Hjelp til selvhjelp

Å være i en sårbar situasjon.

Når vi er i sårbare situasjoner og ikke er sterk nok eller i senter av vår egen kraft, trenger vi å beskytte oss mot andre mennesker, situasjoner og steder. Når vi er sårbare er vi ofte veldig åpne, og tar inn andre sin energi mye lettere. Det igjen gjør at det kan være vanskelig å skille mellom hva som er din egen og andres energi. Og resultatet er ofte at vi blir frustrert, trist, lei og utslitt. Og når en er utslitt og livet er vanskelig, så er det ofte også vanskelig å mobilisere nok krefter til å snu situasjonen. Å kjenne glede, når en er deprimert eller fylt med tristhet, er ikke mulig. De følelsene ligger for langt unna hverandre. Men husk at det ligger stor styrke i  det å tillate seg å kjenne på negative følelser. Disse følelsene lærer deg å finjustere energien din på hvordan du vil føle deg i hverdagen og hva du vil ha/ikke ha inn i livet ditt. Følelsene kommuniserer med deg for å hjelpe deg til å se hvor du trenger å gjøre endringer.

image

Du er unik og verdifull

Jeg vil vise deg hvordan du kan beskytte deg mot energi fra enkeltpersoner, steder og energi utenfra. Men før jeg beskriver noen øvelser her så vil jeg oppmode deg til å være ekstra snill mot deg selv hvis du er i sånn situasjon nå. Gjør noe som er godt for deg selv. Glem alle andre en liten stund og sett deg selv i førersetet av ditt liv. Prioriter deg selv først! Du treng å gi kjærlighet og ta vare på til deg selv først og fremst.

Det finnes mange forskjellige verktøy for hvordan vi kan beskytte oss selv og vår energi mot andres energi eller energi utenfra. Dette er spesielt viktig når vi står i situasjoner som oppleves vanskelig og som gjerne involverer andre mennesker. Det er ikke alltid at kollegaer, venner og familie ønsker vårt beste og det kan det være forskjellige årsaker til. Men de som ikke ønsker deg godt vil jeg anbefale deg å gi slipp på. De trenger du ikke, de vil bare skape ubalanse i deg. Og skal du være din beste utgave, kan du ikke å henge med disse folka, selv om det er familie. Gå videre i livet, om du så må gå helt alene en stund. Det kan noen ganger være nødvendig for å tiltrekke deg nye omgivelser, nye opplevelser og en bedre hverdag.

Jeg har tidligere vært nødt til å beskytte min egen energi mot andre mennesker, for å kunne ta bedre og riktigere valg for meg og mitt liv. Det er viktig at du bare er i din energi når du er i en vanskelig situasjon eller er i en utfordrende periode i livet ditt. Du har mer enn nok med å hanskes med den energien, om du ikke skal hanskes med andre sin også. Her kommer noen visualiseringsøvelser som jeg vet vil hjelpe deg og som fungerer når du trenger å beskytte eller rense deg for andre sin energi.

Gullegget

Gullegget er en fin øvelse som beskytter deg godt når du står i vanskelige situasjoner, er sammen med mennesker som tapper deg for kraft og som hjelper deg mens du bygger opp din egen kraft. Jeg kan anbefale deg denne øvelsen på det varmeste, og bruk den hver dag så lenge du føler du trenger den.

Se for deg at du sitter inne i et egg av rent gull og at dette egget omkranser hele din kropp og aura. Be nå om at dette egget må være helt tett og kommer fra den reneste guddommelige kilde. Be nå om at kun det høyeste lys og kjærlighet kan trenge gjennom og inn i dette egget. Be om å bli beskyttet mot all form for lavere energi og negativitet gjennom hele denne dagen.
Sett så en rose i egget ditt. Be denne rosen rense egget for all lavere energi og negativitet som er inne i egget. Send så denne rosen til kilden og be kilden transformere denne rosen om til lys. Føler du for å rense innsiden på egget mer, setter du en ny rose i egget og fortsetter å rense egget. Gjenta det med rosen så mange ganger du føler for det. Når egget er helt rent, setter du til slutt en ny rose i egget. Be denne rosen gi deg du måtte trenge som for eksempel lys, kjærlighet, kraft, styrke, indre fred, ro, glede, m.m. Du kan programmere denne rosen til å gi deg det du måtte ha behov for. Det finnes ingen begrensninger.

Å rense seg med lyset

Finn deg et rolig sted og fall til ro. Sitter du på en stol, lar du føttene være godt plantet på gulvet eller underlaget. Pust dypt inn flere ganger. Forestill deg en klar strøm av lys som kommer fra himmelen, og som går inn gjennom issen din. Merk hvordan lyset fyller hele kroppen din. Se nå hvordan lyset fyller auraen din og gjør den strålende gullfarget. Sitt noen minutter i visshet om at du er helt omgitt av gullfarget lys.

En god øvelse når du dusjer

Prøv gjerne denne øvelsen også! Når du står under dusjen, se for deg at du dusjer deg i det hellige ånds hvite lys og  kjærlighet, at vannet og lyset renser vekk all negativitet og fyller auraen og kroppen din med lys. Se for deg at alle negative tanker og følelser blir vasket vekk og forsvinner ned i sluken og inn i moder jord. Be moder jord transformere denne energien om til lys. Stå i noen minutter og nyt følelsen av at du blir renset både på innsiden av kroppen og auraen, og at du blir helt ren og ny. Se så for deg at lyset og vannet i dusjen fyller deg med ny energi, ny kraft. Føl hvor godt dette er for deg og føl hvor klar og ren auraen din nå er. Dette er en øvelse du kan bruke for å sette en god intensjon for dagen eller for å rense bort all negativ energi du har trukket til deg gjennom dagen om du dusjer på kvelden.

Trenger du min hjelp til å bygge opp din kraft og komme i senter av din energi, så ta gjerne kontakt. Min kontaktinformasjon finner du ved å klikke her.

3 hendelser på “Hjelp til selvhjelp”

    1. Gretha Dimmen

      Ja, noen dager er vanskelig, Ingebjørg. De er også en del av livet, men heldigvis så finnes det også glade dager. På tunge dager er det ekstra viktig å ta godt vare på seg selv, tenker jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen