Når en engel rører ved din sjel

Engler ønsker å hjelpe

Det er med stor kjærlighet jeg i dag skriver om Erkeengel Raziel. Og jeg skriver om han fordi det er så mange nå som holder på å åpne opp og som ønsker å forstå mer av det som skjer, både på det indre og ytre plan. Det er også mange som ønsker å se det store bildet i alt som skjer dem. Er du en av dem, så vil dette blogginnlegget muligens inspirere deg.

Hvis du noen gang har tatt deg selv i å sitte å undre deg over mysteriene i livet eller hemmelighetene i universet, så er han den rette engelen å stille spørsmålene til. Det sies at Erkeengel Raziel jobber så tett sammen med skaperen at han kjenner til alle hemmelighetene i universet og vet hvordan det fungerer.

Happy smiling girl

Større forståelse og dypere innsikt

Da jeg åpnet døren som jeg i så mange år hadde prøvd å holde lukket fordi jeg ikke ville gå den spirituelle veien, var Raziel en av de første jeg møtte på. Han kom inn i livet mitt i en tid da jeg trengte å forstå hensikten med alle mine opplevelser og hvordan ting hang sammen. Jeg ville så gjerne vite, lære og forstå mer på et dypere plan. Appetitten på det ukjente, mysteriene i livet og universet var enorm. Min søken og sult etter å få vite mer, åpnet opp for at jeg fikk enda flere spirituelle opplevelser.

Når en engel rører deg, vil den både løfte din ånd og transformere ditt liv.

Så jeg vet at noe av det Raziel vil kunne hjelpe deg med, er å avdekke spirituelle innsikter, utvikle dine spirituelle ferdigheter, fjerne blokkeringer, øke din kreativitet og hjelpe deg til sann manifestering slik at dine drømmer blir oppfylt. Han vil også kunne hjelpe deg til å åpne ditt tredje øye og utvikle dine spirituelle ferdigheter slik at du bedre kan forstå dine gaver, din vei og hensikten til din autentiske sjel.

Er du tålmodig og utholdende nok vil du også kunne få hjelp til å se og lære å elske hele deg, også dine skyggesider. For vi har alle både lyset og mørket i oss. En av mine skyggesider som jeg virkelig måtte jobbe med da, var den indre kritikeren. Da jeg ble bevisst den, oppdaget jeg hvor hard og dømmende jeg var, først og fremst mot meg selv. Det tok meg tre år å endre dette mønsteret. Den indre kritikeren kan fortsatt puste meg i nakken en gang i blant, men han har ikke noe kraft lenger.

Ikke bare sender Raziel lys til dine egenskaper og erfaringer i livet, han viser deg også hvordan du kan lære å transformere smerte, dårlige minner, vanskeligheter og traumer fra fortiden om til en ny kraft som er til ditt høyeste beste. På denne måten kan du heve din frekvens og utvikle dine evner til å se, høre, føle og fornemme guddommelig veiledning lettere.

Engler hører ikke forhistoriske hendelser eller religioner til. De er rundt oss og vi kan til enhver tid invitere dem inn i livet vårt for å hjelpe oss til forstå og løse situasjoner/leksjoner vi står i.

Jeg har tidligere skrevet om det å be om hjelp til å snakke sin sannhet og finne sin sanne stemme. Du kan lese mer om det her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen