Å finne gleden

Bli kjent med hele deg.

Vi er her på jorden for å lære, vokse og finne gleden! Bli kjent med kraften vår og ta ansvar for eget liv. Skape og gjenskape oss selv gang på gang. Og jeg undrer meg mye over hvordan livet hele tiden endrer seg. Dører som blir lukket, og nye dører som åpner seg opp. Jeg er en observatør av eget liv.

Når jeg ser tilbake på mitt eget liv, mine kapitler, ser jeg at livet har rommet det meste. Jeg har snublet hundrevis av ganger, feilet så det holder, reist meg og gått videre mer enn en gang. Og for hvert steg jeg har tatt, har jeg kommet nærmere min indre kjerne, gleden og drømmene mine! Og ikke minst – den fantastiske kjærlighetskraften som er så mektig!

happy woman

På denne reisen har jeg oppdaget livets skjønnhet. Og det har ført meg dit at jeg nå stiller meg til tjeneste for universet på full tid. Skremmende, men spennende på samme tid! Overgangen, skiftet, har ikke bare vært lett. Noen ganger tar jeg valgene selv, andre ganger er det universet som puffer meg fremover. Men jeg ser at det er veien jeg skal gå. Jeg har lært meg å lytte og følge impulsene fra universet fullt og helt. En helt ny verden har åpnet seg opp for meg.

Det er helt magisk å se synkroniteten som skjer når en lytter og følger hjertet sitt. Mange er så redde for å spørre om hjelp fra universet. Men universet griper ikke inn med mindre du er i livsfare, om du ikke spør. Dette på grunn av at du har den frie vilje og akkurat den er ditt sterkeste verktøy. Med denne kan du skape stort! Om du bare har tillit og lærer deg å bruke den rett.

Samarbeidet med universet er det beste samarbeidet jeg har vært i. Her tillates det å snuble, gjøre feil, være frustrert og likevel være elsket. Her er ingen som vil dømme deg, bare heie på deg! Det er vakkert, lærerikt, meningsfullt, inspirerende og kjærlighetsfullt.

Det jeg har lært, lærer jeg bort på mine kurs og til mine kunder. Jeg ønsker at du skal finne din glede, det du brenner for, og gjøre mer av det du har lyst å oppleve i livet. Jeg hjelper deg til å heve din frekvens med gode verktøy, slik at du kan leve autentisk. Å leve autentisk vil si å leve mer sant og i tråd med den du egentlig er. Det handler om å gå fra å leve et liv helt eller delvis i frykt til et liv i kjærlighet. Ønsker du å lære mer om dette, så bli med på kurset «Lek og lær med energier» eller «Ta i bruk hele ditt potensiale«.

Ønsker du at jeg kommer til ditt hjemsted for å holde kurs eller foredrag, så ta gjerne kontakt med meg. Du finner all kontaktinformasjon ved å klikke her.

Jeg deler også mye på min facebookside, så følg meg gjerne der. Liker du det du leser, blir jeg alltid glad om du trykker liker og deler videre.

Når du våger å utvide sin bevissthet vil du oppdage at livet er så mye mer enn bare det å være her på jorden i en fysisk kropp. Du er en del av et større skaperverk. Du er så mye større enn det bildet du har av deg selv og den identiteten du har bygd opp.

Gå etter det som gjør deg glad og som får deg til å føle deg levende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen