Å vente.

Hvor mye av livet ditt bruker du på å vente?

Det er ikke uvanlig at folk bruker hele livet sitt til å vente på at de skal begynne å leve.

I dag fikk jeg lyst til å skrive litt om det å vente på noe. Det kan se ut til at det er mange som går rundt og venter på at noe skal skje i fremtiden. Det kan være at en venter på å treffe den rette mannen/kvinnen i sitt liv, at økonomien skal bedre seg, få muligheten til å klatre opp karrierestigen, at ting skal legge seg på en bedre måte, få mer energi og lignende.

shutterstock_308401937

Det å vente er en sinnstilstand. Og i bunn og grunn så betyr det at du ønsker deg fremtiden, ikke øyeblikket. Det vil si at du vil ha det du ikke har og vil ikke ha det du har. Å være i denne tilstanden over lang tid, kan fort bli en livsstil. Denne livsstilen vil skape en ubevisst konflikt mellom her og nå, hvor du ikke ønsker å være – og fremtiden, der du ønsker å være.

Det er ikke noe galt i å strebe etter å bedre livssituasjonen sin. Det er mange som ønsker det og som jobber med det daglig. Og det er fullt mulig, å forbedre livssituasjonen, men du kan ikke forandre livet ditt. Livet ditt er noe primært, din dypeste indre væren. Det er allerede helt, komplett, perfekt som det er.

Livssituasjonen din består av en rekke gitte omstendigheter, i tillegg til erfaringene dine. Og det er ikke noe galt i å sette seg mål og jobbe for å oppnå ting eller en bedre livssituasjon. Problemet er at man bruker dette som en erstatning for en helstøpt livsfølelse, for væren. Å være i nået, være takknemlig for det du allerede har skapt, din reise og din kraft.

Jeg kan gi deg et eksempel. Mange går rundt og venter på å bli rike. Det hjelper lite å sette sin lit til fremtiden. Sann rikdom kommer til deg når du lærer deg å sette pris på, erkjenne og akseptere din situasjon her og nå. Å være takknemlig for hvor du befinner deg på din reise akkurat nå, hvem du er og hva du gjør akkurat nå i livet ditt. Aksepter det du har og i denne følelsen ligger din væren.

Livet skjer, dagene går og vi har ingen garanti for å leve i morgen, uansett hvilken alder vi er. Livet handler om å leve nå! Være tilstede i livet ditt, i det som skjer nå! Om du ikke er fornøyd med livet ditt nå, så er det mye som kan motivere deg til å handle for å skape de forandringene du ønsker i livssituasjonen din. Men selv om du tjener millioner og ikke klarer å være tilstede i øyeblikket, vil du likevel føle at du mangler noe, en dyp utilfredshet innerst inne.

Så beveg deg inn i øyeblikket, her og nå. Å bare være til og glede deg over det. Dette er nøkkelen din for sann velstand og i denne tilstanden har du ikke behov for å vente på noe.

Nyt øyeblikket og kjenn på dyp takknemlighet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen