Kan jeg stole på veiledningen fra universet?

Ja, og når du gjør det vil du begynne å blomstre!

Mange jeg møter sier at universet tester dem, men selv så tester jeg alltid universet.
Når jeg har behov for det, så sier jeg alltid til universet – vis meg! Vis meg hvor magisk og fantastisk jeg vet du kan være! Vis meg hva jeg trenger å vite for å handle på denne situasjonen! Får jeg svar? Ja, alltid! Når du har lært hvordan du skal kommunisere med universet og forstå hvordan det veileder deg, så er det enkelt!

Jeg lar alltid det guddommelige lede meg i enhver situasjon. Jeg har lært å leve i full tillit og gitt slipp på kontrollen. Det har gitt meg fred, uansett hvilke situasjon jeg står opp i, så klarer jeg nå å være i fred. Alt det som er mitt vil komme til meg til rett tid. Jeg får ikke alltid det jeg ønsker meg, men jeg ser at jeg alltid får det jeg trenger. Og for hvert steg jeg tar, så ser jeg at livet mitt utfolder seg på en helt perfekt måte. Jammen er jeg rik!

Happy beautiful woman

Å la seg inspirere og bli begeistret!

Jeg håper at jeg kan inspirere deg på din veg. Det tok meg noen år før jeg torde å slippe taket, men når jeg først gjorde det og så at universet tok imot meg – ja, da begynte jeg å se verden og universet med nye øyne!

Jeg lar i dag det guddommelige veilede både meg og min business. Og hva skjer – jo, jeg ser jo at jeg blir ledet til de rette oppdragene, personene og situasjonene. Det er magisk! Det er fantastisk! Og jeg tillater meg å glede meg over mulighetene som bare popper opp. Jeg kan ikke få sagt det nok! Det er såå gøy! Kan du føle min boblende glede ved å lese hva jeg skriver tro?

Følg meg gjerne på tvitter, instagram og facebook om du liker det jeg formidler.

Jeg har alltid vist at jeg skal reise mye i fremtiden og hjelpe mennesker også i utlandet. Men engelsken min har vært både rusten og i dårlig forfatning. Så jeg så ikke hvordan jeg skulle få lært meg godt nok engelsk til å klare å utføre dette. Å ta engelskkurs i et klasserom ville ikke inspirere meg nok til å lære engelsk. Så hva da? Tanken på hvordan jeg skulle få lært engelsk godt nok, streifet gjennom hodet en gang i blant, uten at jeg gjorde noe med det. Vel, jeg begynte å lese noen engelske bøker, men det gikk jo så tregt at jeg kastet dem fra meg. Men så skjer det som fanger min oppmerksomhet og som viser seg å være neste riktige steg på min vei for å lære meg bedre engelsk. Hadde ikke et fnugg anelse om at det skulle skje, når det skjedde. Men det viser igjen, at når tiden er inne, så kommer det til deg. Så hvorfor driver vi å stresser så fælt hele tiden (meg inkludert tidligere)?

Når tiden er inne, vil det komme til deg.

Vel, i mars i fjor fikk jeg følgende beskjed fra universet: «Reis til London i påsken». Meldingen var så klar, sterk og tydelig. Ikke til å ta feil av. Jeg viste at jeg ikke hadde råd til å reise dit da – men fordi jeg liker å teste ut universet, så sa jeg til universet; «-Ja så fint, det vil jeg veldig gjerne. Vis meg hvordan jeg skal få til det». Og de så gjorde! Så kom en ny veiledning en uke senere som sa: «Du vil møte en person der». Mer fikk jeg ikke vite. Jeg viste ikke om det ville være mann/kvinne, for privat/business. Frustrerende?….nei, egentlig ikke. Jeg har ikke behov for å vite eller kontrollere alt. For jeg har lært å la det som skal skje, få skje. Og det som skal komme til meg, få komme. Så jeg hvilte i tillit til at jeg ville møte noen som ville få betydning for meg på ett eller annet plan. På samme tid tok en norsk kvinne som hadde bodd i over 20 år i USA, kontakt med meg. Hun hadde lest et blogginnlegg av meg og likte det så godt at hun sendte meg en e-post. Hun lurte på om det var mulig å få treffe meg når hun flyttet tilbake til Norge i august. Vi møttes og er i dag venner. Jeg har nå i over ett år fått både skrevet og snakket mye engelsk! Hvilke engelskkurs er ikke det, kjære leser?! Det beste kurset jeg kunne tenke meg! Lurer du på om jeg er motivert til å lære engelsk nå? Det er jeg! Og hva skjer nå? Jo, jeg begynner å få flere og flere kunder fra flere forskjellige land. Er det ikke fantastisk hvordan livet bare åpenbarer seg for oss, om vi lar det få lov å vise oss veien?

Tror du universet har en plan med ditt liv?

Når du lar det guddommelige få lov å ta ledelsen, vil du se at du blir vist hvilke steg du skal ta i en hver situasjon og til enhver tid. Og jeg kan se at den guddommelige kraft har en mye større plan for meg enn det jeg er i stand til å oppfatte selv. Og jeg vet at det uten tvil finnes en fantastisk kjærlighetskraft som både kan og vil veilede, hjelpe og kommunisere med hver enkelt av oss, om vi bare tillater å åpne opp for det. Og at denne kraften vil hjelpe oss både på det personlige og praktiske plan, uansett omstendigheter. Så hvorfor ikke ta en sjanse og teste ut universet en periode av livet ditt? Du kommer garantert til å takke deg selv for det en dag!

Her kan du lese mer om å la det skje, når det skjer.

Ønsker du hjelp på veien, til å lære det jeg har lært, så hjelper jeg deg gjerne. Jeg er å treffe her.

Del gjerne videre! På forhånd tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen