Å se og forstå tegn fra universet

Se og forstå tegnene fra universet

Se for deg at universet prøver å gi deg tegn, klare tegn som du kan stole på. Så du alltid ville vite; hvilken vei du skulle gå og hvilke valg du burde ta. Hva om jeg fortalte deg at disse tegnene finnes og er rundt deg hele tiden? At det bare er opp til deg å se dem og være våken nok i livet til å registrere dem?

Universet kaller på deg hver eneste dag og tegnene viser seg på mange forskjellige måter. Uansett hvilken livssituasjon du er i, så ønsker universet å hjelpe, støtte og veilede deg. Er du våken og åpen til å se tegene som blir gitt deg?

Noen tegn hjelper deg til å løse praktiske oppgaver i hverdagen, andre gir deg muligheten til å låse opp dører til dypere innsikt og universell visdom.

Hvordan kan jeg vite at det er et tegn? Hva skal jeg se etter?

På foredraget viser jeg deg hvordan forskjellige tegn kan vise seg for deg og hva du trenger for å gjøre for å finne symbolikken og meningen bak tegnene.

Hva betyr det når samme tegn gjentar seg på forskjellige måter til forskjellige tider i livet ditt?

På foredraget vil jeg vise deg hvordan klare, tydelige tegn har visst seg for meg både i hverdagen og når jeg har vært gjennom større endringer i livet. Jeg vil også forklare hvordan du får tak i nøklene du trenger for å få å åpne de indre dørene for å få tilgang til en dypere visdom og innsikt knyttet til dine gaver og talenter.

Når du lærer å forstå hvordan universet kommuniserer med deg, forandrer alt seg!


Gretha Dimmen


Foredrag

Dette foredraget kan bestilles av lag, organisasjoner, bedrifter, enkeltpersoner og vennegrupper.

Når en tilegner seg denne kompetansen vil dette ha verdi både på det personlige – og karrieremessige plan. Det vil styrke og utvikle den enkelte og hjelpe enhver bedrift, organisasjon og lag til å lykkes lettere.

Foredraget varer 90 minutter.

Ta kontakt for pris og avtale tid ved å klikke på knappen under.

Skroll til toppen