Kanalisering

I dag har jeg lyst til å skrive om hvordan en kanalisering kan være med på å forandre livet til det bedre.

En kanalisering kan gi håp til mennesker i en vanskelig livssituasjon og hjelpe den enkelte til å se klarere på de utfordringene en står overfor. Noen ganger kan også kanalisering sette i gang prosesser som hjelper den enkelte på vei til å gjøre endringer som vil bedre livskvaliteten og opplevelsen til seg selv, andre og livet.

Jeg hadde for en tid tilbake en veldig spesiell kanalisering.

Det skjer fra tid til annen. Og alltid når den som kommer er klar for endringer og ikke minst klar for å gå ut av en fastlåst situasjon. Men som kanal styrer jeg jo ikke noe av dette. Jeg er jo bare et mellomledd for denne kraften. Men jeg blir alltid like fasinert av det som skjer som den som mottar det blir. Jeg slutter aldri å undre meg. Kort tid etter at informasjonen er formidlet forsvinner den også fra mitt minne. Så når mennesker kommer tilbake til meg og sier «Husker du at du sa…….». Så gjør jeg ikke det, nettopp fordi dette bare går gjennom meg og ikke kommer fra meg.
For å vise hvordan en kanalisering fungerer rent energimessig sånn jeg opplever det, vil jeg gjerne vise til en erfaring. Det som var spesielt med denne kanaliseringen, var at nærværet av energien som kom igjennom var så alt-om -sluttende. Energien  la seg over og rundt oss. Det var en helt merkelig opplevelse. Energien var så utrolig fin, fylt av kjærlighet og mildhet.

duft av lys

Jeg hadde for en tid tilbake en ung, flott kvinne som kom til meg. Mange ser nok på henne som en vellykket og suksessfull kvinne som har alt. Hun har en god utdanning, høy lønn, mange gode venner og en familie hun er glad i. Likevel var ikke denne kvinnen glad. Hun var sint på livet. Når hun kom til meg, merket jeg sinnet i henne med en gang, både på måten hun snakket på og ikke minst det non-verbale språket. Dere kan jo tenke dere hvordan auraen hennes var. Tung som fjell. Jeg tenkte i mitt stille sinn at henne klarer jeg ikke å hjelpe og tenkte med gru på at jeg skulle jobbe med henne en hel time. Jeg viste heller ikke hvordan jeg skulle starte timen, for det virket som om hun ikke trodde på noe og aller minst på at hun kunne få hjelp. Men det er da det fantastiske skjer. Med en gang vi setter oss, så merker jeg en energi som kommer inn i rommet. Det er vanskelig å forklare energien med ord, men den la seg over både meg og henne, og det virket som om vi satt inn i en stor boble av energi. Jeg merket at alle min tanker og uro for hvordan jeg kunne hjelpe denne kvinnen forsvinner. Så begynner jeg å snakke og merker at ordene og energien av ordene kommer fra noe eller noen utenfor meg selv. Jeg snakker i ett sett og merker at for hvert ord som kommer ut av munnen min, så forandrer hennes energi seg. Hun begynner å snakke på en annen måte og sinnet hun hadde med seg blir borte. Hun blir en mye mildere utgave, og jeg så kjærligheten hennes bak all den smerten, stresset, frustrasjonen og sinnet hun bar på. Det var helt fantastisk! En kjærlighet som ville ut og frem, men som ble blokkert av energi i form av frustrasjon, sinne, stress, høye forventninger og krav, og en hverdag i høyt tempo. Jeg vet at ordene som kom ut av meg nådde hennes indre og at energien som kom igjennom vil hjelpe henne til å ta tak i det som er vanskelig i livet hennes. Og på denne måten vise henne en ny måte å leve livet sitt på.

I neste blogginnlegg vil jeg prøve meg på et kanalisert budskap til en eller flere av mine lesere. Hvem det treffer, er ikke opp til meg, men universet sin måte å nå den som skal ha det. Jeg har tillit til at de det skal treffe, blir vist veien inn hit.

8 hendelser på “Kanalisering”

  1. gretha.dimmen@gmail.com

   Så hyggelig å høre at du likte blogginnlegget, Turid! Tusen takk for tilbakemeldingen.

     1. Belit Victoria Karlsen

      For en flott måte du har å forklare på!
      Er selv «Klarsynt»og har til tider også «pratet»med kjente som har gått over,men ser på meg selv som nybegynner..
      Derfor leser jeg alt jeg kommer over av andre sin forklaring,opplevelser,og oppfatning av alt som har med Kanalisering,o.l å gjøre.
      Tusen takk for at du deler dette. Veldig nyttig.

     2. gretha.dimmen@gmail.com

      Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Belit Victoria 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen