Å snakke sin sannhet

Finn din sanne stemme

Mange har nok opplevd nærværet av engler en eller flere ganger i livet. Det er mer vanlig enn hva vi tror. Engler er guddommelige vesener som er skapt av universet for å veilede oss den tiden vi er her på jorden. Når vi er åpne og mottakelige, er det større sannsynlighet for at vi sanser deres nærvær, og klarer å motta veiledningene og velsignelsene de gir oss. Vi er alle født intuitive og klarsynte, og til mer vi utvikler denne evnen, til lettere vil vi kunne registrere nærværet av engler rundt oss.

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, om du tror på engler, har møtt dem eller bedt dem om hjelp. Men vi blir alle stilt overfor krevende utfordringer på et eller annet tidspunkt i livet. Og det er ikke uvanlig at mange da ber engler og skaperkraften om hjelp.

Mange vil nok kjenne seg igjen i situasjonen til kvinnen jeg skriver om i dag. Det er en vanlig problemstilling som mange står i. Vi vil så gjerne få sagt hva vi tenker og føler i mange sammenhenger, men våger ikke av ulike årsaker. Det kan være vi ønsker å si noe til en kjæreste, venn, familiemedlem, nabo kollega eller sjef. Men vet ikke hvordan vi skal få sagt det. Vi er redde for konsekvensene, så vi lar være å si det. Så ligger det å gnager i oss, som en uro som aldri slipper taket. I prinsippet så mister vi energi her og holder oss selv tilbake. Vi tar ofte mer hensyn til andre, enn oss selv. Men det er oss selv vi skal gå sammen med hele livet. Så vi trenger å være oppriktig, ærlig og omsorgsfull, også overfor oss selv.

Time to change

Å gå på en skikkelig smell

Jeg hadde en kunde på telefon for litt siden. Hun fortalte at hun hadde gått på en skikkelig smell for noen få år tilbake og at denne smellen satte i gang en forandringsprosess i henne. Hun var fortsatt i forandring. Denne hendelsen hadde vekket henne og åpnet øynene hennes for det som ikke kan sees eller tas på. Men hun hadde ikke så mange å snakke med om dette eller som forstod hva hun snakket om. Hendelsen hadde åpnet hjertet hennes og sjelen kallet på henne. Hun begynte å lytte mer til sitt indre liv. Og hun ble sulten på det spirituelle, ønsket å lære mer om seg selv, sin kraft og sin reise.

Transformasjon og forvandling vil alltid trigge dine trosystem, vise deg veien ut av din komfortsone, knuse blokkeringer, være smertefull og få deg til å føle sterkere enn vanlig. Alt har sin hensikt og hensikten er å få deg til å vokse, blomstre mer, få en større tilgang på din egen kraft og på denne måten utnytte mer av ditt potensiale! For ditt potensiale er så ubegrenset og mye større enn det du har tatt i bruk pr. i dag. Du kan nå lenger, få det bedre, skape mer, nyte og elske dypere! Dette er gaven som ligger gjemt i dine utfordringer.

Det er i transformasjonen og forvandlingen at kraftfulle og ikke minst vakre ting skjer. Dette fordi tilkobling er et åndelig fenomen. Det er når vi gjenvinner forbindelsen til kilden at vi virkelige klarer å ta kraften vår tilbake og bli sterke som individ! Og det er i prinsippet dette transformasjoner og forvandlinger handler om.

Hun hadde en kjæreste som hun var veldig glad i, men som hun følte var veldig lukket. Hun følte det var vanskelig å nå inn til han og hun hadde problem med å snakke sin sannhet, si hva hun ønsket og følte rundt et bestemt tema med han.

Å få hjelp av Erkeengel Gabriel

Det var da jeg kom til å tenke på mitt møte med Erkeengel Gabriel. Han kom til meg en januardag for mange år siden. Han kom gjennom til meg hver dag i en hel måned. Det var akkurat i en tid da jeg trengte det mest og hvor jeg trengte å tale min sannhet, stå opp for meg selv, si hva jeg ønsket og følte uten å miste kraft.

Jeg snakket med henne om Erkeengel Gabriel og hvordan hun kunne be om hans assistanse. Jeg ba samtidig Erkeengel Gabriel om å gripe inn og hjelpe henne. Jeg følte hun ville ha stor glede av hans hjelp i sin prosess. Hun trengte styrken han kunne gi henne i å snakke sin sannhet og stå opp for sine behov.

Erkeengel Gabriel er engelen som hjelper oss med å kommunisere vår sannhet, åpne opp våre kreative talenter og hjelper oss med gjenfødelsen av oss selv. Det er ikke uvanlig at han kommer til deg når du står i dype prosesser hvor du trenger å tale din sannhet og skape nytt rundt deg. Han vil kunne gi deg både åpenbaringer og kunngjøringer fra dine guider. Han kommer ofte til deg i dine drømmer når du sover, men i mitt tilfelle var det i våken tilstand og på dagtid.

De som klarer å se Erkeengel Gabriel, vil kunne se at det strømmer et hvitt lys ut gjennom hele hans elektromagnetiske energifelt. Dette utrolig vakre hvite lyset som omkranser han vil rense alle som påkaller han og trenger hans hjelp. Han vil alltid rense og forsterke din kraft når du ber han om det.

Du vil kanskje oppleve at Erkeengel Gabriel vil lede deg til sjøen, en elv eller et tjern. Det var det han gjorde da han kom gjennom til meg når jeg stod i min prosess. Han ba meg ofte om å dra til strandkanten og sitte der. Jeg forstod ikke hvorfor han ville hele tiden ville ha meg til å oppsøke vannelementet. Men det hadde sin forklaring. Jeg husker det var storm en av dagene jeg ble guidet dit. Jeg hadde kledd meg godt og satt i fjøra blant store stener å lyttet. Jeg kjente virkelig været, regnet og sjøsprøyten på kroppen. Og jeg kunne samtidig med letthet føle hans dype kjærlighet og nærvær. Jeg hadde undret meg noen dager og spurte hvorfor han alltid ledet meg til sjøen. «Det er fordi du lettere vil kunne åpne opp din energi og oppfatte mine beskjeder her. Når du sitter nær vann vil du alltid få renset energiene dine, få lettere kontakt med ditt ubevisste sinn, bli mer klar på hvilke behov du har og styrket din kraft», sa han. Ja, han hadde rett, det stemte jo alt sammen. Videre forklarte han at når vi er prosesser vil det være et behov for å få renset energien vår oftere enn ellers og ville vise meg at dette var viktig.

Han kom i en tid hvor jeg trengte å snakke min sannhet og finne min sanne stemme. En tid hvor transformasjonen og forvandlingen var så stor at den kan sees på som en gjenskapelse av meg selv. Dette er en prosess jeg vet veldig mange enten har stått i selv, står i nå eller kanskje vil komme til å gå gjennom en gang i fremtiden. Livet skjer, vi er i forandring og vekst. Det er derfor vi er her.

Kvinnen jeg snakket med på telefonen var i en slik prosess nå. Mye skal endres og den hun en gang var, vil hun ikke lenger være. Hennes syn på verden er endret, hennes behov og ønsker er også endret. Hun er i ferd med å tre ut av det gamle og inn i det nye. Hun fortalte at hun er redd for det ukjente samtidig som hun kjenner det drar i henne, gjør henne mer søkende og nysgjerrig på livet. Hun kjenner på hele kroppen at hun er i en endringsprosess. Og det skremmer henne litt. Men hun er modig og mye sterkere enn hva hun tror hun er. Hun har våknet, fått sett glimtvis hva det nye kan gi henne og jeg tror hun er klar til å omfavne det.

Erkeengel Gabriel er ofte den engelen som blir sett på som en spirituell coach. Han vil alltid inspirere og motivere de som ikke tror på seg selv, ikke våger å snakke sin sannhet, som ønsker å være mer kreativ og skapende, og som trenger eller ønsker å skape nytt rundt seg. Han vil fjerne alle utsettelser, hjelpe deg til å være fokusert og ta de riktige stegene i en ny retning.

Å be Erkengel Gabriel om hjelp

Det viktigste er ikke hva du gjør, da din intensjon bak handlingen er det viktigste. Men jeg vet av erfaring at mange av mine kunder vil ha en oppskrift på hvordan en skal gjøre det. Og her kommer den:

Finn deg et sted ute i naturen hvor du kan sitte i fred ved et vann, en sjø eller en elv. Ta to -tre dype inn- og utpust for å sentrere deg. Lukk øynene og be Erkengel Gabriel komme gjennom til deg. Se nå for deg at han omfavner, renser og løfter din energi med sitt hvite lys. Inviter han til å aktiver din sanne stemme, forsterke din evne til å stå i din kraft og være sann mot deg selv i alle situasjoner. Du kan også be han aktivere og forsterke din kreativitet. Se nå for deg at hans hvite lys nå blander seg med din energi og forsterker det du har bedt han om.

Du kan også gjøre samme øvelsen hjemme i din egen stue, men da ville jeg ha fylt en skål med vann, lagt hvite flyte lys i skålen, og plassert denne foran deg for å sentrere og forsterke energien din. Tenn lysene og gjør som beskrevet ovenfor.

Du kan oppleve å bli positivt overrasket av egen styrke, klarhet og kraft etter å ha bedt om hjelp. Du vil også kunne merke en større kreativitet og inspirasjon innenfra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen