Husrens

Husrens


Mine tjenester

Jeg tilbyr rens av bolig, fritidsbolig og bygg som forretningslokaler, skoler, idrettsanlegg, hotell med mer.

Rensing av hus kan være nødvendig når du opplever at det skjer uforklarlige fenomener i din bolig.Å leve eller jobbe i et «urolig» hus vil ofte føre til at de som oppholder seg der blir dårlige og tappet for energi. Hva en opplever kan variere. Noen opplever å ikke få sove skikkelig om natten, fornemmer eller ser skikkelser bevege seg i eller gjennom rommene, får hodepine eller problemer med å puste, kjenner lukter, fryser eller får kuldegysninger i kroppen. Noen opplever at gjenstander forsvinner, blir flyttet på eller ødelagt. Huset er ofte kaldt selv om alle varmeovner står på, elektriske artikler lever sitt eget liv, dører slamrer og ting blir flyttet på.

Noen blir engstelige når en opplever dette. Men de fleste «åndene» er vennliginnstilte og ønsker å hjelpe eller formidle noe til de som bor i boligen.Men det er uansett viktig å få renset opp i energiene for å skape balanse i huset igjen, så det blir godt å oppholde seg der.

Jeg hjelper åndene over når det er behov for det og lukker portaler som står i boligen/bygget.

Jeg blir alltid guidet når jeg jobber med å balansere energiene i et hus. Ofte vil de som oppholder seg i huset merke endringene umiddelbart etter at det er renset. Renselsesprosessen vil fortsette i noen dager etter selve rensingen.

Jeg kan selvfølge aldri gi noen garantier, men kan vise til gode resultat. Jeg har referanser som du kan lese lenger nede på siden.

Jeg følger opp de første fjorten dagene etter rensing hvis det er behov for å sjekke om det er blitt rolig i huset uten ekstra kostnad. Det skjer via telefon, sms eller e-post

i livets strømning, der balansert energi flyter fritt, finner vi harmoni, glede, styrke og ro.


Gretha Dimmen


Praktisk informasjon

En husrens tar vanligvis fra 1,5 til 2 timer. Større lokaler noe lengre tid.

Jeg tilbyr både fjernrens, hvor jeg renser boligen fra mitt kontor i Oslo og rens hvor jeg er tilstede i boligen. Maks reisetid en vei 2 timer.

Ved bestilling av fjernrens, trenger jeg følgende informasjon; Adresse, når boligen ble bygget (om du vet det), navn og alder på de som bor i boligen i dag og om dere har dyr. Legg gjerne ved noen bilder av boligen, innvendes og utvendes. Det hjelper meg til å koble meg på energiene som er der raskere (men ikke nødvendig for å foreta en rens av boligen). Etter fjernrensen vil du/dere få en tilbakemeldig over telefon/e-post på hva jeg fikk opp og hva jeg gjorde under husrensen.

Ved bestilling av husrens hvor jeg er tilstede i boligen, vil jdet være mulig å stille spørsmål før og etter jeg renser boligen. Når jeg kommer er det fint om jeg blir vist litt rundt, så jeg får kjent på energiene i boligen.

Pris på fjernrens kr. 5800,-

Pris på rens hvor jeg er tilstede kr. 6200,- + reisekostnader og reisetid.

Pris på større bygg (eks. forretningsbygg) eller flere bygg på samme tomt, ta kontakt for pris.

Jeg tar forhåndsbetalt på alle mine tjenester og betaling må være registrert på min konto senest 24 timer før avtalt tid.

Du kan betale til kontonummer 6039 06 56559 eller vippse til vippsnummer 353537.

Kunder fra utlandet: IBAN kontonummer: NO7160390656559 SWIFT: NDEA NOKKSkroll til toppen