Hva er automatskrift

Når sjeler eller andre lysvesen taler gjennom skrift.

Automatskrift er formidling av budskap gjennom skrift fra sjeler og andre lysvesen som holder til i andre dimensjoner. Når du åpner opp for automatskrift, åpner du opp for at en annen kraft kan bruke hånden din til å formidle et budskap. Budskapet kan komme i form av bokstaver, ord, setninger, symbol og tegninger.

Budskapet som blir formidlet kan komme fra blant annet avdøde, guider og mestere. Men også andre. Budskapet kan være av høy verdi, ikke bare for enkeltmennesket som søker svar, men også for menneskeheten om det blir formidlet ut til verden når det kommer gjennom noen.

Før jeg går videre med automatskrift ønsker jeg å vise til to store budskap av høy åndelig verdi, Seth- materialet av Jane Roberst fra boken «Din egentlige virkelighet» og «Et kurs i mirakler». Begge kanaliserte tekster, selv om det ikke kom direkte via automatskrift. Men jeg har lyst å vise at er fullt mulig å få budskap av stor verdi via andre verdener. Seth- materialet var det første store åndelige verket jeg leste da jeg startet på min reise. Et kurs i mirakler ble opprinnelig nedskrevet av den amerikanske psykologiprofessoren dr. Helen Schucman ved Columbia-universitetet i New York. Hun var ikke spesielt religiøst interessert, og ble mildt sagt overrasket da hun plutselig hørte en tydelig stemme som sa: «Dette er et kurs i mirakler. Vennligst ta diktat!». Hun begynte å skrive ned hva stemmen sa, og ble oppmuntret av en kollega til å fortsette. Etterhvert tok det store verket form. Stemmen identifiserte seg som Jesus selv, som ville henvende seg til dagens mennesker. Han forklarer også den egentlige betydningen av flere hundre sitater fra Bibelen. Jeg anbefaler deg å lese begge og gjøre leksjonene i «Et kurs i mirakler». Begge gaver som din sjel vil ha stor glede av!

Hva kan jeg forvente å få ut av automatskrift

Vel, tilbake til automatskrift. Mange fra åndeverden liker å fortelle hvordan det er der, hva de gjør på og hvem de er sammen med. Men de kan også komme med råd og veiledning til de som søker svar. De kan både oppmuntre, trøste og gi praktisk veiledning i hvordan en skal løse utfordringer i hverdagen. De kan også fortelle om familiehemmeligheter som har vært begravd og tiet om når de levde.

Høyere utviklet lysvesen, som eksempel guider og mestere, gir veiledning i forhold til din åndelige utvikling. Og det er her min historie kommer inn og som har lyst å dele med deg som leser.

Når du åpner opp for automatskrift, så kan du også stille ånden som skriver spørsmål. Du kan spørre hvem det er som skriver, om han/hun har noen beskjeder til deg, eller hva du skal gjøre i forhold til en situasjon eller relasjon som er utfordrende. Det kan også komme forutsigelser om fremtidige begivenheter. Men for å bli god på dette området, må du som alt annet, trene opp evnen om du ikke alt gjør det eller har et spesielt talent for dette.

Mitt første møte med automatskrift

For mange år siden bestilte jeg automatskrift hos en mann. Jeg hadde hørt at han var god på dette. Så bestilte jeg en time hos han. Både jeg og han fikk en helt magisk opplevelse av budskapet som kom igjennom. Han hadde aldri tidligere opplevd en så sterk tilstedeværelse av en energi når han skulle skrive, som det han gjorde når jeg bestilte time. Han hadde sittet på verandaen, da verandadøren smalt hardt igjen og energien kom inn i hånden hans. Han skrev og skrev, og budskapet var helt fantastisk. Jeg var ikke tilstede da han skrev, jeg fikk teksten først noen dager senere.
Teksten som ble formidlet gjennom han var fra min guide. Her er en liten del av teksten jeg mottok, og det er denne jeg vil fortelle om i dag.

Ved lysningen av fjellet vil du kunne kommunisere med dine guider.

Etter å ha holdt lokket på, både på egen kraft og budskapene jeg mottok i flere tiår, ble denne beskjeden et kraftfullt tegn til meg om å ta kontakt med mine guider. Men hvor var lysningen av fjellet? Var det der hvor fjellet stiger opp fra havet, altså strandlinjen eller var det på toppen av fjellet hvor solen først treffer fjelltoppen? Uansett hvor det var, visste jeg at jeg måtte gå dit alene. Men hva ville møte meg? Ville jeg bli skremt?

Etter å han vandret litt langs strandkanten i noen uker, kjente jeg at det ikke var her jeg ville møte min guide. Omtrent samtidig som jeg hadde kommet frem til denne konklusjonen kom en venninne innom. Plutselig sier hun: –«Du, Tore sier at du må gå opp på toppen på fjellet bak huset ditt for å kommunisere med dine guider». Jeg hadde fortalt henne om denne kanaliseringen og at jeg ikke helt visste hvor det var.

Det tok noen uker før jeg gikk dit. Men en dag bestemte jeg meg for å gå dit. Jeg kjente jeg var både litt skjelven og litt redd, men hadde bestemt meg. Jeg skulle våge å møte det som ble vist meg. Da jeg var noen få meter fra fjelltoppen, sa jeg til min guide – «ok, her er jeg – gi meg et klart og sikkert tegn og vis deg for meg tre ganger». Med bankende hjerte og skjelvende knær satte jeg meg ned på en fjellknaus. Plutselig og ut av intet, ser jeg en svær ørn med et vidt vingespenn komme flygende mot meg fra høyre. Plutselig bare stoppet den i luften, bare hang der og kikket meg rett i øynene. Bare noen få meter fra meg. Jeg kunne kjenne hjertet omtrent banke på utsiden av kroppen min, men jeg naglet meg fast til berget jeg satt på og ble sittende helt stille. Så fløy den slik at den var rett foran meg, stoppet i luften, snudde på hodet og så rett på meg igjen. Hadde jeg strukket ut hånden og gått en meter frem er jeg sikker på at jeg kunne tatt på vingen. Så nære var den. Vet ikke hvor lenge den ble hengende i luften, men det føltes som om tiden opphørte før den fløy litt videre, nå til venstre for meg, for så å stoppe en tredje gang. Og nok en gang, så snudde den på hodet og så meg rett inn i øynene. Hver gang øynene våres møttes, så var det noe som sa meg at deg har jeg sett før. Øyne er sjelens speil, og det jeg så var ikke sjelen til en ørn. Jeg gjenkjente noe, men husket ikke hvem det var. Siden den gang, har jeg kommunisert med mine guider daglig.

Slik lærer du automatskrift

Alle kan lære seg automatskrift. Men jeg vil anbefale deg at du renser, beskytter og jorder din energi før du setter i gang. Hvordan du gjør det, kan du lære mer om ved å klikke her.

Tenn ett lys, lag en rolig og varm atmosfære rundt deg. Bruk gjerne røkelse og dempet musikk for å slappe godt av. Det er viktig at du klarer å gi slipp på stress, uro og det som du har opplevd gjennom dagen. For å kunne slappe godt av, vil jeg anbefale deg å starte med en meditasjon.

Gi slipp på all rasjonell, moralsk og estetisk kontroll. Har du et behov for å kontrollere ting, vil du fort oppdage at det er vanskeligere å få til dette. Så vær fri og vit at du alltid er beskyttet. La energien du søker flyte lett gjennom deg. Tillat den å få skape gjennom din hånd. Til lettere vil det være å få det til.

Se nå for deg at det er en link mellom deg og åndeverden. Når du har falt til ro, sett pennen lett mot blokken eller papiret, eller legg hendene lett på tastaturet. Selv foretrekker jeg å skrive på tastaturet. Jeg trenger ikke å se på det jeg skriver når jeg skriver på tastaturet, så det gjør at det er lettere for meg å være i en meditativ tilstand mens dette skjer. Finn din måte, den måten som er enklest for deg. Bruker du penn eller blyant, så la den gli lett over papiret. Du kan velge om du vil se hva de skriver eller bare lukke øynene mens pennen/tastaturet lever sitt eget liv. Men vent med å tyde innholdet til etterpå.

Det er alltid vanskeligst i starten. Så vær tålmodig. Det kan godt være at du opplever at det ikke skjer noe i starten. Det er helt i orden. Du fikk sannsynligvis ikke til å sykle første gang du sette deg på en sykkel heller. Eller svømme første gang du var i svømmehallen eller på stranden. Men du har sikkert lært det og kan det i dag. Du kan også lære dette. Så fortsett selv om du ikke får det til i starten. Etter hvert vil du kunne merke en pirrende følelse i fingrene og hele hånden. Du vil kjenne at hånden og fingrene begynner å bevege på seg.

I starten vil kanskje teksten kanskje være uforståelig og vanskelige å tyde. Men tro meg, den vil bli mer og mer leselig etter hvert som du trener opp evnen. Når du er ferdig, så skriv dato på arket og legg det et sted hvor du finner det igjen. Da kan du på et senere tidspunkt se framgangen i din automatskriving.

Helt til slutt har jeg lyst å dele en link med deg om automatskrift. Ta deg tid til å lytte til den, før du eventuelt setter i gang med automatskrift. Her er mange gode tips til deg i tillegg til de jeg har delt i bloggen her! Du kan se videoen ved å klikke her.

Likte du det du leste, blir jeg glad om du vil dele bloggen med dine venner. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen