logo

Lek og lær med energier!

Dette er kurset for deg som vil lære om energiene i og rundt deg! Helgen vil være proppfull av praktiske og morsomme øvelser, som vil vise deg hvordan du på en enkel og lett måte kan heve din egen frekvens, samtidig som du lærer å lese og forstå energiene rundt deg!

Du vil ha stor glede av kurset enten du er nybegynner eller har holdt på med dette en stund. Kurset er tilpasset ditt utviklingsnivå.

Kurset er delt inn i tre deler:

Del 1: Lære å forstå hvordan universet kommuniserer med oss. 

Del 2: Kanalisering. Lær å ta imot budskap og få tilgang til en dypere form for veiledning.

Del 3: Healing i hverdagen. Lær å gi healing til deg selv og andre.

Alle påmeldte vil få en e-post med praktisk informasjon en uke før oppstart av kurs.

Gretha Dimmen

Lek og lær med energiene rundt deg!

Meld deg på kurs i dag!

Oslo

Adresse: Kommer på e-post til alle påmeldte.

Dato: 22.02.2020

Klokkeslett: 11.00 - 17.00

Pris: kr. 2700,-

Frist for påmelding: 17.02.2020

Her kan du lese hva tidligere kursdeltakere har erfart:

Kurset med Gretha fikk meg til å åpne augene mine og sjå sjølv kva eg trengte. Eg hadde pressa meg sjølv for lenge og var deprimert og utslitt, da eg fekk invitasjon til kurset «Lek og lær med energiar», og tenkte at dette var akkurat det eg trengte no.  Gretha sjølv, trening, øvelsar og alt vi gjekk gjennom på kurset snudde tankane mine, og eg har starta på en ny betre vei med mykje å lære. Kurset med Gretha var en perfekt start, og gav meg mange verktøy å bruke til å starte på nytt, og til å klare å snu tankane mine. Kurset gav meg også en vei inn i ein verden eg er veldig nysgjerrig på, og som eg gleda meg til å utforske og utvikle vidare.

Eg møtte også fleire flotte menneske som gav mykje energi og varme den kurshelga, og som også fortsetter å gi no etterpå.  Gleda meg allereie til eit nytt kurs med Gretha!

 Birthe, 40 år, barnehagelærer

........

Tusen takk for et fantastisk kurs! Det er lenge siden jeg har følt meg så inspirert og få muligheten til å få utvikle evnene mine. Du er en fantastisk formidler og flink til å se hver og en av oss. Gleder meg allerede til neste kurs i Mai. Det blir desidert en ny reise. Jeg vil med glede anbefale deg videre!

Britt-Sissel Ytterli

........

Jeg er storfornøyd med kurset som Gretha hadde. Ho fikk alt til å høres så enkelt ut. Jeg har som kanskje endel andre, lett for å tenke at dette er noe vanskelig som jeg mest sannsynlig ikke kommer til å klare ! Men på kurset var det mye latter og moro. Fikk mange gode verktøy som vi kan bruke i hverdagen.Lærte at det er viktig å ha tillit :-)
Anbefales !!

Janne Kristin Myren Hestholm

........

Jeg meldte meg på kurset, hovedsaklig for å være sammen med likesinnede, kanskje være så heldig å få stifte nye bekjentskap.. hadde ingen forventninger til noe annet enn det. Så skjedde det som jeg ikke i min villeste fantasi kunne forestille meg skje, jeg ble åpnet opp for åndeverdenen og det var utrolig heftig og overveldende ! Hjertet mitt bobler over av takknemlighet, for Gretha, og den fantastiske gjengen som jeg tilbragte den helgen med. For en energi! Gleder meg allerede til neste kurs! Anbefaler Gretha på det sterkeste og varmeste. Hun er ekte!

Maiken, 37 år 

........

Et helge-kurs som virkelig var et kræsj-kurs i spirituelle verktøy. Her 
var vi innom MYE! Spennet var stort fra mange ulike måter å kanalisere 
på til å øve på healing –meditasjonene dine var herlige og gjorde at vi 
fikk «koblet» oss på. Det at du delte så mye av dine egne opplevelser og 
erfaringer gjorde at jeg så sammenhenger, fikk knagger å henge lærdommen 
på og forståelse på hvordan jeg også kan bruke de ulike øvelsene i min 
hverdag - både privat og i business. Nå skal jeg øve og  øve så jeg ikke 
går glipp av fordelene jeg får ved å praktisere alt det jeg lærte hos 
deg. Takk for et magisk kurs Gretha – du er fantastisk og skapte en god og
trygg atmosfære for kurset!

Rikke Dørum Schnborn

........

Å være på kurs med Gretha er bare heilt fantastisk og veldig lærerikt, og jeg liker veldig godt at Gretha jobber intuitivt!  Eg har vore på kurs hos henne i Oslo og i Ålesund, og har planer om å delta på fleire. Gretha får deg til å føle deg trygg og godt ivaretatt når du er på kurs. Absolutt å anbefale!!!

Anita Haugen