Et budskap om kjærlighet

En kanalisering som kom under meditasjon.

Mitt ønske er at denne kanaliseringen vil røre ved ditt hjerte.

Når jeg kanaliserer så kan jeg enten sette meg ned, åpne opp, for så å motta informasjon. Men veldig ofte, merker jeg en energi som presser seg frem og nærmest forsiktig «tvinger» meg til å sette meg ned å skrive det som kommer eller formidle det på annen måte videre ut til noen. Når denne energien kommer igjennom, begynner ordene å strømme ut, enten i skriftlig eller muntlig form. Og ordene kommer ofte veldig fort. Det er en prosess hvor jeg bare overgir meg fullt og helt, og har tillit til at den som skal motta budskapet trenger nettopp denne energien og ordene som blir formidlet. Hvem av mine lesere som trenger dette budskapet, vet jeg ikke. Men jeg vet at det er flere som vil lese det flere ganger og at en prosess vil settes i gang i de som er klare for å ta det inn.

En kanalisering er et budskap gitt av en høyere frekvens enn den vi som mennesker vibrerer på. Derfor vil en kanalisering påvirke deg på et dypere plan. Du kan lese mer om dette her.

love

Du har valgt en reise på jordplanet for å utforske og lære din sjel bedre å kjenne.

En reise hvor du som sjel får erfare hvordan både frykt og kjærlighet kan påvirke din eksistens. Mange av dere har ikke enda skjønt at dere kan løfte livet deres ut av energien av frykt og inn i flyten av kjærlighet. For mange av dere er dagen og livet fortsatt en kamp om å overleve utfordringer. Og mange gjentar de samme erfaringene gang på gang. Når dette gjentar seg, så er du ikke ferdig med å erfare det du skal på dette området. Men tiden vil komme, hvor du ikke lenger trenger denne erfaringen.

Du står aldri stille i din utvikling. I hvert øyeblikk av livet ditt utforsker du energien som flyter gjennom deg.

Når du åpner opp ditt hjerte for den universelle kjærligheten og tillater deg å være kjærlighet, vil du gjøre nye erfaringer. Du vil se verden på en annen måte, også deg selv. Og du vil gjøre erfaringer hvor du som sjel vil føle deg ivaretatt og trygg, uansett hvilke utfordringer du står overfor. Når du er på dette erfaringsplanet, har du lært å utforske energien av ånd og kjærlighet som flyter gjennom deg.

Du kan legge fortiden bak deg og starte et nytt liv, en ny start i dette nye øyeblikket, hvor du kan velge å puste inn kjærligheten i livet ditt.

Føl at du er ett med essensen av deg, kroppen din, livet ditt og ett med den universelle kjærligheten som du er en del av. Føl hva det vil si å være deg, være i din kropp og i ditt liv og omfavn deg selv med dyp kjærlighet. Se deg med øynene av den universelle kraft og du vil se at du er elsket, akkurat som du er. Føl at du er trygg og at du kan stole på at du alltid vil bli tatt vare på. Føl tryggheten i stillheten. Din naturlige natur er kjærlighet. Du er et barn av Gud. Du er hjertet i hjertet. Der er nok kjærlighet til alle. Du kan ikke lære kjærlighet ved å gjøre, kun ved å være. Du kan utforske kjærlighet, ikke gjennom ord eller tanker, men gjennom å føle kjærlighet. Så føl kjærlighetskraften flyte gjennom deg og bli en del av den du velger å være i dette livet.

Du er kjærlighet. I hjertet av hjertet, er vi alle ett.

Føl deg fri til å dele blogginnlegget videre.

5 hendelser på “Et budskap om kjærlighet”

  1. Jorunn Abrahamsen

    So , herlig er akkurat idenne kjærlighets-prosessen, og kvitter meg med gammel karma og medmenneskelige relasjoner som ikke ganger lenger. derfor godt å lese denne kanaliseringen din, stor takk:-)

  2. Følte den var til meg (også) <3
    Det er en flott og lærerik side du har. Takk <3 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen