Livets Kraft!

Etter en kald vinter, kommer en ny vår.

Det er med ydmykhet og dyp takknemlighet, jeg lukker døren bak meg. Jeg vet at jeg har hjulpet et annet menneske på et dypt plan og gjort hverdagen hans enklere. Han har fått trøst og svar i en tung tid. Jeg så et knust hjerte og en bunnløs fortvilelse når jeg kom inn døren. Men jeg så også en sterk mann som prøvde å ta hverdagen tilbake, stable seg selv og livet på bena igjen. Livet kan være nokså brutalt til tider. Det gjorde meg vondt å se hvor mye smerte og sorg han bar på.

Men det jeg ser og selv har erfart, er at på ett eller annet tidspunkt, så skjer det et skifte i kroppen vår når vi blir slått i bakken av en hendelse. På samme måte som naturen skifter fra en årstid til en annen, så kan det virke som om vi har det samme systemet i oss. Siden jeg er så sensitiv av natur, så har jeg merket dette skiftet i kroppen selv. Det er som et lite «klikk» og kroppen begynner å helbrede seg selv og vi begynner å se fremover igjen. Det er som om vi blir løftet varsomt ut av sorgen, fortvilelsen og gråten, og kledd opp med en ny kappe av lys og kjærlighet.

Dette skiftet kan aktivere seg selv, men det kan også bli aktivert i møte med et annet menneske. Det kan skje i kraften fra en varm klem, en varm kommentar, en beskjed eller at noen bare sitter i stillhet sammen med deg. Dette skiftet blir kun aktivert av ren kjærlighet. Det kan være kjærlighet fra din egen sjel eller et menneske du kjenner eller møter, men det kan også bli aktivert av moder Jord sin bevissthet om du får dette skiftet på et sted i naturen. Dette skiftet blir ikke aktivert av at andre presser eller pusher deg til å ta tak i livet ditt, ber deg legge det bak deg og gå videre i livet. Dette skiftet skjer når du er klar til å reise deg igjen. Når det skjer, er avhengig av hva du har opplevd og hvordan du har opplevd det som har skjedd deg. For noen kan det ta år før dette skiftet skjer, for andre skjer det etter kort tid.

Man in sorrow

Kraften i å hjelpe andre.

Vi blir alle påvirket av det som skjer rundt oss, på godt og vondt, og vi påvirker også det som skjer rundt oss. Det er et gjensidig samspill i en energiutveksling. Så når du hjelper et annet menneske, så hjelper du i praksis også deg selv. Når du løfter et annet menneske, så hever du samtidig din egen frekvens. Skader du et annet menneske, så skader du i praksis også deg selv. Det vil si, at ikke bare senker du den andres frekvens, du senker samtidig din egen. Du tapper deg for kraft. Alt er energi, og slik blir vi påvirket og påvirker selv. Vi er alle ett og blir påvirket av alt i og rundt oss.

Å se lyset og håpet i øynene igjen til et annet menneske som har hatt det tøft og vanskelig over lang tid, er som å bli løftet av selve kildeenergien. Det gir meg en slik utrolig dyp glede! Og jeg blir fylt med en så stor takknemlighet og varme i hjertet over å få lov til å ta del i dette vakre som skjer. Det jeg også ser er at når jeg hjelper og løfter andre, så hjelper og løfter jeg meg selv og min egen prosess samtidig. Det er rett og slett magisk å se denne synkroniteten! Universet er rett og slett genialt konstruert!

Kjærlighetens kraft helbreder både den som mottar og den som gir.

«-Det gikk så fort fra hun fikk vite det, til hun var borte» sa han. «-Det er så mye jeg ville ha sagt, men som det ikke ble tid til». Mannen led fordi han ikke fikk tatt de dype samtalene med henne på slutten. Jeg så at dette hadde tæret på han. Selv om det er en stund siden kvinnen gikk bort, var nærværet av henne sterkt tilstede. «Fortell han at han var min store kjærlighet, at jeg følte meg elsket hver dag og at jeg sammen med han hadde mine beste år». Det og mye mer ble formidlet denne formiddagen. Ting jeg ikke viste om henne, bekreftet hennes tilstedeværelse for han. Og jeg så at budskapene han mottok gjorde noe med han. Alle som har mistet noen de elsker, vet hvor vondt dette gjør. Det å få kontakt og bekreftelser fra de som har gått bort gjennom et medium, hjelper mange til en lettere hverdag.

Sjelens reise.

Vi mister i realiteten aldri noen vi er glad i, selv om de velger å gå over til den andre siden. Sjelene våre vil alltid være forbundet med hverandre så lenge vi ønsker det. Sjelen vår holder til i åndeverden sammen med andre sjeler. Den lærer, vokser og utvikler seg både i åndeverden og i den fysiske verden. En del av sjelen vår vil alltid være i åndeverden og er forbundet med det guddommelige. Så i prinsippet så mister vi aldri hverandre. Mens den delen av sjelen som er i åndeverden alltid vil være ren og hel, vil sjelefragmentet av sjelen som har kommet til jorden, bli påvirket av tetthet, negativitet, tung krama og vanskelige hendelser. Du kan lese mer om sjelen her.

Vi har fortsatt kontakt med hverandre selv om vi eksisterer på forskjellige bevissthetsplan. Men fordi vi ikke kan se, høre eller ta på dem lenger, er det mange som tror at dette ikke er mulig. Men det er det. Åndeverden er nokså synlig for den som vil se den og ha kontakt med den. Og det finnes nok av bevis for at den eksisterer. Vi må bare våge å åpne opp for den og begynne å kommunisere med den. Vi kan ikke se strømmen som går gjennom ledningene eller kablene heller, men vi vet den er der.

Jeg har skrevet flere blogginnlegg tidligere hvor jeg viser hvordan åndeverden hjelper oss på det fysiske plan. Her kan du lese om noen av mine erfaringer med åndeverden og den hjelp jeg har fått fra dem. Ble du begeistret og vil lese mer, kan du her lese om gaven fra åndeverden.

Når vi opplever sorg og livet blir satt på vent en stund, så er det utrolig godt når noen tar hånden din og tenner lyset i deg igjen. Det er som å gå mot en ny vår. Du er blitt sterkere, klokere, mer ydmyk og takknemlig, fått en sterkere kontakt med din egen kraft og ditt hjerte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen