Veien til ditt høyere Selv – Del III

Om du ikke alt har en dagbok, så vil jeg anbefale deg å finne deg en bok som du kan skrive i og som bare er din.

En dagbok som du skriver ned dine følelser, drømmer og innsikter i, som du opplever hver dag. Dette vil hjelpe deg til å komme i nærmere kontakt med ditt høyere Selv. Du vil på en mye lettere måte legge merke til når ditt indre snakker til deg. Du vil også etter en tid se den røde tråden i synkroniteten som du mottar, selv om du kanskje ikke oppdager eller ser den i hverdagen alltid. Dette er faktisk veldig spennende. Bare med å notere litt hver dag kan du avsløre ganske mye om hvordan du har det, tegn og veiledning som kommer til deg og synkroniteten i hendelser, situasjoner og mennesker som kommer til deg.
Må gjøre liste

Sett deg ned når du har litt tid for deg selv og se tilbake på livet ditt.

Du trenger ikke å gå så langt tilbake i tid, det holder ofte å gå tilbake bare noen uker eller måneder. Se om du kan se et mønster av – hendelser, situasjoner og mennesker som har vært strukturert opp mot deg og livet ditt, nettopp for å hjelpe deg, lære deg eller være der for å vise deg det du trenger akkurat der og da i din livssituasjon. Du vil kanskje bli overrasket. Kanskje  vil du oppdage at de er der nettopp for puffe deg fremover i livet. Det er helt magisk når en oppdager dette. Noen vil tro det er tilfeldig, andre vil undre seg over om det er en guddommelig inngripen her.

Denne synkroniteten vil du kunne oppdage, uansett livssituasjon, om du er litt våken og tilstede i livet ditt. Og til større kontakt du har med ditt indre, til lettere vil du se det. Det er sikkert mange av dere som følger meg her som har opplevd denne synkroniteten. Jeg håper dere blir like begeistret og inspirert over den som det jeg blir.

Her kommer to møter hvor denne synkroniteten har vist seg for meg i det siste. For litt siden begynte jeg å snakke med ei utrolig flink kvinne innenfor markedsføring. Jeg fortalte henne at jeg ikke er noe særlig god på IKT og at jeg bruker mye tid på dette. – Det gjør ikke noe, det kan jeg hjelpe deg med, sa hun. Og fortalte meg hva jeg skulle ha fokus på de neste tre månedene og ga meg noen gode verktøy. Så da er jeg i gang med å lære mer om dette. Hun klarte å løfte meg til å komme i gang igjen etter å ha mistet litt troen på meg selv fordi utfordringene på IKT tok for mye av min tid. Det er helt fantastisk!  Jeg har også en «spirituell læremester», og den siste tiden har jeg følt at rollene har blitt byttet litt om på. At jeg på mange måter guider han mer enn han guider meg når jeg kommer til han. En dag tok jeg en lett lunsj sammen med en venninne. Uten at jeg hadde nevnt han, kom hun inn på han og lurte på hvordan det gikk med meg og min «spirituelle læremester». Og før jeg rakk å fortelle henne noe, sa hun: – «Jeg føler at rollene deres er blitt byttet om». Jeg bare så på henne, begynte å le og fortalte henne at det var akkurat det jeg hadde følt selv.

Når det skjer noe i livet ditt, på godt og vondt, spør deg selv hva lærdommen er for deg. Både gode og ubehagelige mennesker / situasjoner har blitt bevisst plassert der for å hjelpe deg å vokse. Når du begynner å se livet som et drama der du spiller hovedrollen, vil rollen til ditt høyere Selv bli stadig tydeligere i livet ditt. Registrer dine funn i dagboken din.

Forvent at ditt høyere Selv snakker til deg i drømmene. Før du legger deg til for å sove, spør ditt høyere Selv et spørsmål og forvent å få et svar i løpet av natta. Når du våkner, så skriv ned det du husker av drømmen i dagboken din. Hvis du ikke er vant til å huske drømmer, kan dette ta litt tid å lære. Men med tålmodighet, vil du begynne å huske drømmene dine og få svar fra ditt høyere Selv. Du kan gjerne prøve å legge en liten amatyst sten under hodeputen. Den vil hjelpe deg til å huske drømmene dine lettere. Drømmene dine gir deg ofte viktig informasjon om veien videre eller det du står i nå. Legg boken ved siden av deg, og skriv ned drømmen(e) med en gang du våkner og helst før du går ut av sengen.
Drømmer

Fokusere på å leve mer og mer i nåtiden. Når du spiser, så være klar over at du spiser. Når du går, vit og kjenn at du går. Det eneste virkelige øyeblikk er nå – det siste er borte for alltid, og fremtiden har ennå ikke kommet. Tren på dette hver dag, kjenn etter og vær til stede i livet ditt. Nyt de øyeblikkene du får og grip dagen – den er din! Fyll den med det som gir deg glede og inspirasjon.

Det finnes mange flere veier til målet. Jeg har prøvd her å samle de verktøyene jeg har brukt for å lære mitt høyere Selv å kjenne. Jeg håper jeg har inspirert deg til å prøve å få en bedre kontakt med ditt høyere Selv.

5 hendelser på “Veien til ditt høyere Selv – Del III”

    1. gretha.dimmen@gmail.com

      Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Linda! Det inspirerer meg til å skrive blogg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen