Å bygge opp tillit til seg selv

Hvordan bygge opp tillit til seg selv?

I dag har jeg lyst å dele med deg kjære leser hvordan du bygger opp tilliten til deg selv. Å tro på seg selv og stole på at alt er bra og som det skal være, er ofte lettere sagt enn gjort. Min erfaring er at denne tilliten vokser seg sterkere etterhvert som du gjør deg erfaringer i livet.

Du er sterkere enn du tror.

Tilliten til deg selv kommer når du våger å være sann mot deg selv, går for det du kjenner er riktig for deg, uansett hva andre måtte mene og synes om deg og dine valg. Tenk bare tilbake på en situasjon du har stått i, gjerne i dag, hvor du har måttet tatt et valg. Var det du som tok det valget eller var det egentlig noen andre som tok valget for deg?

Når du kjenner sannheten om hvem du er, så begynner du leve livet ditt uten frykt!

Å bygge opp en god relasjon til seg selv, krever indre gransking og en god del indre jobbing. Det krever mye mot, en god porsjon tålmodighet og masse kjærlighet. Men premien er stor til den som våger seg ut på denne reisen.

Woman looking forward

Du er aldri alene.

Du er en del at et kreativt og skapende univers. Akkurat som en dråpe vann i sjøen hører til havet, hører du til dette fantastiske kreative og skapende universet. Og denne enorme kreative og skapende kraften jobber gjennom deg, rundt deg og for deg enten du er bevisst den eller ikke. Kan du se og føle den? Hvis ikke, så kan jeg anbefale deg kurset «Lek og lær med energier«. Her lærer jeg bort, det som universet har lært meg for å kunne se og føle dette nærværet.

Når du begynner å sanse denne kraften og se hvordan den hjelper deg i hverdagen, vil du lettere forstå hvor mektig du selv er. Du begynner å forstå at du har nok kraft og styrke til å håndtere alle typer livssituasjoner. Du begynner å bevege deg mer mot dine drømmer og det du ønsker å få ut av livet ditt enn å tillate å være låst i en livssituasjon du ikke trives i.

For en tid tilbake kom en kanalisering gjennom meg som handler nettopp om dette. Du kan lese denne kanaliseringen her.

Vær åpen for forandringer.

Hvis du ønsker at ting skal være annerledes, så vær forberedt på å handle annerledes og vær åpen for de positive forandringene som skapes i prosessen. Hvis du tenker, føler og handler som du alltid har gjort, vil du fortsette å skape det samme som du har alltid har skapt. Det er nettopp derfor det er så vanskelig å skape forandringer. Våre trosystem og mønster er så sterkt forankret i oss. Men vil du nok, så henter du nok kraft til å skape de forandringene du ønsker å skape.

Det var det jeg gjorde da jeg for ti år siden tok valget om å skape nytt rundt meg. Men før jeg tok valget reiste jeg alene til Egypt. Jeg hadde et sterkt behov for å være alene for å kunne tenke klart, uten å bli påvirket av familie og venner. Det ble en viktig reise, både på det indre og ytre plan for meg. Det ble et vendepunkt i livet mitt. Et vendepunkt jeg ikke angret på siden.

Vi blir ikke påvirket bare av våre tanker og følelser. Vi blir også påvirket av menneskene rundt oss, kulturen vi lever i, den kollektive bevisstheten og vibrasjonen på stedet hvor vi bor. Det kan gjøre endringer vanskeligere. Men når det er sagt, så kan jeg jo også fortelle at frekvensen på landområdet i landet vårt og hele Skandinavia vibrerer på en av de høyeste frekvensene i verden. Så vi får mye drahjelp til prosessen vår bare ved å bo her hvor vi bor. Men det betyr ikke nødvendigvis at stedet du bor på tjener din vekst. Jeg måtte flytte til et nytt sted for å kunne utvikle min spiritualitet og vokse som sjel.

Tro på deg selv og dine ferdigheter! For uten tillit til din egen kraft vil du ikke bli lykkelig eller få suksess!

Hvis du har fulgt meg en stund, så har du nok fått med deg at jeg holder på å forbedre min engelsk. Jeg forbereder meg til noe som kommer, men jeg vet ikke helt hva det er enda. Så jeg leser, skriver og snakker en del engelsk om dagen. Og en dag kom jeg over denne fine engelske bønnen som jeg har lyst å dele med deg i dag. Det er Tosha Silver har skrevet denne bønnen. Du finner link til hennes nettside her.

CHANGE MED PRAYER
Divine Beloved.
May I feel safe and guided by your love.
Take over my body and mind, show me the way.
Guide me always to the right actions at the right time.
May the Highest that is meant to happen, happen in me and through me.

I vårt moderne samfunn får vi i liten grad fått opplæring i å håndtere de vonde følelsene som sorg, sinne, tirsthet, ensomhet og sårbarhet. Så mange prøver så godt de kan å skjule disse følelsene inne i seg selv. Hvis disse følelsene ikke blir transformert og forløst, vil de omdannes til små stener i maskineriet vårt. De stopper oss, holder oss tilbake og senker frekvensen vår. Og de gjør noe med selvbildet vårt. Mange opplever å få følelsen av å ikke være bra nok. Og det er så feil! For du er mer enn god nok som du er!

På kurset «Vekk din egenkjærlighet» vil du få hjelp til å forløse det som holder deg tilbake og bygge opp din egenkjærlighet. På denne måten vil du få en god relasjon til deg selv, større tillit til din egen kraft og leve mer autentisk.

Det er så lett å se at vi er inne i et stort skifte på jorden nå. Vi er ganske så sultne på kjærlighet, vi jordboere nå! Det kan jeg lett se på trafikken til dette blogginnlegget. Det blir lest av utrolig mange hver eneste dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen