Nøkler til manifestering

Hvor er ditt fokus?

Det du velger å gi din oppmerksomhet, er det du vil utvikle deg til å bli.

En setning som lett kan provosere mange, men vær ærlig med deg selv og kjenn litt etter. Hvem er du og hvorfor er du der du er i dag? Er du der du vil være og er fornøgd med livet ditt, så fortsett å gjør det du gjør. Men er du ikke det, eller det er områder i livet du vil endre på, så les gjerne videre. Du vil kanskje finne noen nøkler her som kan hjelpe deg til å nå dine mål og ønsker for hvem du vil være.

Nøkler

Opp gjennom livet så utforsker vi hele tiden kontraster og utvikler konstant nye behov. Kontrastene er en hjelp til å forfine energien din og din streben etter å nå nye mål eller de mål du har satt deg. Og følelsene som springer fra tankene, er en av de viktigste nøklene for å kunne manifestere det du ønsker deg.

Jeg holder for tiden på å lese flere bøker og ser filmer for å finne de nøklene jeg trenger for å skape økonomisk frihet og overflod i livet mitt. Jeg tjener godt, men har ikke økonomisk frihet enda, noe jeg ønsker. Derfor har jeg begynt å sette meg inn i dette temaet nå. Noen av dem jeg har blitt mest fascinert av er Napoelon Hill, og Esther og Jerry Hicks. Napoleon Hill studerte noen av verdens rikeste menn og kvinner i en 20 års periode for å finne frem til de nøklene som gav disse menneskene denne enorme rikdommen. Esther Hicks kanaliserer noen av de samme nøklene gjennom Abraham energien som hun har kontakt med.

En ting er å lese, se og høre om dette, men hvordan få dette under huden og integrere de riktige tankene og følelsene for å skape dette i eget liv?

Noe av det første en må finne ut, tror jeg, er hvilken tanker og følelser en er bærer av? Trenger jeg å endre på noen av mine tanker og følelser, og vil det fungere det som de skriver/forteller om ? Og hvor lang tid vil det ta før det manifesterer seg «in the real life»? Og hvor mye tålmodighet må en ha? jeg er ikke den mest tålmodige personen i verden, men nysgjerrig på om det fungerer, er jeg. Elsker å lære og er nysgjerrig på livet. Så da er det bare å undersøke dette og finne ut av det.

Det de sier er at du skal tenke/føle/drømme om det du virkelig ønsker deg og vite hvorfor du ønsker deg dette. Hvordan, når og hvor – skal du la universet opplyse deg om. Når du dveler ved tanken på hva du vil ha og hvorfor, og overlater resten til universet, så vil det dukke opp noe som gir deg en impuls. En impuls kan være en idè, innskytelse, følelse, tanke om hva neste steg er for at dette skal manifestere seg Du vet at denne idèen er god. Og det er her de fleste lykkes eller mislykkes med å nå sin drøm. For når denne impulsen kommer, vil mange la være med å handle på den av forskjellige årsaker. Tanker som kan hindre deg er, «nei, dette kan jeg ikke gjøre», «dette tørr jeg ikke», «hva vil andre si om jeg gjør dette», «jeg har ingen garantier for at dette lykkes om jeg følger denne idèen» etc. og muligheten går fra deg. Det kan også være at andre rundt deg får deg til å gå bort fra denne impulsen. Si JA til impulsen og livet neste gang impulsen kommer. Du vil merke den i energien din. Du kan merke den som en sitrende spenning, «glad» men litt vågal følelse o.l.. Og husk;  du får ingen garantier eller skriftlig bruksanvisning på at du vil lykkes der og da! Du må følge din indre stemme og stole på universet og at du har kraften i deg selv! Du må handle på impulsen!! Hvis du følger impulsen vil du lykkes, hvis du vet at du ikke er sterk nok til å følge den, så jobb med selvbildet og tankene/følelsene i deg. Det betyr bare at dine vaner ikke har tillatt deg å endre retning enda. Fortsett å drøm om det, skriv det gjerne ned og les det hver dag! Ha oppmerksomheten din på det! Tro på det! Og se for deg at du har det allerede! Drøm om hvordan det vil være å ha akkurat dette!

Hvorfor er jeg så sikker på at dette er nøklene til manifestering?

Jo, etter at jeg hadde satt meg inn i dette temaet, lest og sett film om det, så plutselig viste mine guider meg at dette har jeg allerede lært men ikke skjønt eller sett sammenhengen før nå. Jeg hadde allerede erfart dette men på et annet område i livet enn økonomisk frihet. Jeg lærte om disse nøklene i forbindelse med min drøm om å flytte til storby. Jeg vet at dette også blir et langt blogginnlegg, sorry, jeg skriver så krampa snart tar meg her, men det får våge seg. Jeg har så lyst å dele min historie med deg, nettopp fordi du skal kunne se det samme som meg, og ikke minst få oppfylt dine ønsker i livet. Så her min historie, så håper jeg du ser nøklene ut fra det jeg har skrevet over her.

I slutten av november 2006 satt jeg en kveld hjemme å tittet ut gjennom stuevinduet å så utover hjemstedet mitt på Sunnmøre. Det ga meg ikke noe lenger å bo der og jeg kjente på en sterk lengsel om å flytte til storby. Å flytte til storby var en drøm jeg hadde hatt siden jeg var 18 år. Jeg hadde tidligere ikke våget eller blitt hindret av «andre» til å oppfylle denne drømmen. Jeg kjente skikkelig på lengselen og kjente suget i magen. Ikke ante jeg at denne lengselen var så sterk at den fikk universet til å respondere så raskt på ønsket. Men det gjorde det. Jeg hadde tidligere kjent det samme, men ikke handlet på impulsen som kom.

Å vente på impulsen

I dag vet jeg at denne lengselen og denne drømmen førte til at universet sendte meg en impuls som jeg fikk ca. to uker etter at jeg sendte ut denne bestillingen om å flytte til et annet sted. En impuls kan være som tidligere nevnt en idè, innskytelse, følelse, tanke om hva neste steg er for at dette skal manifestere seg. Impulsen fikk jeg en kveld to uker senere da jeg satt på nettet og tittet på forskjellige sider. Da kom jeg plutselig inn på http://www.totalhelse.no/ og John Gursli sin nettside om spirituelle reiser. Jeg anbefaler alle å ta en tur før eller senere med John Gursli! Det bør dere virkelig få med dere en eller flere ganger i livet! Vel,etter å ha lest meg litt opp på nettsiden, kjente jeg et sug i magen om å dra på en av turene og før jeg viste ordet av det hadde jeg fylt ut skjemaet jeg skulle og bestilt meg tur til Egypt. Jeg kjente litt på den vågalfølelsen etterpå og følelsene om jeg skulle dra/ikke dra slet i kroppen min. Men jeg kjente at jeg trengte forandring og ny inspirasjon i livet og jeg kjente på en energi som jeg ønsket å følge videre. Lite viste jeg da at dette var en del av en større manifestering. Flere prøvde å få meg til å avbestille turen, for det var jo galskap å dra så langt uten noen kjente rundt seg. Og det var kanskje det, men jeg stod i det og dro.

En stor reise både på det indre og ytre plan.

I måneskiftet februar/mars dro jeg til Egypt. For en reise!! Her fikk jeg tid til å tenke uten at noen kjente fikk påvirke meg. Å for en deilig følelse det var!! Jeg elsket hvert eneste sekund på turen, tok over 400 bilder, ville ikke hjem til Norge og var helt bestemt på å selge huset og flytte når jeg kom hjem . Men ikke til Egypt 😉 Jeg viste ikke hvor, bare at jeg skulle flytte. Herre min hatt for et ramaskrik det ble fra alle kanter. Vet ikke hvor mange som prøvde å overtale meg til å bli og ikke flytte, men det var ikke få. Men jeg stod i det, hadde bestemt meg. Og i løpet av fire måneder, hadde jeg solgt huset, sagt opp jobben og satt i ny bil på vei til Oslo! 1. juli 2007 startet en ny reise, i en ny by – en reise som jeg ikke har angret en dag på!

Det jeg prøver å vise deg kjære leser, er de nøklene Esther og Jerry Hicks, Napoleon Hill med flere snakker om for å manifestere dine ønsker til virkelighet. Jeg har prøvd å vise deg nøklene ved å vise til min historie. Så tenker jeg at ok….jeg skjønner nå hvordan dette fungerte på et område, det må jo bare bety at dette også kan fungere på andre områder i livet. Utfordringen ligger i å fremkalle denne sterke følelsen/lengselen og samtidig være klar over hvorfor jeg ønsker dette, og ha tillit til at universet ser alt fra et høyere perspektiv og hjelper meg til å manifestere mine ønsker gjennom impulser.

Så er det opp til meg å handle på impulsene og ri på en bølge av kraftig energi slik livet skal føles

Glede seg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen