Kurs i kanalisering

Kanalisering en vei til innsikt


kurs

Dette er kurset for deg som ønsker å lære å kanalisere.

Vi har alle gaven til å kanalisere ned informasjon, budskap, visdom og svar med oss inn i livet. Men av ulike årsaker er det mange som ikke vet hvordan dette fungerer eller hva en kan bruke informasjonen til.

Kanalisering er den fysiske bevissthetens evne til å koble seg til ikke – fysiske bevissthet og hente informasjon, kunnskap, visdom fra den ved å tolke frekvensene og energiene.

Når vi styrker og utvikler denne dele av oss, vil vi oppleve at livet vårt blir mer kraftfullt, inspirerende og magisk. Vi våger å leve mer, leke mer og stoler mer på livsprosessen.

En kanalisering kan gi svar på de spørsmålene du selv ikke finner svar på. Den kan vise deg veien ut av frustrasjon, sorg og vanskelige livssituasjoner. Men du trenger ikke å være i en vanskelig livssituasjon for å ha stor glede av en kanalisering. En kanalisering hjelper og åpner opp til å se muligheter som ligger fremfor deg, enten det gjelder personlig utvikling, karriere, parforhold, relasjoner eller økonomi.

En kanalisering er et budskap gitt av en høyere frekvens enn den vi som mennesker vibrerer på. Derfor vil en kanalisering påvirke deg dypere enn en vanlig samtale på det fysiske plan.

På kurset vil du lære å åpne opp for å kommunsere med dine guider, åndelige vesener og høyere bevissthet.

På kurset vil du lære grunnleggende teknikker innen kanalisering som vil hjelpe deg til å åpne opp og motta budskap på en trygg og sikker måte.

Bli kjent med din kraft og stå trygt i senter av deg selv!

kurs

Dette kurset kan bestilles av enkeltpersoner og vennegrupper, i tillegg til de kursene jeg setter selv her.

Når en tilegner seg denne kompetansen vil dette ha verdi for deg på alle plan. Det vil styrke og utvikle dine intuitive evner og evner til å ta inn informasjon fra det ikke-fysiske nivå, og hjelpe det til å bruke det du får inn til å skape positive endringer i ditt eget og andres liv.

Kurset holdes i Oslo lørdag 04.05. klokken 11.00-17.00 og søndag 05.05.klokken 11.00-15.00 Pris kr. 3950,- Klikk på knappen under for å melde deg på kurset.

Ta kontakt for pris og avtale om tid utenom oppstatte kurs ved å klikke på knappen under.Skroll til toppen