På vei mot en ny verden

Om å stå i senter av stormen

Vi lever i en tid da store endringer på flere plan er i gang. Med coronaviruset stoppet en hel verden opp. De fleste vil oppleve denne tiden som utfordrende og vanskelig. Og jeg vil prøve å forklare hva som skjer og hva jeg har fått inn av informasjon angående denne tiden vi lever i nå.

Vi vil alle oppleve en eller flere stormer på det personlige plan gjennom livet.
Alle stormer skaper kaos og turbulens, kaster oss ut i det ukjente, tvinger oss til å forandre oss og hjelper oss til å koble oss sterkere på vår egen guddommelige kraft.

Men det vi opplever og får se nå, er at det stormer rundt hele menneskeheten samtidig. Det er ganske interessant og har en større hensikt. Det vil påvirke oss alle både på det personlige og kollektive plan. Det vil endre deg og meg, og hele verden samtidig.

En ny verden er i ferd med å fødes.

Ja, det er både smertefullt og vakkert på samme tid, som alle fødsler og større prosseser er. Ingenting er tilfeldig i universet, alt er nøye designet for din sjels unike vekst. Vi skal nå alle aktivt delta både i vår egen oppstigning og samtidig koble oss sterkere på et kollektivt felleskap. På denne måten hjelper vi både oss selv og verden opp på til et høyere bevissthetsnivå. Vi er i gang med å skape en bedre verden, selv om hele verden nå ser ut til å stå stille. Det blir jobbet på mange plan for at vi skal lykkes og det vil vi gjøre.

world

Stå sterkt i din kraft

Stå stødig og vær i senter av din guddommelige kraft nå. Stol på kraften inne i deg, uansett hvor mye det stormer rundt deg og i verden forøvrig. Vær våken og bevisst på hvem du er, hva som skjer og hvor energien din går. Dette kom til meg for noen dager siden. Siden kom det mer og det endte til slutt med at jeg skrev dette blogginnlegget.

Du er et guddommelig vesen med en hellig kraft i deg. Du har et lys som alltid vil lyse i og for deg, som alltid vil kunne hjelpe deg å skape fred på innsiden, uansett hvor mye kaos det er som skjer på utsiden. Hvis du klarer å være i senter av den du virkelig er, vil du kunne klare å stå i senter av den stormen som skjer på utsiden uten å miste kraft, bli desorientert og redd. Til sterkere du står i din kraft, til raskere og lettere vil din transformasjon være.

Du kan alltid få kontakt med dette lyset i deg og hver gang du kommer inn til det, vil du se at du blir fylt med håp, inspirasjon, fred, kjærlighet og glede. Dette lyset, som er din essens, vil alltid hjelpe deg til å være tilstede i deg selv og i øyeblikket. Og fra dette stedet vil du både se og føle klarerer hva du trenger å gjøre i enhver situasjon.

Du vil alltid være justert inn mot senter av din kraft når du;

Velger å være i kjærlighet.
Velger å ha tillit.
Velger å tro på at kraften og lyset ditt er sterkere enn stormen.

Ikke noe av det som skjer på utsiden kan hindre lyset ditt i å komme ut, skinne og skape mirakler i ditt og andres liv. Ikke glem det! Du har kraften til å være kraftfull og levende.

Du kom inn på jordplanet for å lære. Du er en del av et kraftfullt øyeblikk i en tid hvor vi blir bedt om å komme sammen i enhet og for å huske hvor påkoblet vi alle er til hverandre.
Vi blir nå knyttet nærmere sammen for å løfte både oss selv, hverandre og jorden opp på et høyere bevissthetsnivå.

Men for en kraftfull leksjon som har blitt valgt for at dette skal skje. Smertefullt, men vakkert – som alle fødsler er og større prosesser er. Menneskehetens store oppvåkning har begynt. Det har en god stund kommet bølger med lys inn på jordplanet og dette vil fortsette fremover til transformasjonen er fullført.

Trenger du hjelp til å forstå hva som skjer i og rundt deg i denne krevende tiden, så er jeg her for å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med meg.Du finner min kontaktinformasjon her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen