Pusteøvelse for å løse opp blokkert energi

Å løse opp blokkert energi

Jeg vil nå fremover vise deg hvordan du kan løse opp blokkeringer som hindrer deg i å leve det livet du ønsker deg. Men for at du skal få de endringene du ønsker deg, må du først bestemme deg for å prøve ut disse øvelsene over tid. For selv om jeg kan hjelpe deg i riktig retning, er det den innsikten og de forandringene som du tilegner deg selv og setter i gang på din vei gjennom livet som har den største effekten. Derfor er det viktig for meg å lære bort noe av det jeg selv har lært og praktisert, og som har ført til store positive forandringer i mitt liv. De første gangene du setter deg ned for å gjennomføre disse øvelsene, må du regne med en halvtimes tid eller så. Etter hvert som øvelsene blir en vane, kommer du sannsynligvis til å greie å gjennomføre den på bare ti minutter daglig. Selv om det høres ut som kort tid, vil det å reflektere bevisst over blokkeringer i ti minutter daglig ha en enorm effekt på ditt underbevisste sinn.

Kjærlighet til seg selv

Pusteøvelse.

Denne øvelsen er svært effektiv når du skal slappe av, finne ro, fokusere og opprette sterkest mulig forbindelse mellom ditt sinn og din kropp. Den stimulerer de to viktigste energipunktene i kroppen vår: mellomgulvet – stå på evnen og solarplexus  – hovedsetet for livskraften. Når du skal utføre denne øvelsen, puster du inn gjennom nesen med lukket munn og puster ut gjennom åpen munn.

Start med mellomgulvpusting, som trekker oksygen og energi til instinktenes opphavssted, intuisjonen.
Legg hånden over mellomgulvet og kjenn hvordan det beveger seg ut og inn med hvert åndedrett. Når du puster inn, går magen utover mens kroppen fylles med luft. På utpust trekker den seg inn igjen mens luften går ut av kroppen. Ta fem dype serier med inn og utpust fra magen. Pust dypt og legg nøye merke til hvert åndedrag, pust inn, pust ut, pust inn, pust ut og magen og mellomgulvet beveger seg inn, ut inn, ut. Bruk den tiden du trenger.

Når du har tatt fem serier med ut- og innpust flytter du hånden til solarplexus, der ribbebena møtes. Solarplexus er senter for livskraften, og når du stimulerer det med oksygen, åpner du for kontakt mellom deg og den usynlige verden.
Kjenn at ribbena og brystet hever seg når lungene fylles med luft, og at de senker seg når du puster ut.Ta fem serier med dyp inn- og utpust. Bruk den tiden du trenger, og ikke tenk på andre ting. Prøv å fokuser kun på pusten din.
Disse seriene med fem dype mageåndedrett og fem solarplexusåndedrett kan du gjenta så lenge du har behov for det, helt du du kjenner at du slapper godt av og har kontakt med ditt sanne jeg.

Mens du puster inn, forestiller du deg at du trekker inn helbredende energi som finnes i universet, se gjerne for deg at du puster inn hvitt lys, og når du puster ut forestiller du deg at du puster ut all negativ energi. Du fyller hele din kropp og ditt sinn med universet positive energi og kvitter deg med den negative energien. Denne øvelsen vil være med på å hjelpe deg å komme i dyp kontakt med din egen livskraft og magefølelse.

Glede

3 hendelser på “Pusteøvelse for å løse opp blokkert energi”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen