Guider

Guidene er dine åndelige veiledere.

Guider er i motsetning til hjelpere, knyttet til din åndelige utvikling. Deres oppgave er å veilede deg i din åndelige søken.
Og er du en av de mange som er interessert i den åndelige veien, har du helt sikkert møtt og kommunisert med dine guider alt.
Ikke sikkert du er bevist dette, men på et plan har du nok allerede hatt kontakt og møtt dem. Denne kommunikasjonen kan skje både når du er våken og når du sover. Etter hvert som du utvikler din åndelighet vil du nok merke en sterkere tilknytning både til dine guider og den universelle kraften. Og kanskje har du begynt å snakke med guidene dine alt? Hvis ikke, så har du spennende områder å utforske! Guidenes fremste oppgave er å veilede deg i din åndelige søken og er dine åndelige læremestere for en lengre eller kortere periode. Hvem som er dine guider og hvor mange guider du har rundt deg, avhenger av hva du skal lære og hvilken livssituasjon du er i. Når guiden har lært deg det han eller hun kom for å lære deg, trer guiden tilbake og nye guider kommer til.

Vakker natur - reise

Noe jeg har lært i arbeidet med guidene, er at de er utrolig tålmodige, mens jeg selv har vært utålmodig. De kan være både milde og strenge, alt etter hva jeg trenger for å ta til meg ny lærdom. Jeg er nok ikke den enkleste eleven de har hatt med å gjøre, men jeg lærer. Og ofte så handler det om prosesser også på dette området hvor du skal lære, tilegne og integrere ny lærdom. Og det tar tid! Men du verden for en kjærlighet de har til oss! Den er bare utrolig mektig og stor! Jeg bare elsker å samarbeide med dem. Jeg kommuniserer nå daglig med mine guider og jeg har begynt å legge merke til at jo mer jeg lærer av dem til enklere blir livet mitt. Pussige greier!
Selv har jeg hatt opp til ti guider på en gang. Det var når jeg har stod oppe i en vanskelig livssituasjon og samtidig skulle lære å utvikle åndelige temaer som bl.a healing. I dag har jeg fem guider. En av dem er en kvinne, resten menn. Vi kommuniserer på forskjellige måter. Kvinnen kan jeg høre snakke til meg med mitt fysiske øre. Mennene kommuniserer via følelser, tanker, tegn og kraft.

Hvis du ikke har møtt dine guider enda, kan du prøve denne øvelsen.

Visualiser at du er på en strand. På stranden ser du foten av en regnbuen. Du går bort til foten av regnbuen.
Ta noen dype pust. Pust rolig og kjenn at du er tilstede i kroppen din. Begynn å gå på regnbuen, som om den er en bro til universet. Det er trygt og godt å gå over regnbuen. Du kjenner at du er spent på å møte dine guider. Du nyter turen over regnbuen. Kjenner at det er deilig å gå der. Ved enden av regnbuen er det en dør.
Du åpner denne døren og kommer inn i et rom som er fylt av hvit lys. Du kikker deg rundt og møblerer rommet som du selv ønsker det skal se ut. Dette er ditt rom hvor du alltid kan møte dine guider. Du tenner et lys og setter deg. Du begynner å legge merke til at energien i rommet endrer seg og at dine guider kommer inn i rommet til deg. Ta deg god tid til å se hvor mange som kommer og hvem som kommer før du begynner å kommunisere med dem. Kjenn på energien nå. Hvordan føler du deg?
Denne energien vil du kunne kjenne igjen i hverdagen når de er tilstede rundt deg.
Du kan nå begynne å stille dem spørsmål om din åndelige utvikling. Det kan være de vil vise deg noe, ta deg da god tid til å se hva det er. Får du tanker, så la dem komme til deg. Får du følelser, så vær åpen for denne formen for kommunikasjon. Ikke begrens deg og dine guider i at kommunikasjonen skal foregå som du ønsker eller på en bestemt måte.
Vær fri og lytt til det som kommer. Når du er ferdig med å stille spørsmål, så takk guidene for hjelpen og inviter dem inn i hverdagen din. Du merker at guidene forsvinner ut av syne, og du går selv ut døren du kom inn gjennom. Går over regnbuen og tilbake på stranden. Kjenn at du er godt tilbake i kroppen din. Ta deg noen minutter før du starter med dagens oppgaver igjen.

Å bli guidet

6 hendelser på “Guider”

  1. Sissel Larsen

    Så fin øvelse med regnbuen:). Prøvde den, men sovnet litt underveis, for jeg var så trøtt… Får prøve igjen siden 😉

    1. gretha.dimmen@gmail.com

      Så fint å høre, Eva! Tusen takk for tilbakemeldingen! Ja, det er bare å øve, til mer vil en oppdage! Lykke til <3

  2. Takk, denne øvelsen skal jeg gjøre nå. Frykter å ikke oppleve noe, frykter at hvis jeg opplever noe er det ønsketenking… Trenger sårt støtte, veiledning og gode råd…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen