Tillat deg å blomstre

Fra avvisning til kjærlighetVeien til en sterkere egenkjærlighet


foredrag

Å gå fra avvisning til kjærlighet er som å transformere et såret hjerte til en åpen rose; det krever tid, pleie og egenkjærlighet for å dyrke fram skjønnheten som alltid har eksistert dypt der inne.

Hvor høyt du elsker deg selv vil påvirke alle tankene og følelsene du har, alle valgene du tar i hverdagen, alle forholdene du velger, og hvordan du oppfatter og reagerer på enhver livssituasjon som skjer i livet ditt.

Avvisning er en av de sterkeste leksjonene en sjel kan velge å ta på seg.

Kjærlighet og frykt har mottsatt virkning på deg. Frykten hindrer deg i å se hvor kjærligheten er tilstede og begrenser dine muligheter. Kjærligheten hjelper deg til å elske deg selv og alt som er på et dypere plan, og åpner opp for muligheter langt over din fantasi.

På foredraget snakker jeg om sjelens reise og leksjonene vi har kommet for å lære noe om.

Jeg vil gjennom historier fra mitt eget liv vise hvilken kraft som er i sving for at jeg skulle lære å like, akseptere og elske meg selv på et dypere plan. Samme kraften er i sving for å hjelpe deg til å oppnå det samme.

Når vi er sammen med giftige mennesker over lang tid, vil vi bli energetisk utarmet. Det er ikke positivt for noen og det kreves handling for å gjennomrette balansen.

Jeg klandrer ingen, alle har vært helt unike aktører i min læring for at jeg skulle lære å verdsette og elske meg selv for den jeg egentlig er.

Foreraget varer 2 timer.

Det vil kunne inspirere, løfte og utvikle den enkelte. Være med på å skape et trygt og godt miljø i en familie, en bedrift, lag eller organisasjon.

Å elske seg selv er begynnelsen på et livslangt eventyr!


Oscar Wilde


Foredrag

Dette foredraget kan bestilles av lag, organisasjoner, bedrifter, enkeltpersoner og vennegrupper.

Når en tilegner seg denne kompetansen vil dette ha verdi både på det personlige – og karrieremessige plan. Det vil styrke og utvikle den enkelte og hjelpe enhver bedrift, organisasjon og lag til å lykkes lettere.

Foredraget varer 2 timer.

Ta kontakt for pris og avtale tid ved å klikke på knappen under.Skroll til toppen