Vær i ett med naturen i deg

Har du hørt sjelens melodi?

Hver sjel har sin egen helt unike melodi, hvert hjerte sin egen unike rytme. Etter å ha dempet all støyen i oss, vil vi igjen høre den guddommelige melodien av stillhet og enhet. At vi ikke er separert eller bare en del av en helhet, men at vi er helheten.

Naturen anstrenger seg ikke. Naturen vet hva den trenger å gjøre og til hvilke tidspunkt. Naturen vil alltid søke og opprette balanse. Den samme kraften som finnes i naturen er også i din natur. Ha tillit til at den vet hva du trenger for å skape balanse og finne din melodi.

La naturen i deg få strømme fritt og uanstrengt uten motstand. La naturen i deg vise deg hva du trenger til enhver tid for å skape balanse og leve på din høyeste frekvens av lys. Uten motstand, ta imot naturens gaver. Du fortjener å være i ett med naturen i deg og alt som er. Det her du vil finne den største glede og lære å vokse i sann kjærlighet.

woman in the sun

La naturen få vise deg veien

Hvor vakkert er det ikke å være her på jorden? Hvor prektig og sterk er ikke naturen? En dag kan det blåse opp til full storm, for så å skinne opp til en ny strålende vakker dag. Ved å observere naturen, kan vi lære mye om oss selv og kraften som bor i oss. Naturen gir oss ro, renser energiene våre og viser hvor kraftfulle og vakre vi kan være, bare vi lar naturen i oss få lov å strømme fritt. Når vi tillater å føle det vi føler, uten å undertrykke følelsene våre. Når vi våger å uttrykke våre følelser, så vil vi oppleve å være stormfulle, men også myke, milde og fylt med kjærlighet. Vi har et helt spekter av følelser som vil hjelpe oss i å uttrykke alt vi opplever i enhver situasjon vi står i. Men når vi undertrykker følelser, blir livet vårt fylt med gråværsdager. Lyset i oss vil ikke skinne fullt ut på grunn av undertrykte følelser som skaper blokkeringer, og vi blir utilpass og mistrives med dagene og livet vårt. Våg å vær kraftfull! Vær ekte og våg å være hele deg!

En endeløs «må gjøre liste»

Jeg hadde en kunde på telefon her en dag som fortalte at hun var så irritert, lei og sur om dagen. Hun følte at hun hver dag bare stod opp til nye plikter og ikke levde. Jeg kunne høre at hun var trist på innsiden. Selv om mulighetene til å leve mer lå rett foran henne, grep hun dem ikke. Hun følte det alltid var så mye å gjøre. Hun var blitt klar over at hennes «må bare gjøre først – liste» aldri ville noen enda ta. For hver gang hun hadde gjort det hun følte hun måtte gjøre, så var listen fylt opp med nye oppgaver. Hun fikk aldri tid til å lytte til sin indre melodi, og det gjorde henne trist. Naturen i henne prøvde å vise henne, ved å vekke disse følelsene i henne, at hun beveget seg bort fra den hun egentlig er ment å være. Fra naturen i henne. Flink pike syndromet gjør det. Det låser energien vår. Og vi kan oppleve en indre maktkamp mellom forventninger og krav, og sjelens unike melodi og lengsel etter å leve fullt ut.

Det jeg vet er at når vi fyller dagene våre med så mange gjøremål at vi aldri får tid til oss selv eller være i samklang med vår egen unike melodi, så er det en flukt. En flukt bort fra den du egentlig er og som du alltid vil lengte etter, så lenge du ikke er i samklang med denne rytmen i deg. Naturen i deg vil kalle på deg og vise deg veien inn til noe større. Ta deg tid til å bli kjent med hele deg.

Ha tillit til at naturen i deg alltid vil vise deg hva du trenger å gjøre og hvilke valg du trenger å ta til enhver tid. Da vil du lettere kunne leve i balanse med din natur og oppleve å leve mer.

Jeg vil gjerne dele en video med deg her i dag, som forteller litt om naturen i oss og tiden vi lever i nå. Jeg håper du likte både blogginnlegget og videoen. Føl deg fri til å dele videre med familie og venner.

Trenger du min hjelp på veien videre, så ta gjerne kontakt med meg. Du finner min kontaktinformasjon ved å klikke her. Her kan du lese mer om mine tjenester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen