeren og forbereder seg på vinteren. Den er i en evig bevegelse, hvor den bare overgir seg, vel vitende at den er godt ivaretatt av en mektigere kraft.

Vi har jammen noe å lære av naturen! Og vi kan lære av den, bare ved å observere hvor lekende lett den danser gjennom årstid etter årstid, år etter år. Det er mektig, vakkert, stort og slående! Det skjer mirakler rundt oss hele tiden, uten at vi tenker noe videre over det. På tide å våkne! Våkne til liv og la naturen i oss strømme gjennom oss uten at vi holder den tilbake!

Se på fargene ute nå! Se så vakkert det er! Det er som om naturen kler seg til fest og bøyer seg i takknemlighet for alt den har klart å skape gjennom hele året! Den er ikke redd for forandringer. Den stoler på kraften som flyter gjennom den. Og lar det som skal skje, få skje i full tillit.

Hvor vakkert og guddommelig er det ikke å se dette? Det er akkurat nå, naturen viser og lærer oss hvor vakkert det er å gi slipp på det vi ikke lenger trenger. At alt som kreves av oss, er at vi lærer å stole på og ha full tillit til at vi alltid blir ledet dit vi skal. Så enkelt, men likevel så vanskelig.

høst

Kraften i vår natur

Gi slipp eller holde fast?

Det kan se ut til at vi har glemt hvordan det er å være i en naturlig flyt. I stedet har vi lært å holde fast ved ting, mennesker, jobber, steder, tankesett, ideer, idealer med mer. Vi er blitt så redde for forandring at vi ikke lenger vet hva det å gi slipp, kan bety eller gjøre for oss. Vi holder oss selv fast og lever i troen på at vi gjennom makt og kontroll, kan kontrollere det som skjer i livet vårt. I virkeligheten er det det stikk motsatte som skjer. Ved å holde fast, blir vi værende lenger enn nødvendig i en usunn situasjon, relasjon eller tilstand.

Vi begrenser mulighetene livet kan gi oss. I stedet for å vokse, utvide og ekspandere som sjel og menneske, gjentar vi de samme tingene om og om igjen, år etter år! Ofte fordi vi har sluttet å undre oss, kjenne etter hvordan vi egentlig har det og fordi vi har mistet forbindelsen med den naturlige kraften i oss.

Men det finnes en vei ut av denne ubalansen som det å holde fast ved noe skaper. Høsten viser oss veien. Når høsten kommer, gir naturen slipp på løvet, varmen, det å vokse og blomstre, alt dette gir den slipp på med letthet og nåde. Uten anstrengelse, uten å holde fast ved noe. Den stritter ikke imot. Den trekker seg rolig tilbake, er i ro en liten stund, for så å vokse, blomstre og skinne på nytt med all sin prakt når våren kommer igjen. Du har det samme klokkespillet inne i ditt vesen.

Ved å gi slipp på ting vi ikke lenger trenger, idealer som ikke lenger fungerer, mennesker som sårer oss, negative tanker som holder oss tilbake, livssituasjoner vi ikke trives i og begynner å lytte mer til kraften av naturen i oss, vil vi se og oppleve at livet blir bedre og at vi vil begynne å blomstre igjen – innenfra og ut!

Ved å holde fast lever vi i frykt av å ikke ha, være eller gjøre nok. Vi vil alltid være i en mangelsituasjon fordi vi ikke har tillit. Du har kommet hit av en hensikt, nettopp fordi du har noe å lære selv og noe å gi verden. Ved å gi slipp på det som ikke fungerer for deg, vil du finne det som gjør det. Men du må gi slipp først.

Det jeg har lært og fått sett etter at jeg begynte å stole på naturen i meg, er at jeg ikke lenger trenger å kontrollere noe, holde fast ved eller presse frem noe, men la naturen i meg vise meg det jeg trenger å se for å vite neste riktig steg på veien. Da jeg forstod dette og lærte å stole på denne vidunderlige kraften i min egen natur og ikke minst slippe den til, forandret alt seg. Jeg begynte å leve livet på en helt ny måte, en måte som var mer i tråd med min sjels hensikt, den jeg er og det jeg er kommet for å gjøre. Livet er så mye mer spennende, interessant og fantastisk nå. Jeg føler meg entusiastisk, inspirert, glad og full av kjærlighet hver eneste dag. Jeg er virkelig takknemlig for at jeg våget å slippe kontrollen og frykten, og lot den naturlige kraften i mitt vesen få slippe til og vise vei.

Du er kommet for leve livet ditt fullt ut. For å være i bevegelse og i en naturlig flyt av overflod og velstand. Akkurat som naturen er. Den bugner av overflod og inviterer deg til å gi slipp på alt det som holder deg tilbake i livet. Ikke begrens livet ditt, men la livet vise deg dine muligheter.

Ønsker du lære hvordan du kan komme inn i din naturlige flyt og skape et bedre liv, hjelper jeg deg gjerne. Du finner min kontaktinformasjon her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen