Veien til ditt høyere Selv – Del l

Vårt høyere Selv er den delen av oss som kobler oss direkte til den åndelige verden.

Vårt høyere Selv vil til en hver tid være tilgjengelig for oss, og er en kilde for visdom som vi kan få veiledning fra mens vi er på vår reise her på jorden. Det er evig, uendelig klokt og overgår vår dags bevissthet. Vår høyere Selv er i kontakt med det guddommelige, fordi det er en del av det.
Hver av oss er forbundet med det guddommelige. Vårt høyere Selv går langt utenfor forståelsen av vårt bevisste sinn. Dette er makten som alle de store genier og lærere i historien har fått tilgang til. Det er også her vi kan skape magi og mirakel i våre liv.

Å være i kontakt med sitt indre

Så hvordan kommer jeg i kontakt med mitt høyere Selv?

Det finnes flere fremgangsmåter. Jeg vil vise deg de fremgangsmåtene jeg har hatt best nytte av for å komme i kontakt med mitt høyere Selv. Men la meg først si at etter år hvor jeg ikke lyttet til mitt indre, levde mer eller mindre ut fra andres ønske og ikke for å snakke om å leve på autopilot, tok det tid å koste støv og bane seg vei innover til mitt høyere Selv. Det å kontakte sitt høyere Selv, er en reise i seg selv. Reisen er både eventyret og virkeligheten som du vil oppdage skaper magi og mirakel i livet ditt, når du får kontakt med ditt høyere Selv.

Jeg kan forstå at det for noen er vanskelig å forstå at vi har et høyere Selv, et liv etter døden og at vi er guddommelige vesen. For meg har det aldri vært noe problem å forstå. Jeg har alltid vært interessert i de store spørsmålene og vår eksistens. Men har først i de senere år lært meg å lytt til mitt høyere Selv. Men for å få kontakt med ditt høyere Selv er det viktig at du tror du har et høyere Selv. Du vil oppdage at kommunikasjonen med ditt høyere Selv blir bedre etter hvert som du beveger deg innover og fokuserer på indre vekst. Jeg kan love deg at det er verdt tiden du bruker på dette!  Og vær tålmodig. Begynn å kommuniser med ditt høyere Selv daglig. Sett av litt tid og sett deg mål for hvordan du skal få kontakt med ditt høyere Selv daglig og gled deg over at du får tilgang på en større visdom og blir bedre kjent med deg selv. Du vil oppdage at ditt høyere Selv vil bli din beste veiviser i livet.

I del II av «Veien til ditt høyere Selv», vil du kunne lese om og  selv prøve ut noen av de fremgangsmåtene jeg har brukt for å komme i kontakt med mitt høyere Selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen