Forskjellige nivåer av bevissthet

Vær i sannheten om hvem du er!

Jeg har de siste dagene reflektert og tenkt mye over det som skjer i verden akkurat nå. Alt vi leser, ser og hører om i media om dagen handler om Corona viruset med en negativ vinkling som vil kunne skape frykt i oss om vi tillater det.

Jeg vil be deg om å være bevisst på hvor du har fokuset ditt og hva du mater ditt vesen med om dagen. Og hva du selv mater den kollektive bevisstheten med. Vi har alle et ansvar både overfor oss selv, hverandre og moder jord.

Det vi har fokus på, skaper vi mer av. Frykt tiltrekker mer frykt. Kjærlighet tiltrekker mer kjærlighet. Våkn opp – vi er ferdige med å utforske frykt. Vi skal opp på femte dimensjon nå og vibrere på en høyere frekvens og skape fred i verden! Vi skal ikke lenger vibrere på de lavere frekvensene! Så hold deg i senter av din kraft nå! Det er viktigere enn noen gang!

Viruset blir et monster fordi vi mater det med frykt! Vi gir det kraft når vi fokuserer på å få med oss siste nytt om viruset, minutt for minutt. Husk at energi påvirker energi.

Hvem vil du være og hvilken virkelighet vil du skape? Hva ønsker du å oppleve i livet ditt? Jeg er ganske sikker på at du som meg ønsker å utforske en dypere kjærlighet, glede og fred.

La oss sammen skape en bedre verden, for oss selv og alle andre.

Alt er energi og det som blir formidlet påvirker oss, enten vi er bevisste denne påvirkningen eller ikke. Media har dessverre blitt en stor fontene som sprer frykt. Ikke drikk av den! Du fortjener rent kildevann som får hele ditt vesen til å være sunn og vital. Du fortjener god helse!

Det som er sikkert er at om vi lar oss lure og leser alt av nyheter daglig, vil vi senke vibrasjonen vår. Om vi lar frykten få ta overhånd vil vi bevege oss bort fra vår sannhet. Ikke la det skje! DU er sterkere enn hva du tror du er!

Dette er en distraksjon fra sannheten om hvem du er!

Frykt hindrer deg i å være i din sanne kraft! Gå ut av frykten ved å snu fokuset ditt mot det positive, mot mulighetene situasjonen gir deg som kanskje er; mer tid med familie og venner, en pust i bakken, tid til refleksjon, lese en god bok du lenge har hatt lyst til, lage klar terrassen til våren, verdsette mer livet etc.

Ta tilbake kraften din! Ha fokus på det som har verdi for deg og det som får vibrasjonen din til å stige. Det er på tide å våkne og bli bevisst på hva som senker/hever energien og kraften vår.

Forskjellige nivåer av bevissthet

Du som har fulgt meg en stund har sikkert forstått at jeg er veldig opptatt av at vi skal opp i frekvens. David Hawkins forklarer forskjellige nivåer av bevissthet veldig godt. Vi kan se på hans nivåer av bevissthet som et helsebarometer. Til høyere opp på skala vi kommer, til bedre får vi det både på innsiden og utsiden i livet. Tilstander som skaper blokkeringer og stress finner vi nederst på søylen. Dette er tilstander som blokkerer for en god helse. Han forklarer hva vi faktisk får igjen ved å jobbe med verktøy som øker vår bevissthet og ikke minst hvor viktig det er å sette kjærlighet og glede på agenden vår hver dag.

DAVID hAWKIN

I følge Hawkins lever vi som mennesker på veldig forskjellige bevissthetsnivåer.
Vi vil kunne oppleve å være på forskjellige bevissthetsnivåer til forskjellige tider, men like vel vil vi vibrere på et bestemt bevissthetnivå mer enn andre over tid. Dette er vårt grunnnivå og den frekvensen vi sender sterkest ut fra vårt system og som bestemmer hvordan livet utfolder seg for oss i virkeligheten. En økning fra ett nivå til ett annet vil resulterer i store endringer i livet vårt.

Det er først når vi kommer oss opp på 200 at vi begynner vi å se på livet som spennende og interessant, i stedet for overveldende. Her begynner vi å få interesse for personlig vekst og ser på muligheten til å skape en bedre fremtid.

Når vår bevissthet er under 200, mister vi kraft, blir svakere og mer utsatt for å bli manipulert av omgivelsene. Gjør derfor ditt for at du er på en positiv og oppadstigende kraft.

Jeg bare tok med dette i innlegget i dag for å vise kort hva vi erfarer på hvert bevissthetsnivå. Du kan lese mer om dette på nettet, om det vekket din interesse for å forstå de forskjellige bevissthetsnivåene bedre.

Om du er interessert i selvutvikling og bli kjent med den du egentlig er, så ta gjerne kontakt. Jeg hjelper deg gjerne på din reise i livet. Du finner min kontaktinformasjon her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen